PS3-Hack.com.pl

POMOC => Dział dla nowych => Wątek zaczęty przez: spiewak111 w Lipiec 06, 2014, 16:08:19 pm

Tytuł: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: spiewak111 w Lipiec 06, 2014, 16:08:19 pm
  Witam, mam problem z MultiMan'em. Mam już na konsoli Rogera v 4.55 i ściągnąłem zgodna wersje do niego. Jednak po instalacji, gdy go uruchamiam Multi odpala się i pokazuje tylko czarny ekran, tak cały czas, nie ma żadnej reakcji. Co zrobić?
Tytuł: Odp: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: xde999 w Lipiec 07, 2014, 16:43:03 pm
Reinstall jak nie działa to spróbuj ten
http://www.sendspace.com/file/oq4irc (http://www.sendspace.com/file/oq4irc) - Full
http://www.sendspace.com/file/ky0eld (http://www.sendspace.com/file/ky0eld) - Base
Tytuł: Odp: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: mateov w Lipiec 07, 2014, 16:47:13 pm
prawdopodobnie masz podpiętego pada na ładowanie do usb i wtedy nie odpali mm.odepnij wszystko z usb i powinno ruszyc
Tytuł: Odp: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: spiewak111 w Lipiec 07, 2014, 17:15:38 pm
Robiłem tak, przeczytałem właśnie ostatnio, że problemem może być brak napędu i rozwiązaniem może być IRIS, ale on żeby go uaktywnić trzeba podmienić pliki a bez MM nie mam jak tego zrobić.
Tytuł: Odp: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: mateov w Lipiec 07, 2014, 17:18:03 pm
to na twoim miejscu zainstalował bym soft z bdb czyli bypass lub zainstalował bym cobre i byś miał ftp z webmana z pkg i masz po problemie.
Tytuł: Odp: problem z MultiMan'em
Wiadomość wysłana przez: Resterwers w Lipiec 07, 2014, 21:53:18 pm
Zainstaluj soft z wyłączonym sprawdzaniem napędu bluray i bluetooth (szukaj pod pojęciem BD/BT PATCH). Jeżeli powodem jest niesprawny napęd to w ten sposób na pewno załatwisz problem.

Przy próbie wgrania zwykłego softu na konsolę z niesprawnym napędem możesz otrzymać błąd i nie uda Ci się wrzucić zwykłego CFW.