Październik 19, 2020, 23:42:20 pm

Autor Wątek: Asuras Wrath  (Przeczytany 15253 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stasie

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Asuras Wrath
« dnia: Sierpień 21, 2012, 15:12:32 pm »
czesc mam taki problem gdy wlaczam gre pisz mi zebym zaktualizowal system do 3.60. oczywiscie patcha wgralem.pomoze ktos???
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2012, 18:07:51 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

Asuras Wrath
« dnia: Sierpień 21, 2012, 15:12:32 pm »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:08:07 pm »
edytuj ręcznie param.fso do 3.5500



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline stasie

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:28:42 pm »
edytuj ręcznie param.fso do 3.5500
moje param.fso  to 3.5500.7 zamias 7 dalem kropke i jak chcialem uruchomoc to pisz dane uszkodzone.  a czy ktos uruchomil asuras warth
« Ostatnia zmiana: Sierpień 21, 2012, 18:37:33 pm wysłana przez thenat17 »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:38:20 pm »
robisz 3.5500 bez żadnych kropek czy cyfr. jak nie zadziała przez notatnik to skorzystaj z progrmau PS3 SFO Edit lub podobne tego typu do edycji param.fso.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

PS3-Hack.com.pl

Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:38:20 pm »

Offline stasie

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 21, 2012, 18:46:33 pm »
robisz 3.5500 bez żadnych kropek czy cyfr. jak nie zadziała przez notatnik to skorzystaj z progrmau PS3 SFO Edit lub podobne tego typu do edycji param.fso.
oki to jes moje param fso  03.7300.7 jak wgralem patcha to sprawdzilem jeszcze raz param sfo i mialem 03.5500.7  nic nie edytowalem

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:12:01 pm »
mi również nie udało się tej gry uruchomić, z różnymi wersjami gry próbowałem - tak samo z fixami - albo zawieszka konsoli / wraca do xmb z błędem

Ares10000

  • Gość
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 28, 2012, 13:49:50 pm »
Jesli Was to pocieszy grałem w to na TB i uwazam ze to bardziej interaktywny komixy ktory glowny nacisk kladzie na QTE

Offline patologia

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2013
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 20, 2013, 16:25:14 pm »
Panowie ściągnąłem ta gre w rosyjskiej wersji
ma ktoś moze plik dzieki czemu bedzie angielski i gdzie go wrzucic?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Asuras Wrath
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 20, 2013, 16:25:14 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.