0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Może to nie ten dział ale mam taki problem skad pobrac update do fify 12 zeby móc grać na PSN
instaluje dev_blind odpalam openps3ftp i nie mam folderu dev_blind, probowalem tez multimanem ,ale tez nie widac:/, a moze to jest ten folder dev_flash?
Cytat: kryb17 w Wrzesień 22, 2012, 14:32:06 pminstaluje dev_blind odpalam openps3ftp i nie mam folderu dev_blind, probowalem tez multimanem ,ale tez nie widac:/, a moze to jest ten folder dev_flash?Ja zrobiłem tak:odpaliłem dev_blindna konsoli openps3ftpna lapku filezilla i miałem widoczny ten folder przez mm tez był widoczny tylko dev_flash
odpalacie DEV BLINDi żaden z was nie zauważył nowego folderu dev_blind podczas ftp ?
a mi znow na odwrot. Jak odpalilem devblinda to nie widzialem katalogu devblind. Wiec wzialem w multimanie wlaczylem opcje devblinda i do ftp rowniez uzylem multimana i wszystko gitarra poszlo
Druga podajże zakładka (ustawienia czy jakoś tak) od lewej w tym menu XMB i na samym dole. Jak włączacie dev_blinda to później nie resetujcie konsoli, a po drugie odświeżcie połączenie FTP
Panowie,działa wam jeszcze psn.ja mam komunikat o przekroczeniu czasu połączenia z serwerem
Cytat: shogunpl w Wrzesień 23, 2012, 12:01:20 pmPanowie,działa wam jeszcze psn.ja mam komunikat o przekroczeniu czasu połączenia z serweremDziała
chciałem, dziś zabrać się za zrobienie tego, wiec mam kilka konkretnych pytań:1. Działa to na TB najnowszym?2. Czy wgl ta metoda jeszcze działa?3. Można grać we wszystkie gry przez PSN?