Styczeń 22, 2021, 16:17:35 pm

Autor Wątek: Fifa 13  (Przeczytany 119924 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Fifa 13
« dnia: Wrzesień 24, 2012, 23:15:58 pm »
start.



PS3-Hack.com.pl

Fifa 13
« dnia: Wrzesień 24, 2012, 23:15:58 pm »

Offline Blessed

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 25, 2012, 00:57:24 am »
Przy pierwszym uruchomieniu zwiecha o która pisze w nfo. Po wyjściu do XMB i ponownym uruchomieniu działa, jednak przy próbie stworzenia nowej kariery kolejna zwiecha.. Ciekawy jestem czy ktoś ma podobnie.

Ares10000

  • Gość
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 25, 2012, 09:33:41 am »
Jesli akurt u ciebie jest taki problem widzialem w necie juz eboot . proper wiec napewno bedzie dzialać a tak przy okazji instaluje FIFA 13 jakies dane na Dysk HDD ?

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 457
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 25, 2012, 10:26:41 am »
Jakby co DUPLEX BLES01676 ma wersję PL.
Kocham tych developerów, śpią..śpią ale jak wywalą z newsem to czapki z głów. Czyżby były szanse na nowe gry (AC III, BO II itd itd)  na 3.55.... i do tego działające PSN czego chcieć od życia więcej?


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

PS3-Hack.com.pl

Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 25, 2012, 10:26:41 am »

Offline donmatelio

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 25, 2012, 12:01:01 pm »
Jesli akurt u ciebie jest taki problem widzialem w necie juz eboot . proper wiec napewno bedzie dzialać a tak przy okazji instaluje FIFA 13 jakies dane na Dysk HDD ?

Może ktoś wrzucić link do tej wersji proper? Za nic nie mogę tego znaleźć, a gra ciągle łapie zwiechy

Offline Blessed

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 25, 2012, 12:05:48 pm »
Nie instaluje danych na HDD. Nie da się włączyć meczu nawet bo zwiecha co chwile  :P
Ja również nie widzę PROPERa w sieci, jeśli możesz to dodaj go w odpowiednim dziale.

Ares10000

  • Gość
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 25, 2012, 12:25:13 pm »
Jesli macie konto to na bitgamer jest na innych stronach nie wiem

Offline klonos7

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 32
  • Miejsce pobytu: WKLP
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 25, 2012, 15:16:30 pm »
Grał ktoś już online przez fuckpsn?

Offline adrianszef

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 52
  • Miejsce pobytu: PL
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 25, 2012, 15:45:43 pm »
a nie trzeba czaem online pass?? Chyba ze to wersja z psn
SAMSUNG 46" UE 6100 + YAMAHA 673 + Jamo S606 5.0 + JAMO SUB 260 + PS3 + DM800 + NBOX BZZB 250GB i wszystko śmiga fajnie

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 25, 2012, 16:53:20 pm »
czesc...sciągłem wersję PL z torrentycrazy + fix z działu i gra działa z zew. Szybki meczyk rozegrany i nie wystąpiły niespodzianki...później sprawdzę resztę....
.....no więc jestem już po testach.Zero zwiech.Tryb kariery działa jak należy (pierwsze okno transferowe zaliczone). Gra działa na 3.41 ,opcja BD dysk ZEW. z płytą w środku.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2012, 11:22:20 am wysłana przez pszczolka-1981 »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 25, 2012, 17:52:53 pm »
a nie trzeba czaem online pass??
potrzeba.

Offline zizu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 25, 2012, 18:14:00 pm »
potwierdzam dziala z zew.dysk

Offline marcipeusz

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 62
  • Reputacja: 1
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 25, 2012, 20:18:20 pm »
sprawdzi ktoś czy działa bez płyty? Bo nie wiem czy kupować oryginał na 4.25 czy sobie ściagnąc na 3.55:)
posiadane konsole
psone z modchipem
ps3 320gb rogero 4.55
ps4 500gb
nintendo Wii z Cfw

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 25, 2012, 20:50:13 pm »
Działa bez płyty z wew. :)



Offline klonos7

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 32
  • Miejsce pobytu: WKLP
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 25, 2012, 21:17:31 pm »
Freezuje komuś przy wyborze kariery?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 25, 2012, 21:22:27 pm wysłana przez klonos7 »

Offline donmatelio

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 25, 2012, 22:06:40 pm »
no wlaśnie freezuje. ściągnąłem z innej wstawki i to samo. Przy wyborze szybkiego meczu albo kariery freez i tyle. Nie mam pojęcia o co chodzi

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 25, 2012, 22:20:54 pm »
no wlaśnie freezuje. ściągnąłem z innej wstawki i to samo. Przy wyborze szybkiego meczu albo kariery freez i tyle. Nie mam pojęcia o co chodzi


http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,11118.0.html -> FIFA.13.Eboot.Patch.PROPER.FIX.PS3-DUPLEX

może to pomoże

Offline sachol7412

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 26, 2012, 00:12:16 am »
Niestety Eboot Proper nie pomaga. Nie można włączyć nawet szybkiego meczu.

Offline novak16

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 26, 2012, 01:23:00 am »
Mi wszytsko działa jak należy, zero freezów itp.

Offline eric13

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 101
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 26, 2012, 08:08:18 am »
Niestety Eboot Proper nie pomaga. Nie można włączyć nawet szybkiego meczu.

gdzies na innym forum czytałem że gosciu miał to samo i wykasował wszystkie save z fifa,uruchomił jeszcze raz i działało

Offline ariel_matrix

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
    • Spa & Wellness, Hotele Spa, Hotele - Spa & Wellness w Polsce, Hotele Spa w Polsce, Hotele w Polsce
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 26, 2012, 08:51:47 am »
mi działa wszystko ładnie, coraz lepsza ta fifka :)

Offline sachol7412

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #21 dnia: Wrzesień 26, 2012, 09:28:41 am »
Usunięcie danych gry również nie pomaga. Chyba sobie nie pogram :(

Offline donmatelio

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #22 dnia: Wrzesień 26, 2012, 10:59:46 am »
Dobra, udało się. A więc tak: Dysk zewnętrzny, patch proper + usunięcie wszystkich pozostałości po fifie 12 (włącznie z zapisanymi save-ami na dysku zewnętrznym w formie backup-u i danymi gry) Wersja gry z thepiratebay - ...console.(ps3) choć na duplex nie sprawdzałem bo wcześniej usunąłem. Jeśli zaś chodzi o folder dlc z patcha to nie podmiana, a scalenie z istniejącym bo w oryginale są w nim pliki. Nie wiem jakie ma to znaczenie ale opisuję tylko moją drogę do odpalenia gry, która wieszała się po wyborze opcji szybki mecz albo kariera. Życzę powodzenia...


EDIT:
no wlaśnie freezuje. ściągnąłem z innej wstawki i to samo. Przy wyborze szybkiego meczu albo kariery freez i tyle. Nie mam pojęcia o co chodzi


http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,11118.0.html -> FIFA.13.Eboot.Patch.PROPER.FIX.PS3-DUPLEX

może to pomoże
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2012, 12:33:29 pm wysłana przez zombie30 »

Offline erykG3

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 26
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #23 dnia: Wrzesień 26, 2012, 19:44:28 pm »
a może ktoś opisze tak krok po kroku jak to uruchomić ?
Wtedy byłoby dużo łatwiej  :)

Aha i jeszcze jedno. Jak komuś się uda grać przez neta to nich napisze
no i oczywiście w jaki sposób :D
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 26, 2012, 19:47:03 pm wysłana przez erykG3 »

Offline fred

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #24 dnia: Wrzesień 26, 2012, 19:49:58 pm »
a może ktoś opisze tak krok po kroku jak to uruchomić ?
Wtedy byłoby dużo łatwiej  :)

Aha i jeszcze jedno. Jak komuś się uda grać przez neta to nich napisze
no i oczywiście w jaki sposób :D

też podłączam się do prośby. Gre odpalam z dysku wewn i zawiesza mi się gdy wybieram szybki mecz. Miałem fife 12    psn ale odinstalowalem i pousuwałem wszystkie savy ręcznie ale nadal to samo. Już 3 razy usuwałem fife 13 i kopiowałem na nowo ale nic nie pomaga.

Ares10000

  • Gość
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #25 dnia: Wrzesień 26, 2012, 19:54:32 pm »
Wiec tak w moim przypadku nie mialem juz fify 12 bo skasowalem werjsa z PSN
1. ściągnałem wersje Duplex
2. Rozpakowałem ją i wrzuciłem na dysk zewnetrzny
3. Podmieniłem wszystko to co było w pliku rar eboot sciagniety z ps3scenefiles.com
4. Odpalilem z opcja BD Mirror
5. Działą jedyne co spr to mecz towarzyski ale jesli to dziala to inne rzeczy tez :)

Offline marcipeusz

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 62
  • Reputacja: 1
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #26 dnia: Wrzesień 26, 2012, 20:11:17 pm »
Wiec tak w moim przypadku nie mialem juz fify 12 bo skasowalem werjsa z PSN
1. ściągnałem wersje Duplex
2. Rozpakowałem ją i wrzuciłem na dysk zewnetrzny
3. Podmieniłem wszystko to co było w pliku rar eboot sciagniety z ps3scenefiles.com
4. Odpalilem z opcja BD Mirror
5. Działą jedyne co spr to mecz towarzyski ale jesli to dziala to inne rzeczy tez :)

Mnie działa towarzyski ale kariera juz zwiecha:)
posiadane konsole
psone z modchipem
ps3 320gb rogero 4.55
ps4 500gb
nintendo Wii z Cfw

Ares10000

  • Gość
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #27 dnia: Wrzesień 26, 2012, 20:43:34 pm »
To jutro sprawdze ale raczej nie mialem problemow

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #28 dnia: Wrzesień 27, 2012, 11:50:34 am »
Witam,
U mnie fifa 13 sie zawiesze kiedy wchodze w szybki mecz i np gram real vs. barca i chce zmienic sobie taktyke i ustawienia. Zawiesza sie zawsze  kiedy przed meczem jest trening...
Kiedy nie zmieniam taktyki ani formacji wtedy gra sie zawsze wlacza normalnie...

Offline mgrradar

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 374
  • Reputacja: 5
Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #29 dnia: Wrzesień 27, 2012, 11:54:16 am »
Czy ktos moze potwierdzic ze ta gra działa mu prawidlowo ?
PS 3 Slim 640GB/500GB-USB ,3.55 TB, 2xpady ,2xMove ,Philips 40 9705

PS3-Hack.com.pl

Odp: Fifa 13
« Odpowiedź #29 dnia: Wrzesień 27, 2012, 11:54:16 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.