Lipiec 17, 2019, 14:32:19 pm

Autor Wątek: Assassin's Creed 3  (Przeczytany 62108 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #30 dnia: Październik 31, 2012, 17:00:46 pm »
tak chodzi o napisy. Pełnej polskiej wersji jeszcze nie znalazłem.

edit:

Wszystko już działa. należało zmienić język napisów w głównym menu ( nie podczas gry)

i nie znajdziesz, może będzie na Pc. (o ile któraś z wcześniejszych częsci byla)



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #30 dnia: Październik 31, 2012, 17:00:46 pm »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #31 dnia: Październik 31, 2012, 17:20:13 pm »
Uruchamiał ktoś na CFW 4.30 Rogero?

Tak i działa bez problemu + MM 4.09



Wszystko już działa. należało zmienić język napisów w głównym menu ( nie podczas gry)

ja nic nie musiałem robić, gra od razu włączyła się w PL i jak pisał kolega wyżej ta gra będzie tylko i wylacznie z napisami PL na PS3, X i PC.

Offline Jan Van Kes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: Kalisz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • =D
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #32 dnia: Październik 31, 2012, 21:27:20 pm »
Nazwa gry:  Assassin's Creed 3
ID Gry: BLES01669
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.21 Rogero
Backup Manager: Multiman 04.08
Opis problemu:
nie wykrywa assasina w ogole w multimanie .. dysk zewnetrzny , prosze o pomoc :)

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #33 dnia: Październik 31, 2012, 22:41:39 pm »
Nazwa gry:  Assassin's Creed 3
ID Gry: BLES01669
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.21 Rogero
Backup Manager: Multiman 04.08
Opis problemu:
nie wykrywa assasina w ogole w multimanie .. dysk zewnetrzny , prosze o pomoc :)

Inne gry widzi?
Zainstaluj może MM 4.09 i sprawdź.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #33 dnia: Październik 31, 2012, 22:41:39 pm »

Offline Jan Van Kes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: Kalisz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • =D
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #34 dnia: Październik 31, 2012, 22:46:17 pm »
znalazlo mi go , wgralem nowego multimana tego 04.09 a teraz po odpaleniu wyrzuca do xmb i pisze podczas uruchamiania wystapil blad 80028f22 :/

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #35 dnia: Październik 31, 2012, 22:52:56 pm »
Wgraj może jeszcze update poradnik tu http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,12100.msg92361.html#new

oraz napisz co to za błąd bo ja za Ciebie nie będę szukał.

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #36 dnia: Listopad 02, 2012, 15:41:01 pm »
chyba pojawil sie fix z updatem 1.01. Wyszukalem na jakiejs hiszpanskiej stronie. Myslicie, ze to prawdziwe (wersja pod 1667)?
Nigdzie nie moge znalezc na razie do wersji 1669. Jak ktos znajdzie dajcie prosze do dzialu z ebootami.
« Ostatnia zmiana: Listopad 02, 2012, 15:50:30 pm wysłana przez yo!3k »

Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #37 dnia: Listopad 03, 2012, 16:22:20 pm »
"Wersja BLES01669" ej czemu ja nie mam polskich napisów ?
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 03, 2012, 20:29:40 pm »
Bo jest tylko w wersji 1667. Wersja m.in. z jezykiem rosyjskim:)

Offline Flick

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 4
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 03, 2012, 21:24:04 pm »
Napisy PL są w wersji BLES01667. Należy je włączyć w opcjach ;)



Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 03, 2012, 22:43:20 pm »
ale gdzies widzialem zee ktos zrobil napisy i nalezy tylko dograc
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

Offline kajtexpl

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 43
  • Miejsce pobytu: Dom
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 04, 2012, 00:44:13 am »
Witam posiadam
Assassins Creed III  [EUR]ENG][rustorka.com] BLES01667
Problem w tym ,że strasznie długo się włącza i kiedy wciskam przycisk PS to nic się nie dzieje dopiero po kilku minutach gdy dostaje opcje wyboru jeżyka wtedy włącza się menu PS potem gdy wcisnę start jest to samo dopiero po kilku minutach gra się włącza. Gra z zew. bd mirror najnowszy MM i AS w wersji 1.01

Ares10000

  • Gość
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 04, 2012, 09:47:45 am »
Jest to normalne nie kilkaj nic jak właczsz gre tylko czekaj spokojnie u mnie od wlaczenia ikonki plyty do wyboru jezyku mija mysle plus minus jakaś minuta

Offline kielta

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #43 dnia: Listopad 04, 2012, 10:52:53 am »
potwierdzam co napisal ares 10000 ten typ chyba tak  ma ze jak gra sie wlacza to jest czarny ekran dluzsza chwile,ja tez myslalem ze juz gra mi nie pojdzie ze bedzie zwiecha ale zostawilem a tu nagle ruszylo takze jak ja odpalisz od czekaj chwile ta gra tak sie uruchamia dziwnie

Offline kajtexpl

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 43
  • Miejsce pobytu: Dom
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #44 dnia: Listopad 04, 2012, 20:31:40 pm »
Wiem ,że się odpala tylko czekanie ok. 10 min (Tak jest u mnie na konsoli) mnie przeraża ale nic nie bd narzekał bo za darmo w końcu mam :D

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #45 dnia: Listopad 04, 2012, 20:47:24 pm »
u mnie po isntalacji na dysku wew(gra na zew.) odpala się z może 1 minute maksymalnie, nie instalowałem żadnych updatetów do gry ani nie mam zaznaczonych żadnych bd-mirror ani nic :)



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #46 dnia: Listopad 05, 2012, 01:35:34 am »
u mnie po isntalacji na dysku wew(gra na zew.) odpala się z może 1 minute maksymalnie, nie instalowałem żadnych updatetów do gry ani nie mam zaznaczonych żadnych bd-mirror ani nic :)
To samo mam i działa mi jak należy ;=) I włącza się jak każda inna gra.  Ej ktos pomoże z tymi napisami ? Nie da się dograć jakaś tych napisów do tej wersji jaką mam ?
edit napisy do assasin creed 3
Spolszczenie Assassin's Creed III
http://www.multiupload.nl/H4MTR8AZ94

Wrzucamy wszystko do katalogu z grą, następnie w menu głównym zmieniamy język napisów na polski, oraz w ustawieniach wybieramy pokazywanie napisów, miłej gry!
« Ostatnia zmiana: Listopad 05, 2012, 01:46:05 am wysłana przez ecchimaster »
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #47 dnia: Listopad 08, 2012, 10:25:36 am »
W tej wersji powinien być też dodatek Assassin's Creed III [RUSSOUND][PS3] bo od wersji Assassins_Creed_III_Special_Edition_PS3-ANTiDOTE różni się oprócz katalogów z językami 3 plikami (sounds_rus.pck x2 i ps3_chooselanguage_rpch), które są dodatkowo w wersji 1 oraz plikiem (raczej rozmiarem tylko) PIC1 większy jest znów we wstawce 1.

Chyba, że ten dodatek jest do pobrania ale na oficjalnej stronie jest napisane, że już jest zawarty w Edycji Specjalnej.

Jak ktoś coś będzie wiedział niech napisze.

Offline Jeff

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #48 dnia: Listopad 16, 2012, 08:02:19 am »
Witam
Grałem w AC3 Duplex na 3.55.Przeszedłem na Rogero 4.30 i wszystkie zapisy stanu gry poszły się...Czy da się z tym coś zrobić ? Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2012, 08:15:27 am wysłana przez Jeff »

Offline norek30

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 1
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #49 dnia: Listopad 16, 2012, 11:10:55 am »
Jeśli nie miałeś saveów skopiowanych na pena lub na serwer w PS+ , to niestety ale musisz zaczynać od nowa.

Offline Jeff

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #50 dnia: Listopad 16, 2012, 11:49:07 am »
No to załamka  :( Miałem już ukończone 20% gry . Co ciekawe z CoD Black Ops 2 nie było problemu.Dzięki za odpowiedź.
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2012, 12:28:03 pm wysłana przez Jeff »

Offline zelazko94

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 38
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #51 dnia: Listopad 17, 2012, 16:32:35 pm »
Nazwa gry:  Assassin's Creed 3
ID Gry: BLES01667
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.30 Rogero 1.03
Backup Manager: Multiman 04.11.12 i 4.10
Opis problemu:
Podczas wlaczania wywala do XMB
Grra na zewnetrznym. Bez patcha i z patchem 1.01 to samo

//edit
Działa. Wystarczyło w USRDIR zrobić pusty folder ASSASSIN_ISO  i działa ;d
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2012, 19:05:17 pm wysłana przez zelazko94 »

Offline maniek13

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 49
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #52 dnia: Listopad 22, 2012, 20:51:40 pm »
Czy po updacie do 1.02 gra nadal odpala na rogero 4.30?

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #53 dnia: Listopad 22, 2012, 21:34:52 pm »
Czy po updacie do 1.02 gra nadal odpala na rogero 4.30?

tak, bo jest on podpisany 4.10

Offline zawa

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #54 dnia: Grudzień 10, 2012, 18:12:31 pm »
Witam

Czy jest ktoś może w posiadaniu spolszczenia do wersji BLES01667 ? Byłbym mega wdzięczny ponieważ poprzedni plik nie działa :(

Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #55 dnia: Grudzień 19, 2012, 11:47:58 am »
mam gdzieś na kompie jak coś to podrzucę jeśli jeszcze chcesz te napisy ?
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 475
  • Reputacja: 13
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #56 dnia: Luty 21, 2013, 00:10:12 am »
Panowie czy da rade sposzczyc Assassin's Creed III Special Edition BLES01668 ? Jesli tak to moglby ktos zapodac potrzebne pliczki i gdzie wgrac ?
EDIT : OK, znalazlem ;P
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 21:06:13 pm wysłana przez FrogDR »

Offline wiemarcel

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #57 dnia: Marzec 04, 2013, 15:56:12 pm »
Witam :

Nazwa gry:Assassin's Creed 3 (duplex)
ID Gry:BLES01667
Oprogramowanie konsoli:Rogero 4.30
Backup Manager:Multiman 4.20.03
Kod błędu:-
dysk wew/zew:zewnętrzny
Płyta w napędzie:nie
Opis problemu:Konsola przy opcji BD mirror i bez jej wychodzi po kliknięciu załaduj grę do XMB i to samo mam w grze Hitman Absolution

FILM POKAZUJĄCY PROBLEM (TO SAMO DZIEJE SIE W TEJ GRZE) :


PS kombinowalem juz na rozne sposoby w ustawieniach gry czyli z bd mirror z internal i external czyli wewnetrzny i zewnetrzny dysk itp
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2013, 02:27:03 am wysłana przez wiemarcel »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #58 dnia: Marzec 05, 2013, 11:55:50 am »
Witam z tego co tu widze TY poprostu chcesz odpalic gre odrazu prosto z MM , przeciez multiman przenosi Cie ponownie do XMB i dopiero tam masz do wyboru albo start z ikony plyty , jesli ja posiadasz w napedzie albo z ikony app_home .
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2013, 11:57:29 am wysłana przez spy »

Offline wiemarcel

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #59 dnia: Marzec 05, 2013, 18:32:54 pm »
no niestety zapomniałem jak się to dokładnie robiło :) już wszystko chodzi dziękuję za przypomnienie i Pozdrawiam

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #59 dnia: Marzec 05, 2013, 18:32:54 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.