Dzis zauwazylem,ze jednak trofea z PvZ:GW sie zsynchronizowaly.. wiec moze usune wszystkie trofea z folderu wezme tylko te z pvz i nimi podpisze reszte? Juz nie mam sil do tego...mysle i mysle a przyczyny znalezc nie potrafie gdzie popelnilem blad :l
EDIT: Jednak cos jest w moim koncie psn nie tak bo sie zaczyna na "Literki" i jest to nie kompatybilne bo wyskakuje error D55 i jeszcze pisza ze trzeba jakas inna metoda ale nie wiem o co chodzi konkretnie "80022D55 But Trophies Dont Sync: Your profile ID probably begins with a "Letter" like for example: ch55714255 or c5781616489646. If it begins with a letter, your profile isnt compatible with this trophy method. You will need to load each game on the account offline, and extract the folders manually and mod them that way. I know from my own experience."
EDIT2: Dobra ogarnalem... musze na czystym koncie zaladowac jakas gre zeby sie zainstalowaly trofea gdzie pozniej skopiowac folder co sie utworzyl na pendriva i zedytowac programem PS3trophyisgood czyli jakbym chcial wszystkie odzyskac to czeka mnie 3dni siedzenia przed kompem bez przerwy i edytowania pustych folderow trofeow na takie co mialem ;l temat mozna zamknac...