Wrzesień 21, 2020, 01:19:30 am

Autor Wątek: Call of Duty Moden Wafare 3  (Przeczytany 76286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stasie

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Call of Duty Moden Wafare 3
« dnia: Sierpień 03, 2012, 21:30:57 pm »
czesc  mam problem z mw3 mam na zewnetrznym i zainstalowalem fixa i nie dziala wywala do ekrnu statowego w xbm
« Ostatnia zmiana: Sierpień 03, 2012, 21:38:02 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

Call of Duty Moden Wafare 3
« dnia: Sierpień 03, 2012, 21:30:57 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 03, 2012, 22:07:07 pm »
moge sie mylic a jesli tak jest to poprawcie bo mi sie wydaje ze cod mw3 jest pod 3,7X

Offline wyrzykx

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 04, 2012, 00:00:13 am »
ej w necie wszędzie piszą że jest fix 3.55  nawet u was na foorum jest on do ściągnięcia :/ ????

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 04, 2012, 00:28:49 am »
Jest spooro fixów - bo również masa krąży po sieci a które działają to zapewne nikt nie wie. Niech ktoś wytestuje i powie.

Ja miałem wersję tą do fixa - lecz wracał do xmb z błędem 800..

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 04, 2012, 00:28:49 am »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 04, 2012, 01:42:12 am »
zgdzadza sie sprawdziłem wraca do xmb wiec trzeba czekac az pojawia sie nowe klucz pod 3,7x :( ....a szkoda

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 04, 2012, 09:34:25 am »
Teoretycznie aktualizacja 1.02 jest z kluczami od 3.60 stąd i owy fix ale u mnie po wgraniu go gra wraca do menu konsoli bez żadnego komunikatu.

Jeżeli ktoś ma chęć może go znaleźć w internecie i spróbować samemu przerobić, a nóż komuś się uda :)

Offline wyrzykx

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 04, 2012, 10:16:02 am »
Wóde stawiam jak ktoś to ogarnie. Sam nie potrafie zielony jestem :)

Offline bartek04

  • zawsze gdy dziękujesz klikaj na łapkę zieloną:))
  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 213
  • Miejsce pobytu: dom
  • Reputacja: 8
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 04, 2012, 10:43:19 am »
z  obu dysków testowałem i nie śmiga

Offline kornolio

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 41
  • Reputacja: 1
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 04, 2012, 19:34:32 pm »
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2012, 22:55:30 pm wysłana przez kornolio »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 04, 2012, 21:54:09 pm »

Offline ja3x

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 04, 2012, 22:08:51 pm »
u mnie działa  na usb płyta w napedzie  8) czekam na saints row 3

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 04, 2012, 22:20:34 pm »
... czekam na saints row 3

Jest fix jakiś w odpowiednim dziale

sam wrzuce moją wersję mw3 i sprawdzę :) dam znać ;]

wersja - BLES-01433 mam czarny ekran :/
zaznaczony bd- mirror w multimanie lecz bez skutecznie  :o

Jaką macie dokładniej wersję ?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 04, 2012, 23:38:58 pm wysłana przez Maniek »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 05, 2012, 01:30:50 am »
... czekam na saints row 3

Jest fix jakiś w odpowiednim dziale

sam wrzuce moją wersję mw3 i sprawdzę :) dam znać ;]

wersja - BLES-01433 mam czarny ekran :/
zaznaczony bd- mirror w multimanie lecz bez skutecznie  :o

Jaką macie dokładniej wersję ?
U mnie wersja BLUS śmiga bez problemu :) (patch z tematu odnośnie fixów 3.60, ostatni na ten moment post). Wystarczy bd mirror w multimanie i można bez problemu grać.

Offline drakonia

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 106
  • Miejsce pobytu: Świdnica
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Korektor
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 05, 2012, 08:29:53 am »
Wersja BLUS30838, patch z PS3ISO (każdy może sobie znaleźć, więc linków nie podaję), dysk zewnętrzny, w MM włączona opcja BD Mirror (bez tego nie działa), płyta w napędzie i działa bez zająknięcia.
press play on tape then any key

Offline stasie

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 05, 2012, 08:56:13 am »
Wersja BLUS30838, patch z PS3ISO (każdy może sobie znaleźć, więc linków nie podaję), dysk zewnętrzny, w MM włączona opcja BD Mirror (bez tego nie działa), płyta w napędzie i działa bez zająknięcia.
   super dziala potwierdzam!!!!!!!!

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 05, 2012, 11:34:18 am »
siemanko mozecie mi podac sciezke do tego Bd mirror bo szczerze niewiem gdzie to jest :P ??


edit:
dzieki ...ale niestety gra nadal nie dziala
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2012, 11:56:17 am wysłana przez maniek6666 »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 05, 2012, 11:45:42 am »
siemanko mozecie mi podac sciezke do tego Bd mirror bo szczerze niewiem gdzie to jest :P ??

w mmc wybierasz grę , klikasz kwardat na padzie > na dole po lewej wybierasz bd mirror i kółeczko. I to wszystko  ;D

Offline mariuszwwa

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 44
  • Reputacja: -1
  • Najważniejsze to sobie pomagać
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #17 dnia: Sierpień 05, 2012, 12:37:01 pm »
nie dziala,mam wersje Blus w mm odchaczylem bd mirror i dalej czarny ekran

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #18 dnia: Sierpień 05, 2012, 12:44:07 pm »
nie dziala,mam wersje Blus w mm odchaczylem bd mirror i dalej czarny ekran
testujesz na wew. czy zew. dysku ??

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #19 dnia: Sierpień 05, 2012, 12:56:14 pm »
no ja mam to samo, nie zależnie jaka wersja bles/blus czarny ekran. gra na zewnętrznym

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #20 dnia: Sierpień 05, 2012, 12:57:12 pm »
no ja mam to samo, nie zależnie jaka wersja bles/blus czarny ekran. gra na zewnętrznym
ja zaraz przetestuje blus na wew. i dam znac

edit:
sprawdziłem na dysku wew. ale nie działa dodam ze bez mirror bo wyskakuje mi ze "nie moze byc odpalony z dysku wew."

maniek-masz spofer zainstalowany ??
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2012, 13:24:59 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline mariuszwwa

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 44
  • Reputacja: -1
  • Najważniejsze to sobie pomagać
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #21 dnia: Sierpień 05, 2012, 13:49:06 pm »
na zewnetrznym probowalem

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #22 dnia: Sierpień 05, 2012, 15:10:22 pm »
tak ze spoofem również black screen  :o

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #23 dnia: Sierpień 05, 2012, 15:12:29 pm »
U mnie black screen był jak nie zaznaczyłem bd mirror. Po zaznaczeniu tej opcji gra chodzi normalnie bez najmniejszego problemu. Przeszedłem nawet pierwszą misje i jakieś zadanie ze special ops ;) Może spróbujcie z jakąś gierką w napędzie?

Ps. Gra na wewnętrznym dysku. Korzystałem z tego patcha: http://www7.zippyshare.com/v/76276098/file.html
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2012, 15:16:44 pm wysłana przez Resterwers »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #24 dnia: Sierpień 05, 2012, 15:41:27 pm »
U mnie black screen był jak nie zaznaczyłem bd mirror. Po zaznaczeniu tej opcji gra chodzi normalnie bez najmniejszego problemu. Przeszedłem nawet pierwszą misje i jakieś zadanie ze special ops ;) Może spróbujcie z jakąś gierką w napędzie?

Ps. Gra na wewnętrznym dysku. Korzystałem z tego patcha: http://www7.zippyshare.com/v/76276098/file.html
ja miałem na wew. ale nie mogłem zaznaczyc mirror tylko na zew. moge a ty masz jakis spofer zainstalowany jak Ci działa czy nie?
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2012, 16:31:27 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #25 dnia: Sierpień 05, 2012, 17:05:20 pm »
U mnie black screen był jak nie zaznaczyłem bd mirror. Po zaznaczeniu tej opcji gra chodzi normalnie bez najmniejszego problemu. Przeszedłem nawet pierwszą misje i jakieś zadanie ze special ops ;) Może spróbujcie z jakąś gierką w napędzie?

Ps. Gra na wewnętrznym dysku. Korzystałem z tego patcha: http://www7.zippyshare.com/v/76276098/file.html
ja miałem na wew. ale nie mogłem zaznaczyc mirror tylko na zew. moge a ty masz jakis spofer zainstalowany jak Ci działa czy nie?
Tak, spoofer 4.20. Spróbuj uruchomić MW3 z jakąś grą w napędzie :)

Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #26 dnia: Sierpień 05, 2012, 17:45:11 pm »
ja zinstalowalem tego patrze co wyzej i gra nie chodzi black screnn dysk zewnetrzny jesli chodzi o wlaczenie BD Mirror   to nie moge tego zrobic jakis blad mi wyskakuje,narazie kopiuje na wewnetrzny dysk i zobaczymy czy pojdzie

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #27 dnia: Sierpień 05, 2012, 18:49:18 pm »
U mnie black screen był jak nie zaznaczyłem bd mirror. Po zaznaczeniu tej opcji gra chodzi normalnie bez najmniejszego problemu. Przeszedłem nawet pierwszą misje i jakieś zadanie ze special ops ;) Może spróbujcie z jakąś gierką w napędzie?

Ps. Gra na wewnętrznym dysku. Korzystałem z tego patcha: http://www7.zippyshare.com/v/76276098/file.html
ja miałem na wew. ale nie mogłem zaznaczyc mirror tylko na zew. moge a ty masz jakis spofer zainstalowany jak Ci działa czy nie?
Tak, spoofer 4.20. Spróbuj uruchomić MW3 z jakąś grą w napędzie :)
to juz obcykałem na poczatku z płyta w napedzie a jakiego masz multimana 2.9 czy 4,xx,xx?? juz zabrakło mi pomysłów :(
« Ostatnia zmiana: Sierpień 05, 2012, 19:06:13 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #28 dnia: Sierpień 05, 2012, 18:57:25 pm »
Maniek6666 a jaką wersję multimana posiadasz, jaki soft itd.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 05, 2012, 19:06:56 pm »
ja mam multiman 2,9 3,55 kw spofer 4,21

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty Moden Wafare 3
« Odpowiedź #29 dnia: Sierpień 05, 2012, 19:06:56 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.