Grudzień 01, 2020, 00:35:18 am

Autor Wątek: CFW 4.30 - wątek ogólny  (Przeczytany 220550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline juchusquad

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 1
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 21, 2013, 16:35:43 pm »
Witam,zrobiłem downgrade do 3.55 hybrydy poprzez plik4.30 ---->3.55 downgrade pokazuje mi w systemie ze jest 4.21 ale to ponoć tak musi być,teraz według instrukcji powinienem zrobić toggle qa flag,problem polega na tym ze nie mogę uruchomić toggle qa robi się zawiecha konsoli,jak chce wgrac cfw 3.55 to napisane jest że mam już najnowszą aktualizacje,nie wiem co zrobić z tym dziadostwem żeby mieć zwykłe kmaew 3.55.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2013, 16:41:24 pm wysłana przez juchusquad »

PS3-Hack.com.pl

Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #150 dnia: Luty 21, 2013, 16:35:43 pm »

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #151 dnia: Marzec 02, 2013, 18:35:21 pm »
Czy CFW REBUG ma wylaczone sprawdzanie WiFi /BT?.
« Ostatnia zmiana: Marzec 02, 2013, 18:57:07 pm wysłana przez Kanonier92 »

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #152 dnia: Marzec 02, 2013, 19:22:32 pm »
Witam, na wstępie napiszę ,że mało się znam, mam 3.41 ze spooferem 3.56 jak mi tutaj na foru wyjaśniono. Napisano mi aby zainstalować CFW 4.30 od razu z poziomu 3.41. Problem jest taki, że przeczytałem iż NIE MOGĘ zainstalować 4.30 jeśli konsola była downgrade'owana - niestety nie wiem czy była czy nie. Wiem że jest na to rada - dehashing ale niestety przeczytałem, że do tego potrzebny jest sprawny napęd :( a moj nie czyta płyt... Jakieś pomysły co zrobić? Instalować 4.30CFW z poziomu 3.41 i mieć nadzieje, że nie był downgradeowany lub miał robiony dehashing? :P

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #153 dnia: Marzec 03, 2013, 00:11:02 am »
@Nowciu Rebuga 4.30.1 wgrasz no problem. Rogero 4.30 ostatnie chyba tez ale lba nie dam.. Jak chcesz dla swietego spokoju wgraj kmeawa i potem ktores CFW wyzsze.

PS3-Hack.com.pl

Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #153 dnia: Marzec 03, 2013, 00:11:02 am »

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #154 dnia: Marzec 03, 2013, 00:21:47 am »
Witam, na wstępie napiszę ,że mało się znam, mam 3.41 ze spooferem 3.56 jak mi tutaj na foru wyjaśniono. Napisano mi aby zainstalować CFW 4.30 od razu z poziomu 3.41. Problem jest taki, że przeczytałem iż NIE MOGĘ zainstalować 4.30 jeśli konsola była downgrade'owana - niestety nie wiem czy była czy nie. Wiem że jest na to rada - dehashing ale niestety przeczytałem, że do tego potrzebny jest sprawny napęd :( a moj nie czyta płyt... Jakieś pomysły co zrobić? Instalować 4.30CFW z poziomu 3.41 i mieć nadzieje, że nie był downgradeowany lub miał robiony dehashing? :P
Zainstaluj 3.55,może być OFW i wtedy z XMB zaktualizuj na wybrany CFW 4.XX.

Przed aktualizacja odinstaluj spoofer.

FW BDB (Blu Ray Drive Bypass ) taki musisz najpierw wgrac, a dalej według uznania.

No QA Toggle działa tylko, wtedy gdy napęd jest sprawny.

A na czym polega usterka napedu?.
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2013, 00:24:44 am wysłana przez Kanonier92 »

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #155 dnia: Marzec 03, 2013, 09:10:45 am »
@Nowciu Rebuga 4.30.1 wgrasz no problem. Rogero 4.30 ostatnie chyba tez ale lba nie dam.. Jak chcesz dla swietego spokoju wgraj kmeawa i potem ktores CFW wyzsze.

Dzieki za odpowiedź , do rebuga nie potrzeba robić dehashingu ? Mam juz sieczke w głowie :P

Witam, na wstępie napiszę ,że mało się znam, mam 3.41 ze spooferem 3.56 jak mi tutaj na foru wyjaśniono. Napisano mi aby zainstalować CFW 4.30 od razu z poziomu 3.41. Problem jest taki, że przeczytałem iż NIE MOGĘ zainstalować 4.30 jeśli konsola była downgrade'owana - niestety nie wiem czy była czy nie. Wiem że jest na to rada - dehashing ale niestety przeczytałem, że do tego potrzebny jest sprawny napęd :( a moj nie czyta płyt... Jakieś pomysły co zrobić? Instalować 4.30CFW z poziomu 3.41 i mieć nadzieje, że nie był downgradeowany lub miał robiony dehashing? :P
Zainstaluj 3.55,może być OFW i wtedy z XMB zaktualizuj na wybrany CFW 4.XX.

Przed aktualizacja odinstaluj spoofer.

FW BDB (Blu Ray Drive Bypass ) taki musisz najpierw wgrac, a dalej według uznania.

No QA Toggle działa tylko, wtedy gdy napęd jest sprawny.

A na czym polega usterka napedu?.

Sprawa wygląda tak, że nie mam pojęcia jak odinstalować spoofer, w xmb nigdzie nie ma tego...

Usterka napędu? Napęd rozkręciłem aby zobaczyć jak to wygląda - wciąga płyte, zaczyna się świecić na czerwono laser, płyta nie zaczyna się kręcić (wyczytalem, że to normalne że nie kręci przy uszkodzonym laserze) na ekranie kółeczko w górnym rogu się kręci i nic po za tym.
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2013, 09:31:48 am wysłana przez Nowciu »

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #156 dnia: Marzec 03, 2013, 11:04:00 am »
Więc tak Rogero nie potrzebuje dehashingu myślę, ze REBUG także.

To musisz od nowa wgrac czysty 3.55 OFW /MFW /CFW i spoof zniknie.

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #157 dnia: Marzec 03, 2013, 11:34:41 am »
Więc tak Rogero nie potrzebuje dehashingu myślę, ze REBUG także.

To musisz od nowa wgrac czysty 3.55 OFW /MFW /CFW i spoof zniknie.

No ale przez owy spoof nie moge wgrać 3.55 wyskakuje bląd aktualizacji, że pliki uszkodzone... przez RM wola o soft wyższy niz 3.56

Po za tym na bzpiecznych krokach przy instalacji cfw 4.30 jest napisane:

NIE INSTALUJ TEGO, JEŻELI TWOJA KONSOLA SPOTKAŁA SIĘ Z NASTĘPUJĄCYMI WARUNKAMI.

Cytuj
Ten CFW nie ma wyłączonej kontroli LV1 i nie może być zainstalowany na konsolach zdowngrade-owanych, chyba że miał prawidłowo wykonany Dehashing/Reset Syscon. (jeżeli nie jesteś pewny, to zrób Dehashing, aby uniknąc ryzyka) (Patrz dehashing tutorial poniżej)

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #158 dnia: Marzec 03, 2013, 13:44:53 pm »
@Nowciu napisalem sprobuj wgrac REbuga 4.30.1. On ma patche LV1. Jak nie pojdzie to probowalbym downgraderem 999 od rebuga wgrac 3.55.

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #159 dnia: Marzec 03, 2013, 13:46:12 pm »
Ponawiam swoje pytanie, czy Rebug ma wylaczone sprawdzanie WiFi /BT?.  Ewentualnie co zrobić,aby to wyłączyć?.

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #160 dnia: Marzec 03, 2013, 14:32:41 pm »
@Nowciu napisalem sprobuj wgrac REbuga 4.30.1. On ma patche LV1. Jak nie pojdzie to probowalbym downgraderem 999 od rebuga wgrac 3.55.

Zapakowałem CFW REBUG 4.30.1 i wyskakuje bład 8002f157 zarówno z xmb jak i z RM :( plik na 100% jest dobry bo z tego forum, md5 poprawne

Edytowany double post: Marzec 03, 2013, 14:33:13 pm
@Nowciu napisalem sprobuj wgrac REbuga 4.30.1. On ma patche LV1. Jak nie pojdzie to probowalbym downgraderem 999 od rebuga wgrac 3.55.

Zapakowałem CFW REBUG 4.30.1 i wyskakuje bład 8002f157 DANE SĄ USZKODZONE zarówno z xmb jak i z RM :( plik na 100% jest dobry bo z tego forum, md5 poprawne

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #161 dnia: Marzec 03, 2013, 18:19:57 pm »
no to jesli ani rebug ani soft 3.55 ci nie chce wlazic to mysle pozostaje downgrader 999 od rebuga. Sciagnij sobie z ich strony rebug.me. Downgrader pozniej sprobuj kemawa i na koniec rebug 4.30.1

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #162 dnia: Marzec 04, 2013, 09:34:55 am »
no to jesli ani rebug ani soft 3.55 ci nie chce wlazic to mysle pozostaje downgrader 999 od rebuga. Sciagnij sobie z ich strony rebug.me. Downgrader pozniej sprobuj kemawa i na koniec rebug 4.30.1

No tak ale z tego co przeczytałem na ich stronie, downgrader ustawi syscon na 9.99 i po downgrade trzeba zrobić deshash któego nie moge zrobić bo mam niesprawny napęd...

Offline Berion

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Lip 2012
  • Wiadomości: 391
  • Miejsce pobytu: dev_void/
  • Reputacja: 24
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #163 dnia: Marzec 04, 2013, 14:51:12 pm »
Zawsze przy zejściu z fw 3.56+ TRZEBA zrobić rehash. Hash sysconu wyliczany jest z automatu na QA/DEX i z poziomu FSM. Na gołych CEX zawsze trzeba było i będzie to zrobić, na CFW CEX tylko jeśli ma stosowny patch.

- - -

Rebug i Rogero nie mają patchy na niesprawdzanie BT/WiFi/BD, ale sensowniej i szybciej będzie jak sprawdzisz sobie sam w changelogach zamiast pytać na forum. Samemu tego nie zaaplikujesz na CFW 3.56+ ponieważ taski w MFW są do 3.55.

Offline Nowciu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #164 dnia: Marzec 04, 2013, 15:18:44 pm »
Zawsze przy zejściu z fw 3.56+ TRZEBA zrobić rehash. Hash sysconu wyliczany jest z automatu na QA/DEX i z poziomu FSM. Na gołych CEX zawsze trzeba było i będzie to zrobić, na CFW CEX tylko jeśli ma stosowny patch.


Czy to oznacza ze nic nie zrobie majac uszkodzony napęd i ofw 3.41 który nie przyjmuje żadnego CFW ( ani 3.55 ani 4.30 ) ??

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #165 dnia: Marzec 04, 2013, 16:53:23 pm »
Zawsze przy zejściu z fw 3.56+ TRZEBA zrobić rehash. Hash sysconu wyliczany jest z automatu na QA/DEX i z poziomu FSM. Na gołych CEX zawsze trzeba było i będzie to zrobić, na CFW CEX tylko jeśli ma stosowny patch.

- - -

Rebug i Rogero nie mają patchy na niesprawdzanie BT/WiFi/BD, ale sensowniej i szybciej będzie jak sprawdzisz sobie sam w changelogach zamiast pytać na forum. Samemu tego nie zaaplikujesz na CFW 3.56+ ponieważ taski w MFW są do 3.55.

Dzięki za odpowiedź.  Także śmiało mogę zaktualizowac z 3.55 ?.

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #166 dnia: Marzec 04, 2013, 22:06:15 pm »
@Nowciu a moze by tak postawic flage QA i wtedy sprobowac..... @Berion jak myslisz ?

Offline wiemarcel

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #167 dnia: Marzec 05, 2013, 00:31:10 am »
Witam postanowiłem tutaj napisać ponieważ stwierdzam że problem nie leży po stronie kompii moich gier tylko po stronie softu lub miltimana( którego przeinstalowywałem już i tak nic nie pomogło)

Otóż mam konsole FAT z softem 4.30 Rogero i Multimana 4.20.03 . Obojętnie którą grę chcę odpalić (czy to jest assasin creed III czy hitman absolution) z dysku zewnętrznego czy też z wewnętrznego co przed chwilą sprawdziłem to dzieje się to samo cały czas, a dokładniej przy odpalaniu gry (z funkcją bd mirror i bez niej) wywala z multimana po jakiś 5 sekundach do XMB i nic się nie dzieje. Kompletnie nie mam pojęcia co jest za przyczyna. Instalowałem wszystko (czyli rogero i multimana) wraz z pomocą użytkownika "spy" za co mu serdecznie dziękuję i na pewno jest wszystko prawidłowo zrobione (farcry instalowany na dysku śmigał aż miło) Proszę i pomoc

FILM POKAZUJĄCY PROBLEM :


poniżej linki do tematów gier:

http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=12418.msg104160#msg104160
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=12002.msg104158#msg104158

PS kombinowalem juz na rozne sposoby w ustawieniach gry czyli z bd mirror z internal i external czyli wewnetrzny i zewnetrzny dysk itp
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2013, 02:26:51 am wysłana przez wiemarcel »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #168 dnia: Marzec 05, 2013, 10:13:58 am »
Witam postanowiłem tutaj napisać ponieważ stwierdzam że problem nie leży po stronie kompii moich gier tylko po stronie softu lub miltimana( którego przeinstalowywałem już i tak nic nie pomogło)

Otóż mam konsole FAT z softem 4.30 Rogero i Multimana 4.20.03 . Obojętnie którą grę chcę odpalić (czy to jest assasin creed III czy hitman absolution) z dysku zewnętrznego czy też z wewnętrznego co przed chwilą sprawdziłem to dzieje się to samo cały czas, a dokładniej przy odpalaniu gry (z funkcją bd mirror i bez niej) wywala z multimana po jakiś 5 sekundach do XMB i nic się nie dzieje. Kompletnie nie mam pojęcia co jest za przyczyna. Instalowałem wszystko (czyli rogero i multimana) wraz z pomocą użytkownika "spy" za co mu serdecznie dziękuję i na pewno jest wszystko prawidłowo zrobione (farcry instalowany na dysku śmigał aż miło) Proszę i pomoc

FILM POKAZUJĄCY PROBLEM :


poniżej linki do tematów gier:

http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=12418.msg104160#msg104160
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=12002.msg104158#msg104158

PS kombinowalem juz na rozne sposoby w ustawieniach gry czyli z bd mirror z internal i external czyli wewnetrzny i zewnetrzny dysk itp


To nie wiesz że tak ma być? po wyzuceniu do XMB odpalasz gre z apphome lub z ikony z płyty i dopiero gra się ładuje( z kolumny Games)

Offline FrogDR

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 476
  • Reputacja: 13
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #169 dnia: Marzec 05, 2013, 14:53:11 pm »
hehehe @wiemarcel masz miszcza ;)) Ta naklejka w rogu telewizora tez prze ;D

Offline wiemarcel

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #170 dnia: Marzec 05, 2013, 18:33:41 pm »
no niestety zapomniałem jak się to dokładnie robiło :) już wszystko chodzi dziękuję za przypomnienie i Pozdrawiam

w jakim sensie "miszcza"  ?  - naklejka jeszcze nie zdjęta  ?

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #171 dnia: Marzec 06, 2013, 11:10:38 am »
no niestety zapomniałem jak się to dokładnie robiło :) już wszystko chodzi dziękuję za przypomnienie i Pozdrawiam

w jakim sensie "miszcza"  ?  - naklejka jeszcze nie zdjęta  ?

Komentarz Globalnego Moderatora odpocznij sobie Warn +50 za 3 jak na razie tematy o tym samym w 3 różnych miejscach

Offline wiemarcel

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #172 dnia: Marzec 06, 2013, 14:44:07 pm »
widze ze narazie dostalem wiecej upomnien itp d Admina niz otrzymalem pomocy na forum :) Tak nie powinno byc :) Jak nie macie co robic to zacznijcie pomagac a nie dawac upomnienia. Tematy nie sa takie same bo 1 jest ogolem ze nie dzialaly 2 gry jeden od hitmana i jeden od Assassina wiec wiadomo ze laczy sie ten problem . Pozdrawiam

Offline Takbonie

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #173 dnia: Marzec 17, 2013, 22:56:45 pm »
Posiadając obecnie Kmaew'a 3.55 mogę od razu wgrać CFW rebug'a 4.30.2 ? Czy instalacja nowego CFW jest bardziej skomplikowana... ?

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #174 dnia: Marzec 17, 2013, 22:58:38 pm »
Posiadając obecnie Kmaew'a 3.55 mogę od razu wgrać CFW rebug'a 4.30.2 ? Czy instalacja nowego CFW jest bardziej skomplikowana... ?

Możesz od razu, prosto z XMB.

Offline Takbonie

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #175 dnia: Marzec 18, 2013, 16:31:28 pm »
Sciągnąłem wersje 4.30.2 ze strony rebug.me w postaci pliku .pup - z poziomu XMB (Install Package Files) nie wykrywa tego pliku (mam na pendrive'ie). Jak zainstalować taki plik ?


Dobra, ogarnąłem ;) Chyba się zaktualizowało chociaż w info pisze Firmware...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2013, 17:03:31 pm wysłana przez Takbonie »

Offline Kanonier92

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 148
  • Reputacja: 4
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #176 dnia: Marzec 18, 2013, 17:02:18 pm »
Aktualizacja z XMB lub Recovery Menu.  Nie przez *Install Package Files.

Offline Predator0808

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 19
  • Miejsce pobytu: Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #177 dnia: Marzec 18, 2013, 20:11:09 pm »
Posiadam CFW Rogero 4.30 v 2.05. Zainstalowałem je, aby móc pograć przez Remote Play na Vicie (na 3.55 Kmeaw można było używać jej jako telefonu komórkowego do streamingu obrazu, ale rozdzielczość była fatalna). Niestety teraz nie mogę połączyć obydwu konsol. Sprawa wygląda tak: w opcjach włączam remote play i rejestruję obydwa urządzenia. Po tym, gdy przechodzę do połączenia, Vita pokazuje błąd C2-10962-8. Wcześniej, tak jak pisałem na 3.55, wszystko działało bez problemu, jedynie w złej rozdzielczości. Wyczytałem, żeby spróbować na 4.21. W jaki sposób mogę teraz zrobić downgrade (konsola oflagowana na 3.55)? CFW 4.30->OFW 3.55 -> CFW 4.21? Normalnie, z XMB? No, chyba że ma ktoś jakiś inny pomysł, jak rozwiązać problem z Vitą. Sony sypie teraz banami jak z rękawa, więc połączenie z PSN nie jest mi potrzebne, a domyślam się, że je stracę przy przesiadce na 4.21.
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2013, 20:18:38 pm wysłana przez Predator0808 »

Offline yoham

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 29
  • Reputacja: 0
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #178 dnia: Kwiecień 09, 2013, 07:37:34 am »
Witam! Czy na Rogero 4.30 można grać online? CZy mozna aktualizowac gry?
Proszę o odpowiedź bo nie wiem czy mogę wykonać taka operację boję się ,że dostane bana.
Pozdrawiam

Offline bartek04

  • zawsze gdy dziękujesz klikaj na łapkę zieloną:))
  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 213
  • Miejsce pobytu: dom
  • Reputacja: 8
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #179 dnia: Kwiecień 09, 2013, 08:16:09 am »
jak stoisz przed takim wyborem to lepiej odrazu zainstaluj Rogero/ rebuga 4.40 nie będziesz potrzebował spooffffaaaaa.
gram od 4 lat na cfw i bana nie złapałem, skradziono mi konto, ale je odzyskałem, tak więc jeden dostanie po 1 dniu grania na cfw, a drugi w ogóle nie złapie bana, reguły nie ma.

PS3-Hack.com.pl

Odp: CFW 4.30 - wątek ogólny
« Odpowiedź #179 dnia: Kwiecień 09, 2013, 08:16:09 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.