0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
DMC.Devil May Cry fix 3.41/3.55 by Op0isoo893
Jest fixKod: [Zaznacz]DMC.Devil May Cry fix 3.41/3.55 by Op0isoo893 Nie mam jak sprawdzic dzisiaj. Kto sprobuje pod 3.55 z tymi plikami odpalic?
Pomocy. Mam cdf 3.55 kmeaw, wgrany fix, update, multiMAN ver 04.18.03 , odpalam z dysku zewnętrznego płyta w napędzie i mam tylko black screena. Identyczną sytuację mam z Metal Gear Rising Revenegance
Cytat: sachol7412 w Luty 19, 2013, 17:14:33 pmPomocy. Mam cdf 3.55 kmeaw, wgrany fix, update, multiMAN ver 04.18.03 , odpalam z dysku zewnętrznego płyta w napędzie i mam tylko black screena. Identyczną sytuację mam z Metal Gear Rising ReveneganceMożna przesłać lub dać link do fix i parametr soft pod 3.55 kmeaw gdyż nie mogę znaleźć.Z góry dziękuję.
zobacz jeszcze raz do działu ebooty ,dodałem linka
człowieku jaki orginalny eboot? podmieniasz wszystkie pliki z paczki w określone miejsca w plikach gry,płyte w napędzie masz?
Cytat: marciniak w Luty 23, 2013, 23:36:06 pmczłowieku jaki orginalny eboot? podmieniasz wszystkie pliki z paczki w określone miejsca w plikach gry,płyte w napędzie masz?Tak mam , niewiem skad ten błąd , spytam jeszcze raz , jest to ta sama paczka z fixem co wczesniej ? param.sfo niema chyba ze nie powinno byc nowego :/
sam jesteś frajer cioto bo nie umiesz odpalić, ja ci pomagam a ty z mordą,zapomnij że ci coś pomogę,fix działa jakoś nikt nie ma problemu tylko ty janie j****y,a tego fixa z chomika wszadż sobie w d**e........
Cytat: gacekmen1 w Luty 23, 2013, 23:42:44 pmCytat: marciniak w Luty 23, 2013, 23:36:06 pmczłowieku jaki orginalny eboot? podmieniasz wszystkie pliki z paczki w określone miejsca w plikach gry,płyte w napędzie masz?Tak mam , niewiem skad ten błąd , spytam jeszcze raz , jest to ta sama paczka z fixem co wczesniej ? param.sfo niema chyba ze nie powinno byc nowego :/Tak jak myślałem ,frajer wrzucil zlego eboota , bez param.sfo :/ a ja siedze i kombinuje ,jeszcze sie madrzy i krew siarczysta mnie zalała :/ znalazlem na futrzaku eboot extreme http://chomikuj.pl/marcin210886/FIXY+POD+CFW+3.55/PS3+FIX+3.55+2013.01/DEVIL+MAY+CRY jak ktos powie jak wrzucic na jakis serwer to chetnie ewentualnie priv wysle na maila