Styczeń 28, 2021, 16:28:51 pm

Autor Wątek: Red Dead Redempion  (Przeczytany 15850 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline FlowVirus

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Red Dead Redempion
« dnia: Luty 21, 2013, 18:17:20 pm »
Siema wszystkim , zaczne odrazu od tego że jak wyżej ściągłem wersje BLUS do tego musiałem ją podzielić w ps3splitter udało sie po odpaleniu multimana i zabotowaniu gry multiman spytał czy ją zainstalować , normalne w tym wypadku gdy gra wczesniej była podzielona wiec daje ok myśląc że wszystko bedzie ok bo wcześniej instalowałem tak nowego Sly raccon , więc po instalacji wyłączyłem dysk zewnętrzny i konsola nie widzi gry wiec wchodze w multimanie w przeglądarke plików i nie moge nigdzie znaleść gdzie sie gra zainstalowała a z dysku znikneło 7 GB miejsca , gra odpala ale nadal musze miec zewnetrzny włączony żeby multiman ją widział , już nie wiem o co chodzi pomóżcie
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 22:16:41 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

Red Dead Redempion
« dnia: Luty 21, 2013, 18:17:20 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 21, 2013, 19:25:23 pm »
jesli miałes gre na dysku zewnetrznym i zainstalowałes gre to gra jest zapisana na konsoli wiec jesli przeniesiesz gre na dysk konsoli i wyłaczysz dysk zew. to nadal bedzie widoczna a co do miejsca to szukaj na konsoli jesli dobrze Cie zrozumiałem :P Pozdro

Offline FlowVirus

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 21, 2013, 19:49:33 pm »
No własnie zainstalowałem ją przez multimana i jej nie widać , wcześniej instalowałem tak samo nowego Sly Racoon i  normalnie widzi
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 19:51:31 pm wysłana przez FlowVirus »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2013, 20:04:42 pm »
a patrzyłes czy masz PLIKI na dysku z ktorego instalowałes (select + start w multimenie, hdd006) ??

PS3-Hack.com.pl

Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 21, 2013, 20:04:42 pm »

Offline FlowVirus

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 21, 2013, 20:08:47 pm »
nie wiem jeszcze , sprawdze jutro ale wydaje mi sie że tak nadal są PLIKI na zewnetrznym bo przecież to było kopiowanie  , spróbuje jeszcze przez serwer ftp zajrzeć na dysk PS3 bo nie moge rozkminić czemu nie ma jej w folderze tam gdzie jest Sly i czemu znikneło mi 7 GB miejsca na HDD
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 20:11:19 pm wysłana przez FlowVirus »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Red Dead Redempion BLUS30418 problem , pomocy
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 21, 2013, 20:37:03 pm »
patrzac na to co piszesz to mi sie wydaje ze gre masz zainstalowana (dysk wew.) ale samej gry (dysk zew. albo wew.) niemasz dlatego Ci nie widzi albo jest gdzies przeniesiona wiec przepatrz foldery lub wrzuc gre na dysk jeszcze raz
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 20:39:34 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Red Dead Redempion
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 21, 2013, 22:34:51 pm »
Komentarz Globalnego Moderatora temat do poprawy, zapoznaj sie z regulaminem tego dzialu, nizej podalem przyklad jak to powinno wygladac bo widze ze sie nie chce szukac. Dziekuje
Cytuj
Nazwa gry: Grand Theft Auto 4: Special Edition
ID Gry: BLES-00229
Oprogramowanie konsoli: 3.55 Kmaew
Gra z kluczem > 3.55: Nie
EBOOT.BIN/PATCH: n/d
Link do informacji o możliwości grania mimo klucza > 3.55: n/d
Backup Manager: Multiman 2.00.01
Kod błędu: n/d
Opis problemu: Po uruchomieniu gry, ładuje się ona w nieskończoność.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 22:41:37 pm wysłana przez spy »

Offline FlowVirus

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Red Dead Redempion
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 21, 2013, 22:40:30 pm »
więc przejżałem dysk przez ftp i nie znalazłem , gra nadal jest na zewnętrznym podzielona tak była , próbowałem jeszcze raz ją skopiować ale multiman wyświetla że niema miejsca  ??? więc o co chodzi kaman

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red Dead Redempion
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 22, 2013, 09:39:52 am »
Mi się wydaje, że instalacja nie przebiegła poprawnie do końca... Co prawda moja wersja RDR to "BLES00680" ( 7, 42 GB ), ale również dzieliłem ją PS3Ssplitterem z tym, że ja zawsze grę dzieloną PS3splitterem kopiuję na dysk wewnętrzny... U mnie gierka śmigała bez żadnego problemu na sofcie 3.55 Kmeaw.

Jeżeli się zainstalowała z dysku znikneło 7GB to też musi się dać ją odnaleść i usunąć...szukaj

PS3-Hack.com.pl

Odp: Red Dead Redempion
« Odpowiedź #8 dnia: Luty 22, 2013, 09:39:52 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.