DD kolego czy ty zajmujesz się serwisowanie konsol od bardzo długiego czasu???raczej nie!!
więc nie ucz mnie co należy wiedzieć i jak poprawnie wykonać usługę na rzecz klienta tak aby był jak najbardziej zadowolony nie narzucam nic nikomu tylko STWIERDZAM CO ZASTANIESZ W ŚRODKU i jak to będzie wyglądać!!Chcesz dowodu dostaniesz bo robię zdjęcia otrzymanej konsoli a w jakim stanie wraca do klienta
takie objawy zachowania się jak przegrzewanie Oznaczają wyschniętą pastę na Rdzeniu Procesora!!! co wtedy należy wykonać??bo dobry serwisant wie
prosta rada zadzwon do serwisów popytaj o zdjęcie IHS z CELL gdy usłyszysz odpowiedz nie robimy tego bo możemy uszkodzić konsolę albo ze 200zł ci zawołają to nie jest serwis Kolejną rzeczą jest to że na YT masz filmiki o tak zdejmuje IHS a co z tego czy porządny serwisant Robi to "NOŻEM DO TAPET I DREWNIANYM KLOCKIEM???'nie bo ma specjalną szpatułkę o odpowiedniej grubości i dostosowaną tak aby niczego nie uszkodzić a nawet nie wiesz że w każdym Modelu Ps3 Fat po downgarde MUSISZ zdjąć IHS z CELL bo inaczej się ugotuje i skończy się to YLOD
Pokaż chociaż jedną konsolę którą w której wykonałeś Pełne spa + zdjęcie IHS z procesora CELL ??bo ja na moje słowa mam dowody zdjęcia może film chcesz

kolejną rzeczą jest to iż Stara pasta tak trzyma że szarpanie za płytę główną powoduje zerwanie łączenia co skutkuje brakiem obrazu Artefaktami na ekranie lub Ylodem a odpowiednie narzędzie pozwala tego uniknąć a wiesz że póżniej co druga ps3 jest uszkodzona spowodowane brakiem odpowiedniego zadbania o jej stan techniczny albo po filmikach na YT tak samo te opalarki i inne wynalazki na YLOD
A wiesz o tym że bez prawidłowego Dumpa czyli zapis biosu z twojej konsoli jej nie odratujesz bo tak czy owak należy to wgrać E3 Flasherem a EXPLOIT już ci nie daje takiej opcji więc co wtedy a właśnie w ciągu 2 tygodni robiłem takie 3 konsole po EXPLOICIE
i zmień troszkę ton wobec osób które mają wiedzę i inni umieją to uszanować a ja nie muszę walczyć o klienta bo sami dzwonią pytają bo dostałem od tego nr itd i wiedzą co i jak będzie wykonane
A może dać linka do takiego właśnie cwaniaczka który za bagatela 560 zł sprzedał PS3 SLIM PRZEGRZEWAJĄCA SIĘ jednemu z użytkowników Forum i stan odbiegający od tego co było na zdjęciach a w realizmie gdzie temperatury w GTA V po 15 minutach grania osiągały ponad 80 C!!!!a ja wiem że mam w konsoli ps3 slim po Downgrade i pełnym Spa temperatury po ponad 45 minutach grania około 54-61 C przy prędkości wentylatora 35% i co ty na to???