PS3-Hack.com.pl

GRY => Rozwiązywanie problemów z grą (CFW 4.xx) => Wątek zaczęty przez: JonaszW w Listopad 18, 2012, 16:05:56 pm

Tytuł: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: JonaszW w Listopad 18, 2012, 16:05:56 pm
Witam
mam konsolę z CFW 4.30 Rogero i ściągnąłem drivera san francisco stąd http://www.ps3iso.com/premium-section/26432-lt-one-link-scene-rips-472.html#post418785

gra się nie uruchamia tylko czarny ekran można coś z tym zrobić czy raczej nie da rady ? próbowałem już aktualizcję do gry i nie pomogło. Na dole tam piszę że gra potrzebuje 3.66+ to chyba powinno działać... Proszę o rady

Problem rozwiązany trzeba było skopiować grę na dysk konsoli bo z pendrive nie działa. I gra wymaga płyty w napędzie to tyle :)
Tytuł: Odp: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: zombie30 w Listopad 18, 2012, 16:33:00 pm
Prosze zapoznać się z Regulaminem działu poprawić albo temat skasujemy. Pozdrawiam
Tytuł: Odp: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: odek102 w Styczeń 28, 2013, 11:16:55 am
Nazwa Gry :  Driver San Francisco                                                                                                                                                                                                                                Id Gry :  3xpliki Pkg +crack                                                                                                                                                                                                                                          Oprogramowanie konsoli :  Rogero  4.30 v 2.05                                                                                                                                                                                                    Backup Manager :  Multiman  4.18.04                                                                                                                                                                                                                            Kod błędu :  80010017                                                                                                                                                                                                                                                     PS.   Gra instalowana była w trzech plikach PKG w kolejności : 1 PKG , 2 PKG  i  3 PKG+Crack   Gra działała bez problemu do momentu jak nie zmieniłem wersję softu konsoli na Rogero 4.30 v 2.05 , teraz wyskakuje błąd : 80010017 . Co jest nie tak ?  Myślałem nowszy soft to niby lepszy  ??? :o
Tytuł: Odp: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: zoltar w Styczeń 28, 2013, 11:30:34 am
Zainstaluj jeszcze raz bez crack-a
Tytuł: Odp: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: odek102 w Styczeń 28, 2013, 14:47:43 pm
Zainstaluj jeszcze raz bez crack-a
Źle się chyba wyraziłem ,co do trzeciego pliku ( 3PKG +crack )Plik po prostu jest zintegrowany z crackiem ( plik +crak jest w całości jako PKG), Pierwszy i drugi plik mają nazwę:  Instal 1 PKG i instal 2 PKG a ten trzeci : Instal 3 and crack Pkg . Próbowałem zainstalować te dwa pliki  bez trzeciego ale nic z tego.                                                                                                                                                                                                                                                                                                              PS.      Panowie który plik z tej gry instalowanej w postaci PKG odpowiada za crack-a ? Gra instaluje się jako:  NPEB-00632 . Faktycznie w przypadku np: Batlefield 3 po usunięciu crack-a z danych narzędzi zapisu gry, gra w końcu ruszyła. W przypadku Drivera cracka w zapisie danych gry nie widać.Czy jest na to jakiś sposób?
Tytuł: Odp: Driver San Francisco
Wiadomość wysłana przez: czouk w Lipiec 26, 2013, 14:45:59 pm
Nie wiem czy masz w menu games multimana tego drivera. jesli tak to na nim trojkąt>ustawienia gry  zaznacz dysk na ktorym gra, bd emu  i start. musi działac,  tak samo jest w przypadku  BLES00891 tez czarny ekran jak nie ustawisz