Sierpień 18, 2018, 07:10:07 am

Autor Wątek: PS3 Dysk 1 TB  (Przeczytany 2058 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Morningstar

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2018
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: DE
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Izi Pizi
PS3 Dysk 1 TB
« dnia: Marzec 25, 2018, 15:24:43 pm »
Witam Ziomki. Mam Problem, chce włożyć dysk 1tb do Ps3 lecz nie czyta mi go :c Wskazówki ? System: Cobra 4.82



PS3-Hack.com.pl

PS3 Dysk 1 TB
« dnia: Marzec 25, 2018, 15:24:43 pm »

Offline mrowa110

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sie 2014
  • Wiadomości: 58
  • Reputacja: 0
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 11, 2018, 10:30:35 am »
jak dobrze pamietam zformatuj go pod kapem na fat32

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 18
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 12, 2018, 12:14:35 pm »
Tak brawo dla pana odkryłeś "ameryke"
po 1 ten dysk należy sprawdzić pod względem partycji czy jest RAW czy GUI
po 2 często się zdarza że konsola nie widzi tak dużego dysku po CFW
po 3 poszukaj poczytaj a nie wprowadzaja w bład

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 764
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 56
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2018, 16:36:53 pm »
mrowa110 widzę że polski u Ciebie leży :/ Domi co to jest partycja GUI ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 12, 2018, 16:36:53 pm »

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 18
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 12, 2018, 18:17:14 pm »
Inaczej wolumin prosty

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 764
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 56
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 13, 2018, 10:49:09 am »
Inaczej wolumin prosty

.

Wolumin prosty jest odpowiednikiem partycji podstawowej :)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2018, 10:51:34 am wysłana przez spy »

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 18
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 13, 2018, 18:34:56 pm »
Inaczej wolumin prosty

.

Wolumin prosty jest odpowiednikiem partycji podstawowej :)

Dokładnie a inaczej nazywana partycją GUI

Offline ..::BaNdZiOr::..

  • Stwórca Forum :)
  • HelpChat/Sb
  • Szef Forum
  • *
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 1624
  • Miejsce pobytu: San Escobar
  • Reputacja: 6
  • Płeć: Mężczyzna
  • WE ARE ANONYMOUS WWW.PS4-HACK.CBA.PL
    • ..::PS4-HACK::..
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 14, 2018, 00:07:54 am »
Rownie dobrze jak chce wstawic w konsole to moze i byc bez partycji

Offline mrowa110

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sie 2014
  • Wiadomości: 58
  • Reputacja: 0
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 19, 2018, 21:20:25 pm »
spy,pisze z telefonu ,nie mam polskich znakow,domi nawet nie chce mi sie komentowac twoich wywodow

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 764
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 56
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 20, 2018, 16:26:30 pm »
spy,pisze z telefonu ,nie mam polskich znakow,domi nawet nie chce mi sie komentowac twoich wywodow
. Ale s masz i m ;)

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 18
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #10 dnia: Kwiecień 21, 2018, 09:23:44 am »
spy,pisze z telefonu ,nie mam polskich znakow,domi nawet nie chce mi sie komentowac twoich wywodow
a może czas abyś zmienił ten ton bo jeśli taki jesteś znawca to powiedz jak dysk wyjęty z konsoli podłączony poprzez USB do PC sformatować skoro windows go nie widzi jako nośnika danych hmmm a dysk działa

Offline mrowa110

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sie 2014
  • Wiadomości: 58
  • Reputacja: 0
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #11 dnia: Kwiecień 21, 2018, 20:36:47 pm »
to podlacz go przez sata   i  sformatuj w  diskpart,a teraz daj mi spokoj
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2018, 20:38:39 pm wysłana przez mrowa110 »

Offline Domi38

  • bądz zawsze sobą
  • Tester
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 379
  • Reputacja: 18
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 22, 2018, 07:42:22 am »
Disk part człowieku po co mi pseudo program Hd tune pro 5.50 to podstawa a po 2 dysk w windowsie można znależć i sformatować poprzez panel sterowania  zarządzanie komputerem  i  magazyn i na sam koniec zarządzanie dyskami

PS3-Hack.com.pl

Odp: PS3 Dysk 1 TB
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 22, 2018, 07:42:22 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.