Wrzesień 17, 2019, 17:29:42 pm

Autor Wątek: Assassin's Creed 3  (Przeczytany 65277 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline fcpl

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #60 dnia: Marzec 10, 2013, 13:55:33 pm »
witam

wczoraj zainstalowalem najnowszego MM na CFW 4.21 Rogero v.1.9d

i jak odpalam Assassin otrzymuje komunikat

"Wystąpił problem z dyskiem gry. Najprawdopodobniej jest on brudny lub uszkodzony."

Wczesniej mi wszystko działało wiec nie wiem gdzie jest problem? Moze mam cos jeszcze doinstalowac do MM?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #60 dnia: Marzec 10, 2013, 13:55:33 pm »

Offline xanx1212

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
assassin creed 3
« Odpowiedź #61 dnia: Marzec 22, 2013, 14:44:14 pm »
witam, dzisiaj wrzuciłem na mój dysk zewnętrzny ac3 i dobrze ładnie wszystko się odpala i nagle błąd 80010017, próbowałem jakiegoś eboota podmieniać nic nie podziałało, ma ktoś może jakiś pomysł ?

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 340
  • Reputacja: 9
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #62 dnia: Marzec 22, 2013, 14:48:36 pm »
po co 2gi taki sam temat ? -_- zresztą ktoś Ci napisał, weź poszukaj oryginalnego eboota lub ewentualnie dograj oficjalną łatke, albo przepisz eboot resignerem skoro jesteś na CFW 4.30. czytanie nie boli.......
masz tyle możliwości i narzędzi oficjalnie dostępnych. szkoda gadać co za leń.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(


Offline xanx1212

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 22, 2013, 14:56:24 pm »
Nie leń, tylko jak coś szukam to znalazłem ale link nie chodzi...

Dodam, iż nie poszła podmiana eboota za pomocą resignera
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2013, 15:11:19 pm wysłana przez xanx1212 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #63 dnia: Marzec 22, 2013, 14:56:24 pm »

Offline furido

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #64 dnia: Kwiecień 03, 2013, 19:14:59 pm »
u mnie cos takiego game quit: no request event

????
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 03, 2013, 19:32:35 pm wysłana przez furido »

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 475
  • Reputacja: 13
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #65 dnia: Kwiecień 03, 2013, 20:18:39 pm »
furido jak odpalasz gre w multimanie to on wychodzi do menu XMB konsoli i tam musisz jeszcze raz najechac na ikone plyty napedu gdzie bedzie np. assasin i kliknac. X

Offline furido

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #66 dnia: Kwiecień 03, 2013, 20:56:00 pm »
wiem o tym, lecz to pojawia sie właśnie po kliknięciu w ikone gry już w xmb...
może zadziała za którymś razem bo za pierwszym wywala tak z każdą grą jaką mam na dysku bez znaczenia czy zew czy wew

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 475
  • Reputacja: 13
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #67 dnia: Kwiecień 03, 2013, 21:35:27 pm »
Ale ze co dokladnie ? Zadna gra ci nie odpala sie za pierwszym razem ? Masz rebuga 4.30 tak i jaka wersje multimana ?
Zeby odpalic jakas gre wybierasz ja w multimanie i klikasz X. Robi sie czarny ekran i konsola powraca do swojego orginalnego menu (XMB) a w prawym gornym rogu pojawia sie to co pisales "game quit: no request event". Nastepnie klikasz strzalka do gory az najedziesz na ikonke plyty ktora jest twoja gra ktora chcesz odpalac. I znow na niej X i gra powinna sie odpalic. Co sie dzieje inaczej ?

Offline furido

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #68 dnia: Kwiecień 04, 2013, 10:21:33 am »
frog wywala mi cały czas game quit, po wyjściu do xmb i kliknięciu w grę jest to samo, czarny ekran i zaraz ponownie xmb i quit game, nie ma znaczenia dysk wew czy zew
mm 420 full
rebug rex

na rogero 2.05 nie było takiego problemu ..

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 475
  • Reputacja: 13
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 04, 2013, 15:52:34 pm »
sprobuj zaktualizowac multimana do 04.30.00 BASE i daj znac bo dziwne kurde ze na wszystkich grach tak masz. I sprawdz jak zainstalujesz nowego MM co pisze jak dasz na Informacje O systemie w nawiasie jaki emulator powinna pisac uzywa.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 04, 2013, 15:55:14 pm wysłana przez FrogDR »

Offline furido

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: assassin creed 3
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 05, 2013, 13:03:40 pm »
nic to nie daje...
spróbuje zejść na 3.55 i od nowa wszystko wklepać...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 05, 2013, 13:38:12 pm wysłana przez furido »

Offline pschemo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2013
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #71 dnia: Listopad 06, 2013, 16:59:57 pm »
Sorki za mining ale czy ma ktos jeszcze to spolszczenie ?? stary link wygasl a bardzo mi zalezy

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1560
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #72 dnia: Listopad 06, 2013, 23:39:49 pm »
Sorki za mining ale czy ma ktos jeszcze to spolszczenie ?? stary link wygasl a bardzo mi zalezy
ogulnie pisz w tym watku jak czegos potrzebujesz http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=5925.600

a tu znajdziesz odswiezone
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=4604.msg111848#msg111848

Offline hendrix86

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2018
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #73 dnia: Styczeń 28, 2018, 20:37:53 pm »
Po paru latach odkopie temat moze ktos jeszcze w to gra. Mam wersje ac3 BLES 01669 i mam problem. Gra wlacza sie normalnie ale w pierszej misji na samym poczatku gdy desmondem przechodzimy przez podniesiona do gory sciane to jest przerywnik i w tym miejscu gra mi sie zawiesza. Jest czarny ekran i nic sie nie dzieje. Czekalem pare minut, probowalem kilka razy i zawsze jest to samo.

Offline Michal_burnout

  • Global Moderator
  • Stały Bywalec
  • *****
  • Dołączył: Mar 2017
  • Wiadomości: 136
  • Reputacja: 11
Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #74 dnia: Styczeń 31, 2018, 17:43:26 pm »
W linku masz działający torrent Assassins 3 PL wraz z DLC, ta wstawka jest ok, ewentualnie spróbuj doinstalować patch.
https://drive.google.com/open?id=1FFoYX6wbQ0rEiuSxNgIhkwbV98fQ0yNI

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed 3
« Odpowiedź #74 dnia: Styczeń 31, 2018, 17:43:26 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.