Grudzień 06, 2019, 21:10:48 pm

Autor Wątek: Max Payne 3  (Przeczytany 38103 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Max Payne 3
« dnia: Sierpień 16, 2012, 17:50:22 pm »
Witam posiadam wersje max payne 3 ps3-vimto wgralem eboot  patch readnfo.ps3 duplex ktory wydali i nie dziala na zewnetrznym dysku jak i wewnetrznym jest czarny obraz i dalej nic a niby;  Chlopaki z duplex jak cos wypuszczaja przewaznie dziala weic nie weim co jest grane udalo sie komus odpalic
« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2012, 18:12:15 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

Max Payne 3
« dnia: Sierpień 16, 2012, 17:50:22 pm »

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: max payne 3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 16, 2012, 17:58:06 pm »
Wesja od Vimto dostała nuke'a za bad dumpa - niestety ale nic nie zrobisz musisz zaopatrzyć sie w Max.Payne.3.PROPER.PS3-DUPLEX + Fix.



Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: max payne 3
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 16, 2012, 18:02:54 pm »
ok dzieki za odpowiedz ale tyle sie sciagala ach juz myslalem ze se pograma tu znowu trzeba szukac po sieci wersji duplex

Offline Vegethator

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 59
  • Miejsce pobytu: Tu i Tam
  • Reputacja: 0
    • Kulturystyczne Forum Dyskusyjne
Odp: max payne 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2012, 18:13:26 pm »
Dobrą wersję możesz zassać z: http://torrenty.org/torrent/718953
Nic nie trzeba kombinować i chodzi z zewnętrznego i bez płyty.

PS3-Hack.com.pl

Odp: max payne 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 16, 2012, 18:13:26 pm »

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 16, 2012, 19:20:38 pm »
Tutaj masz linka do francuskiej stronki - wyagana szybka rejestracja....4 godzinki i gra hula.Oczywiście nie zapomnij o paczce od Duplexa (gra ma około 14.2GB)
http://www.t411.me/torrents/bles00942-max-payne-3-duplex

Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 16, 2012, 19:29:54 pm »
Ok dzieki chlopaki za szybka odpowiedz zaraz wezme sie za sciaganie

Offline juchusquad

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 1
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 16, 2012, 19:41:48 pm »
czy działa z wewnetrznego bez płyty?prosze o odpowiedz

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 16, 2012, 21:16:19 pm »
czy działa z wewnetrznego bez płyty?prosze o odpowiedz
Tak

Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 17, 2012, 21:41:48 pm »
sciagnelem wersje od duplex i wszystko gra i buczy bo na wersji vimto jest czarny ekran

Offline Gaabsoon

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 18, 2012, 11:01:58 am »
Witam czy mogłby ktoś wstawić spolszczenie do max payne 3? Będe bardzo wdzięczny  :D

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 18, 2012, 11:20:53 am »
spolszczenie jest w dziale Twórczość użytkowników/spolszczenia do gier...

Offline merffik

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 20, 2012, 16:47:25 pm »
a czy jest możliwość żeby ktoś wrzucił samego fixa?? bo nie chce mi się ściągać gry od nowa

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 20, 2012, 18:40:38 pm »
a czy jest możliwość żeby ktoś wrzucił samego fixa?? bo nie chce mi się ściągać gry od nowa

dział ebooty na forum.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline marcinek40

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 20, 2012, 19:56:53 pm »
witam mam oto wstawke http://btgigs.info/details.php?id=286524&viewcomm=672374#comm672374
po przekopiowaniu na zew hdd gra nie odpala zaznaczam w miltiamnie bd rip bezposredni start i zew hdd i nie odpala gierca PLIIIIIIIIISSSSSSSSSSS

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 20, 2012, 20:25:46 pm »
Działa na 100% coś robisz źle, pliki pozmieniałeś?

Offline marcinek40

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 20, 2012, 20:57:37 pm »
jakie pliki tam n ie ma fixa

**
po rozpakowaniu jest jeden folder BLES00942-[Max Payne 3]
**
działa trzeba było przkopiowac plik common.sdat i dział spoko dzieki

3 posty po kolei - warn 45%

Maniek
« Ostatnia zmiana: Sierpień 20, 2012, 21:25:31 pm wysłana przez Maniek »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 21, 2012, 10:18:24 am »
Jak nie ma jak jest sam tą wstawkę wstawiałem.
Max.Payne.3.Eboot.Patch.READNFO.PS3-DUPLEX.zip a to co jest? Pochodzi z tej wstawki.
Rozpakuj zmień pliki, katalog USDIR.

Offline Hal1k

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 119
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 01, 2012, 15:44:20 pm »
Ja z kolei mam chyba najbardziej niespotykany problem z tą grą ;) Gra mi się ładnie instaluje, odpala , zaczynam sobie grać, wszystko ładnie pięknie aż do momentu gdy zaczyna się drugi chapter;) Jest scenka w helikopterze ,nadal wszystko cacy aż w pewnym (zawsze tym samym) momencie BACH! przed oczami wyskakuje mi obrazek Max'a stojącego na lądowisku dla helikopterów, i jest niczym figurka,sztywny jakby miał kij od szczotki w tyłku, mogę nim jedynie obracać lewym analogiem ,a prawym obracam kamerą. Dla lepszego zobrazowania zarzucam filmik ;)

<iframe width="200" height="150" src="//www.youtube.com/embed/ffjYYAk_xpM?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Wersja gry:BLES00942, Kmeaw 3.55 , patch 1.5 + spolszczenie ,dysk zewnętrzny.

Usuwałem patcha i instalowałem na nowo, usuwałem pliki instalacyjne i wgrywałem na nowo - nic nie pomaga;/
Aktualnie usunąłem grę z dysku i wrzucam ją na nowo, jeśli to nic nie da to mam zamiar zrobić przebudowę bazy danych konsoli...

Niech tęgie umysły coś mi doradzą , było by bardzo miło ;)


EDIT:
Sprawa rozwiązana, wyszło na to że coś pomieszałem z pikami gry ( chyba z ebootem i param.sfo) ,zrzuciłem grę jeszcze raz na dysk i wszystko działa dobrze ;) Co nie zmienia faktu że dziwny ten "błąd" ;)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 01, 2012, 17:57:20 pm wysłana przez Hal1k »


Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.

Offline Fistach

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 07, 2012, 10:54:14 am »
Chciałem tylko opisać problem który wystąpił u mnie.

Problem:
Od chaltera III (stadion) filmiki zaczeły się wieszać, przerywać, śnieżyć, pikselować, a głos skrzeczeć. Wydawało się że się zawiesi ale po jakiejś dłuższej chwili gra szła dalej. Dopiero przy ostatnim wilmiku z chapter III - ten gdzie płyną motorówką, dochodziło do pełnego zawieszenia - albo w bialo-czarnymi pikselami na ekranie albo z czarnym ekranem i animacją loading... ( raz wyczekałem ze 2 h i zero postępu).

Rozwiązanie:
zrobiłem to co Hal1k :) Usunięcie z dysku zewnętrznego, wgranie wszystkiego od nowa, usunięcie danych gry ( zachowałem savey ) i puki co filmiki nie zaciagaja a gra sunie dalej.

Podejrzewam że dysk zew mi się sypie bo też dziwne dźwięki czasem wydaje :) Pozdrawiam i mam nadzieje że się ten opis komuś przyda.

Offline tymbark9797

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 09, 2012, 21:26:15 pm »
Witam mam problem z Max Payne3 lecz u mnie jest tak:

1) Włączam grę
2) Instaluje mi się
3) i gdy jeest 100% zawiesza mi się i dalej nie idzie
4) Wychodze do XMB
5) wchodze w max payne 3
6) Czarny ekran

Offline Fistach

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 11, 2012, 18:30:57 pm »
A masz włożoną jakąś oryginalną płytę w napędzie?

Offline ciupciak

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 04, 2012, 15:32:30 pm »
hej
zassalem nową wersje 094 maxa z franuskiej stronki, podmieniłem pliki od duplexa i niestety wywala czarny ekran :/
/może problem leży w tym że wczesniej probowałem uruchomić inny blus maxa który napewno nie działa? ale wszystki usunąłem po nim..
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2012, 22:52:19 pm wysłana przez ciupciak »

Offline DonNitro.Pl

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 13
  • Miejsce pobytu: Gliwice
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
    • Don Nitro Siła Ulicy
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 20, 2012, 02:06:27 am »
ja mam inny problem a mianowicie gra + patch 1.05 + proper eboot i wywala mnie do xmb z komunikatem bledu 80010009

Offline bolec125

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 106
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 20, 2012, 08:10:17 am »
ja mam inny problem a mianowicie gra + patch 1.05 + proper eboot i wywala mnie do xmb z komunikatem bledu 80010009

Polecam zainstalować spolszczenie od Graczdari (pkg, patch 1.05 znajduje się już w pliku pkg również do niego jest)  U mnie tak zadziałało no i gra po polsku.

Offline DonNitro.Pl

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 13
  • Miejsce pobytu: Gliwice
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
    • Don Nitro Siła Ulicy
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 22, 2012, 15:08:58 pm »
Witam ponownie obecnie włącza się instalacja gry i w 49.5% leci odrazu na 100% i wyskakuje komunikat " UWAGA Dane gry są uszkodzone.Proszę wyjść z gry i usunąć te dane gry."
Dodam jeszcze że gre odpalam z Internal , próbowałem normalnie i z select+x , z płytą oraz bez
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2012, 16:11:03 pm wysłana przez DonNitro.Pl »

Offline Alex-12

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #25 dnia: Listopad 12, 2012, 23:42:39 pm »
witam mam pytanie gra Max Payne 3 od Duplex eboot podmieniony gra działa ale jak chcę wgrać Max Payne 3 - Patch 1.05 + Spolszczenie.pkg to gra się nie włącza wyskakuje błąd proszę o podpowiedz...co jest nie tak..

Offline Matthan

  • NewsTeam
  • Vip
  • *****
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 227
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #26 dnia: Listopad 12, 2012, 23:58:47 pm »
Moze sprobujcie ustalic uprawnienia w multimanie dla Max Payne'a? Mi to pomoglo w przypadku ACIII.
Playstation 3 Slim 500GB 2504b | 4.65.2 REX Rebug | 2 kontrolery DualSchock3 | 2 kontrolery Move + kamerka Eye | External 160GB

Offline Alex-12

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #27 dnia: Listopad 13, 2012, 14:50:26 pm »
Uporałem się z tym spolszceniem Max Payne 3 nie trzeba instalować tego spolszczenia Max Payne 3 - Patch 1.05 + Spolszczenie.pkg 

Dla osób co mają problem z instalacją spolszczenia wystarczy gra od  Duplex BLES00942-[Max Payne 3] podmieniamy 3 pliki eboot itp uruchamiamy grę podłączenie pod internet psn wyskoczy aktualizacja 1.06 155mb naciskamy tak zainstaluje się  i mamy napisy PL...
« Ostatnia zmiana: Listopad 14, 2012, 14:30:51 pm wysłana przez Alex-12 »

Offline palop2008

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2015
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #28 dnia: Kwiecień 08, 2015, 21:13:10 pm »
Witajcie, z góry przepraszam, za potężny odkop, ale mam taki sam problem, więc nie widzę sensu zakładania nowego tematu, a mianowicie pobrałem sobie Max Payna 3 od Vimto, po zgraniu na dysk zewnętrzny, podczas uruchamiania gry, pojawia się błąd, potem zgrałem tego patcha od Duplexa, to pojawia się czarny ekran, coś da radę poradzić na to? Czy inną wersję pobrać?
Wersja gry to BLUS30557 po patchu, zmieniła się na jakąś inną, ale z tego wszystkiego to usunąłem i nie pamiętam, tego, ale w razie zgram jeszcze raz... Ogólnie jestem kiepsko obeznany w tym, więc sora za wszystko co złe :P



PS3-Hack.com.pl

Odp: Max Payne 3
« Odpowiedź #28 dnia: Kwiecień 08, 2015, 21:13:10 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.