Grudzień 01, 2020, 12:14:11 pm

Autor Wątek: F1 2012  (Przeczytany 21809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
F1 2012
« dnia: Październik 27, 2012, 13:25:28 pm »
Witam :)

Dziala ten fix > http://www.2shared.com/complete/4FP03Gxn/F1_2012_EUR_EBOOT.html  komus na 3.55 na dysku wewnętrznym ?

u mnie na tej wersji : BLUS31014-[F1 2012] od Vitmo i tym w/w fixie błąd : 80010017 :(



PS3-Hack.com.pl

F1 2012
« dnia: Październik 27, 2012, 13:25:28 pm »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 27, 2012, 13:33:01 pm »
poczytaj: http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,4823.0.html
nie istnieje fix 3.55 do tej gry.

Zamykam



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 27, 2012, 20:19:59 pm »
Fix F1 2012: http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,11118.msg91191.html#msg91191

Wątek otwieram

PS. na przyszlość podawaj źródlo, że coś takiego istnieje. Dzięki.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline pablo85

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2012, 19:47:53 pm »
Siema udało się komuś uruchomić u mnie pokazuje loading i na tym koniec ps3 3.55 kmeaw i nowy mm w grany patch .

PS3-Hack.com.pl

Odp: F1 2012
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2012, 19:47:53 pm »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 29, 2012, 20:48:28 pm »
U mnie też tylko loading i dalej nie idzi helpppppppppppppppp :(

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 29, 2012, 21:45:54 pm »
a u mnie "wieczny " loading występował jak próbowałem odpalić grę z z Wew. Teraz jak odpalam z Zew. to wyskakuje taki oto komunikat : "Nie można ukończyć rejestracji informacji o trofeach.Gra zostanie zakończona. Dodam że mam MM 4.08 i BD zaznaczona.

Gra ruszyła bez kounmikatu po czwartej instalacji...Teraz wszystko działa lecz jest problem z zakończenie gry (trzeba dłużej przytrzymywać PS przycisk).
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2012, 10:18:02 am wysłana przez pszczolka-1981 »

Offline bobby1892

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2012
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • SMOKE WEED EVERYDAY
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 30, 2012, 13:59:53 pm »
graliscie juz w dwie osoby? da sie jezdzic sezon we dwoch jak w 2011?

Offline nedved6

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 30, 2012, 18:44:37 pm »
Potwierdzam przy czwartym uruchomieniu gra ruszyła :) z wyłączeniem gry nie miałem problemu.

Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 30, 2012, 20:19:53 pm »
Czy grę w wersji  BLES01664 można uruchomić na 3.55.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 31, 2012, 11:36:09 am »
po paru nieudanych próbach(stało na loading)uruchomiłem na pendrive z płytą w środku dzieki opcji select + x ;)

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 31, 2012, 12:10:01 pm »
Potwierdzam ,ze na tym fix`ie > http://pl.rghost.net/4119456 wersja BLUS31014-[F1 2012] od Vitmo na KMEAW 3.55 z multiMAN 04.08.01 działa ok na dysku wewnętrznym.

Czy grę w wersji  BLES01664 można uruchomić na 3.55.


Nie mam jeszcze tej wersji z polskimi napisami ,ale spróbuj podmienić nazwe z w/w fixa w param.sfo z BLUS31014-[F1 2012] na BLES01664

pzdr
kosmacz


Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 01, 2012, 22:15:34 pm »
Za namową kosmacz edytowałem plik PARAM w PS3SFOE edit na BLES01664 i zmieniłem na 3.5500.
Alew fixie jest plik shaders.nfs.sdat jet to plik SDAT gdzie go wrzycić i czy mam go edytować .

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 03, 2012, 12:40:00 pm »
@zepter pobrałem wersje BLES01644 i wystarczy w niej podmienic EBOOT`a i w/wspomniany shaders.nfs.sdat i gra działa ,ale polskiego lokala w niej nie ma.


EDIT : Polski lokal jest w wersji z ID BLES01665 ,ale w sieci tej wersji nie widać :(
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2012, 17:04:32 pm wysłana przez kosmacz »

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 04, 2012, 08:17:19 am »
skad mozna sciagnac f1 2012

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 04, 2012, 08:21:35 am »
z dobrych stron,poszukaj jest na forum  skąd pobierać ;)
« Ostatnia zmiana: Listopad 07, 2012, 20:51:40 pm wysłana przez bolec125 »

Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 04, 2012, 17:17:28 pm »
Dzięki kosmacz ja coś namieszłem i gra nie chce się uruchimić ale jak nie ma PL do sobie daruję i poczekam.Pozdrawiam.

Offline luzaczek5

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 64
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 05, 2012, 16:20:34 pm »
@zepter pobrałem wersje BLES01644 i wystarczy w niej podmienic EBOOT`a i w/wspomniany shaders.nfs.sdat i gra działa ,ale polskiego lokala w niej nie ma.




jest do tej wersji EUR osobny fix czy nalezy zgrac z wersji BLUS31014 ersja USA?
co z param-jak przerobić z wersji usa na eur?

Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 18, 2012, 12:28:13 pm »
Panowie .Która wersja jest w PL .Jak koledzy napisali BLES01664 nie jest w PL .

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #18 dnia: Listopad 18, 2012, 17:36:48 pm »
ponoć w BLES01665 ale do dziś nigdzie jej nie ma ,nawet na rosyjskich torrentach ,co dziwne oni chyba swój lokal RU mają jak zwykle w wersji dla PL ?

Bawiłem się w podmianę w param.sfo wpisu z BLES01664 na BLES01665 oraz zmiane ID gry ,ale wówczas gra sie nie uruchamia.

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #19 dnia: Listopad 26, 2012, 18:28:19 pm »
moglby ktos podac linka do fixa f1 2012 3.55

Linki są w odpowiednim dziale na forum. Poszukaj.

**
a ja szukałem w 1 minute i znalazłem, jak ktoś ślepy, to trzeba iść do okulisty.
Administracja
ps. podwójny post, posty sie edytuje !
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 14:42:55 pm wysłana przez Maniek »

Offline Oliver447

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 04, 2012, 23:56:31 pm »
Tak jak tam Panowie ma ktoś do podrzucenia wersje w pl bo u mnie tak samo wersja BLES01664 odpalana bez problemu na 3.55 ale pl brak.

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 21, 2013, 19:33:13 pm »
Mi z kolei w wersji BLUS31014-[F1 2012] bd mirror wlaczony dysk zewnetrzny wyskakuje przy ładowaniu error reading disc

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1575
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 21, 2013, 19:37:16 pm »
fix-a i płyta w napedzie wrzucona masz ??

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #23 dnia: Luty 21, 2013, 19:44:27 pm »
Płyta w napędzie jest a fix mam z tąd nie wiem czy jest właściwy mam go z http://ps3scenefiles.com i waży 15,4 mb

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1575
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 21, 2013, 20:12:01 pm »
a sprawdz tego fix-a oczywiscie usun ten ktory miałes a inne gry Ci sie uruchamiaja czy tylko z ta masz problem ??

http://catshare.net/nd01Fvn2LAo4vKou/F1.2012.EBOOT.PATCH.100.USA.PS3-unSANE.zip

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 22, 2013, 11:18:34 am »
Ogólnie to tylko z tą i z hitmanem reszta ok. Zaraz sprawdzę czy coś to pomoże :)

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: F1 2012
« Odpowiedź #26 dnia: Luty 23, 2013, 14:09:46 pm »
Wszystko działa dzięki :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: F1 2012
« Odpowiedź #26 dnia: Luty 23, 2013, 14:09:46 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.