Październik 21, 2019, 07:37:21 am

Autor Wątek: Assassin's Creed 3  (Przeczytany 67073 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline piniokp

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Assassin's Creed 3
« dnia: Październik 28, 2012, 08:56:23 am »
Witam czy udało się komuś odpalić wersję Assassins Creed III  [EUR]ENG][rustorka.com] BLES 01667,
bo u mnie staruje a po chwili wyrzuca do XMB. Jakieś pomysły?


/ zła nazwa tematu, zgubiłeś 2x s , poprawiono
Administracja.
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2012, 14:35:05 pm wysłana przez thenat17 »



PS3-Hack.com.pl

Assassin's Creed 3
« dnia: Październik 28, 2012, 08:56:23 am »

Offline login77

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 28, 2012, 09:16:15 am »
U mnie to samo może to wina eboota

robbenntl

  • Gość
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 28, 2012, 09:33:46 am »
Wersja BLES 01667 bez płyty:

MULTIMAN 04.08.00 + DYSK WEWNĘTRZNY + BD MIRROR + AKTUALIZACJA DO WERSJI 01.01 (nie wiem czy aktualizacja konieczna, wyskoczyło to zrobiłem)

U mnie ten sposób działa ;)

Offline terendil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2012, 10:34:16 am »
Mam ten sam problem. Kolega wyżej mówi o innym fw niż my mamy. na 4.21 to trudno żeby był problem :).

Gorzej, że ściągnąłem inną wersje Assassins.Creed.III.PS3-DUPLEX i jest dokładnie to samo

mam 3.55 oczywiście i wszystkie 4 pliki podmienione.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 28, 2012, 10:34:16 am »

robbenntl

  • Gość
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 28, 2012, 10:56:17 am »
Mam ten sam problem. Kolega wyżej mówi o innym fw niż my mamy. na 4.21 to trudno żeby był problem :).

Gorzej, że ściągnąłem inną wersje Assassins.Creed.III.PS3-DUPLEX i jest dokładnie to samo

mam 3.55 oczywiście i wszystkie 4 pliki podmienione.

Ale ten temat dotyczy CFW 4.21 ;)

Offline terendil

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 28, 2012, 11:05:10 am »
Ale ten temat dotyczy CFW 4.21 ;)
[/quote]

Sorry, my bad :D. Co nie zmienia faktu, że mam podobny/ten sam problem.

EDIT:
Doba myśle że przyda sie to wszystkim niezależnie od wersji firmware.

Trzeba żeby w USDIR był pusty folder ASSASSIN_ISO. Na pc go miałem ale chyba podczas kopiowania sie pominął :) Także najlepiej zrobić go przez multimana.

pozdr

Warn 20% za double post
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 18:16:28 pm wysłana przez norek30 »

Offline tresor

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 185
  • Miejsce pobytu: Anfield Road
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 28, 2012, 12:24:11 pm »
jest PL ?

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 28, 2012, 12:28:55 pm »
Wersja BLES01669 posiada polskie napisy. CFW 4.21 v1 Mm 04.07.00 + update 1.01 wszystko bangla :)



Offline bolec125

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 106
  • Reputacja: 0
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 28, 2012, 12:40:45 pm »
Wersja BLES01669 posiada polskie napisy. CFW 4.21 v1 Mm 04.07.00 + update 1.01 wszystko bangla :)

Ta wersja działa również na 3.55/ polskie napisy.

Offline tresor

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 185
  • Miejsce pobytu: Anfield Road
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 28, 2012, 12:42:03 pm »
to jest ta wersja z torrenty.org ?jaki BLES ma wersja od DUPLEX ?

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 28, 2012, 12:48:30 pm »
Wersja od duplex ma BLES01667-[Assassins Creed III]



Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 28, 2012, 13:07:26 pm »
Wersja BLES 01667 bez płyty:

MULTIMAN 04.08.00 + DYSK WEWNĘTRZNY + BD MIRROR + AKTUALIZACJA DO WERSJI 01.01 (nie wiem czy aktualizacja konieczna, wyskoczyło to zrobiłem)

U mnie ten sposób działa ;)

update zrobiłeś przez neta w MM ?

Offline alladyn21

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 61
  • Reputacja: 2
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 28, 2012, 13:19:56 pm »
panowie podesle ktos na pw plikt torrent :D bo nie mam konta tam

robbenntl

  • Gość
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 28, 2012, 13:23:54 pm »
Wersja BLES 01667 bez płyty:

MULTIMAN 04.08.00 + DYSK WEWNĘTRZNY + BD MIRROR + AKTUALIZACJA DO WERSJI 01.01 (nie wiem czy aktualizacja konieczna, wyskoczyło to zrobiłem)

U mnie ten sposób działa ;)

update zrobiłeś przez neta w MM ?

Tak jest, update przez MM ;)

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 28, 2012, 14:05:27 pm »
Cytuj
panowie podesle ktos na pw plikt torrent :D bo nie mam konta tam


Tu dobrze leci wersja ENG/RU z polskimi napisami :)
http://www.sendspace.com/file/osmnm0



Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 28, 2012, 14:13:34 pm »
Wersja BLES 01667 bez płyty:

MULTIMAN 04.08.00 + DYSK WEWNĘTRZNY + BD MIRROR + AKTUALIZACJA DO WERSJI 01.01 (nie wiem czy aktualizacja konieczna, wyskoczyło to zrobiłem)

U mnie ten sposób działa ;)

 

update zrobiłeś przez neta w MM ?

Tak jest, update przez MM ;)


Gra na wew + bd + aktualizacja i mam błąd :(

edit: bangla zapomniałem o utw. katalogu
« Ostatnia zmiana: Październik 28, 2012, 14:38:34 pm wysłana przez RoX »

Offline polx

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 27
  • Reputacja: 0
  • rapidshare rulez
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 28, 2012, 14:13:51 pm »
na polecenie thenat17 post modyfikowano:

Nazwa gry:  Assasin Creed 3
ID Gry: BLES01667
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.21 ROGERO
Backup Manager: MM 4.08
Kod błędu: brak
Opis problemu: wyrzuca do XBM

Panowie bardzo nietypowy błąd.
Mam PS3 FAT 4.21 rogero na FAT MM 4.08 gra z dysku zew bez update. Katalog ASSASSIN_ISO utworzony.
pokazuje 2 płytki:
ACIII i materiały dodatkowe. Gra odpala jeden ekran z ostrzeżeniem o szkodliwości 3D i potem wywala
do XBM

U sąsiada który ma SLIM 4.21 rogero MM4.08 gra z TEGO SAMEGO!!! dysku zew. i pokazuje tylko 1 płytkę.
bez update, śmiga elegancko.

Czyżby Slimka się rozjechałą z FAT ???
A może macie inne pomysły?

Update: gra ruszyła, problem sam się rozwiazał po dłuższym restarcie konsoli (ehh normalnie jak windows)
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2012, 13:09:44 pm wysłana przez polx »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Assasin Creed 3
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 28, 2012, 14:33:59 pm »
Witam czy udało się komuś odpalić wersję Assassins Creed III  [EUR]ENG][rustorka.com] BLES 01667,
bo u mnie staruje a po chwili wyrzuca do XMB. Jakieś pomysły?


Przypominam autorowi wątku i innych piszących:  Regulamin działu



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline Hal1k

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 119
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 29, 2012, 11:16:56 am »
Nazwa gry: Assassin's Creed 3 PL
ID Gry:BLES01669
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.21 Rogero
Backup Manager: Multiman 04.08.00
Kod błędu: brak
Model konsoli: FAT CECHL04
Opis problemu:
Podczas uruchamiania wywala mnie z powrotem do XMB.. po zainstalowaniu update'u jest to samo.Gra na dysku zewnętrznym.Folder ASSASSIN_ISO również na swoim miejscu.


Update: Gra ruszyła, rozwiązaniem była aktualizacja multimana do 04.08.01 cyrki z tym rogero hehe ;)
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2012, 12:35:03 pm wysłana przez Hal1k »


Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 455
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 29, 2012, 21:06:43 pm »
Nie wiem gdzie o to zapytać, jakby co to przenieście....
Ta gra mam dodatkową zawartość na PS3 ~60min rozgrywki...jest on już wbudowany czy trzeba go pobrać z PSS?


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline ozyrys

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 30, 2012, 16:06:53 pm »
siema ! takie pytanie . Gram w wersje US od Duplexa. Za chwile będę miał wersje europejską i chcialbym jednak grac po polsku. Czy mogę jakoś przenieść save z wersji US do EUR? Czy to zadziała ?

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 30, 2012, 17:21:16 pm »
siema ! takie pytanie . Gram w wersje US od Duplexa. Za chwile będę miał wersje europejską i chcialbym jednak grac po polsku. Czy mogę jakoś przenieść save z wersji US do EUR? Czy to zadziała ?


ja tez podłączam się do pytania  8)

Chcesz odpowiedź? Poczekaj , aż ktoś odpisze. Warn 40%
- http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,12073.0.html
« Ostatnia zmiana: Październik 30, 2012, 17:37:31 pm wysłana przez norek30 »

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 30, 2012, 17:37:43 pm »
Wie ktos cos na temat patcha 1.01? Czy bedzie fix z owym patchem? Bo takie sa bledy, ze az oczy bola:>

Offline dexter74

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 31, 2012, 07:26:27 am »
Uruchamiał ktoś na CFW 4.30 Rogero?

Angel

  • Gość
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 31, 2012, 08:17:10 am »
siema ! takie pytanie . Gram w wersje US od Duplexa. Za chwile będę miał wersje europejską i chcialbym jednak grac po polsku. Czy mogę jakoś przenieść save z wersji US do EUR? Czy to zadziała ?



Witam, łatwiejszym sposobem będzie gdy ściągniesz samo spolszczenie które waży nie całe 500kb. Skopiujesz spolszczenie a savów nie musisz nawet ruszać. Sam tak robiłem i sposób potwierdzam,że działa. Spolszczenie zamieścił jeden z naszych kolegów z forum Ponury0



Spolszczenie Assassin's Creed III
http://www.multiupload.nl/H4MTR8AZ94

Wrzucamy wszystko do katalogu z grą, następnie w menu głównym zmieniamy język napisów na polski, oraz w ustawieniach wybieramy pokazywanie napisów, miłej gry!

Offline dominik17jw

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 31, 2012, 10:17:03 am »
siema ! takie pytanie . Gram w wersje US od Duplexa. Za chwile będę miał wersje europejską i chcialbym jednak grac po polsku. Czy mogę jakoś przenieść save z wersji US do EUR? Czy to zadziała ?
Nawet jeśli zmienisz wersje gry to save i tak ci zostaje.

Offline ozyrys

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 31, 2012, 15:19:34 pm »
dzięki za pomoc  8)

**
hmm jest problem. Gra jest owszem już po polsku w menu itd ale napisy podczas rozmów postaci nadal są po angielsku. Jak to naprawić ?
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 16:16:48 pm wysłana przez Maniek »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #27 dnia: Październik 31, 2012, 16:22:24 pm »
spolszczenie napisów, bo rozumiem żadna wersja nie jest pełną polską z dubbingiem?

Offline ozyrys

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #28 dnia: Październik 31, 2012, 16:49:01 pm »
tak chodzi o napisy. Pełnej polskiej wersji jeszcze nie znalazłem.

edit:

Wszystko już działa. należało zmienić język napisów w głównym menu ( nie podczas gry)
« Ostatnia zmiana: Październik 31, 2012, 17:00:12 pm wysłana przez ozyrys »

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 31, 2012, 16:57:18 pm »
Nie ma wersji dubbingowej na żadną platformę. Skorzystajcie ludzie czasem z google :P



PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 31, 2012, 16:57:18 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.