Październik 01, 2020, 21:50:48 pm

Autor Wątek: Call of Duty 4 Modern Warfare  (Przeczytany 9110 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shnelock

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Call of Duty 4 Modern Warfare
« dnia: Listopad 02, 2012, 11:56:32 am »
Nazwa gry: Call of Duty 4 Modern Warfare
ID Gry:BLUS30072
Oprogramowanie konsoli: CFW 4.21 1.09d Rogero
Backup Manager: Multiman 04.08.00
Kod błędu: brak
Model konsoli: SLIM CECH-2004A
Opis problemu:
Black screen.



PS3-Hack.com.pl

Call of Duty 4 Modern Warfare
« dnia: Listopad 02, 2012, 11:56:32 am »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 02, 2012, 12:32:30 pm »



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline shnelock

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 02, 2012, 13:18:56 pm »
Problem rozwiązany BD-Mirror pomógł.

Offline jacula

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 05, 2014, 11:51:48 am »
ja mam tą samą gre tylko mam taki problem że gra mi się kopiuje do 35 procent ? czyli zamiast 5.50 GB to ładuję się 1.98 GB ?
 mam MM najnowszy i rebug 4.46 litle
kopiuje na wew. i na zew dysk i to samo ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 05, 2014, 11:51:48 am »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 05, 2014, 11:59:40 am »
przez co kopiujesz ftp czy dysk zew. ?? zobacz czy ma wieksze pliki niz 4GB mozebyc to powodem lub cos z gra

Offline jacula

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:09:39 pm »
gra jest na płytce orig
robię to z płytki orig która jest w napędzie ps3 i poprzez mm najeżdzam na grę i daję kwadrat i kopiuj
« Ostatnia zmiana: Styczeń 05, 2014, 12:11:35 pm wysłana przez jacula »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:15:29 pm »
a kopiujesz na dysk wewnetrzny ?? bo jak na zew to bedzie przerywac

Offline jacula

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:17:43 pm »
ja to kopiuje na wew. i  na zew. i to samo jest ? dochodzi do 35 procent ?
czy możliwe że płytka jest zabezpieczona ?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:23:55 pm »
sprawdz czy z płyta wszystko ok i czy masz miejsce na wew. dysku

Offline jacula

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:28:55 pm »
gra chodzi z płytki, miejsca mam na wew. 400gb wolnego  a na zew. 250 gb wolnego miejsca ,co robię nie tak ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty 4 Modern Warfare
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 05, 2014, 12:28:55 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.