PS3-Hack.com.pl

POMOC => Dział dla nowych => Wątek zaczęty przez: ExScum w Listopad 22, 2017, 12:49:58 pm

Tytuł: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: ExScum w Listopad 22, 2017, 12:49:58 pm
Hej, tak jak w temacie. Mam problem ze zmianą utwory domyślnego w multimanie. Trochę mnie już denerwuje (czytając opinie w sieci nie tylko mnie XD) ten domyślny motyw muzyczny. Próbowałem tak jak w poradnikach pisali, czyli ściągnąłem utwór mp3, nagrałem na pen drive. Zmieniłem nazwę na SOUND.BIN, wrzuciłem ten plik do hdd0/game/ BLES80608/USRDIR
i zastąpiłem ten istniejący tam. No i nic. Po zrestartowaniu konsoli i włączeniu multimana nie odtwarza się teraz żadna muzyka. Gdy wejdę w ten folder i włączę ten plik SOUND.BIN, wtedy oczywiście podczas użytkowania multimana utwór jest normalnie odtwarzany.
Co robię źle?


Edytowany double post: Listopad 23, 2017, 10:19:11 am
Zapomniałem dodać.
Wersja systemu to 4.76, Cobra 7.10 i Multiman 4.78. PS3 slim 250GB
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: kozarovv w Listopad 22, 2017, 19:03:59 pm
Masz to mp3 gdzieś?
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: ExScum w Listopad 23, 2017, 15:00:49 pm
No tak, na dysku i na pen drive
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: maniek6666 w Listopad 23, 2017, 15:44:18 pm
koledze kozarovvv chodzilo chyba o to czy podesłał byś a on spojrzy  na ta mp3 ;)
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: ExScum w Listopad 23, 2017, 16:39:26 pm
Aaa, ok wybaczcie :)
https://mega.nz/#!yRkSTSQJ!r8QJ2W4tKgdaeMRUIT8j2Rj7tm93zUwXpnSzG8OBn2s
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: kozarovv w Listopad 23, 2017, 19:51:39 pm
Mi zadziałał ten plik http://www75.zippyshare.com/v/Q9Jxp0MY/file.html (http://www75.zippyshare.com/v/Q9Jxp0MY/file.html) , ale jeżeli nie to pobierz to:

http://www75.zippyshare.com/v/9YP7YRqe/file.html (http://www75.zippyshare.com/v/9YP7YRqe/file.html)
Skopiuj do folderu (nadpisz) /dev_hdd0/game/BLES80608/themes
I w opcjach multimana w opcji "motywy" wybierz ten plik.
I zrestaruj multimana
Muzyka powinna się pojawić, i zostać na stałe.
Tytuł: Odp: Zmiana muzyki w MultiManie
Wiadomość wysłana przez: ExScum w Listopad 24, 2017, 10:17:19 am
Ok, już naprawione. Wszedłem w ustawienia i w opcji ,,Background music" miałem ,,disabled". Włączyłem i działa jak powinno.