Październik 01, 2020, 22:41:32 pm

Autor Wątek: Hitman Absolution  (Przeczytany 132325 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dwarazyjot

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 91
  • Reputacja: 0
Hitman Absolution
« dnia: Listopad 14, 2012, 18:39:51 pm »
Ostatnio wiele nowych gier powychodzilo na 3.55, moze i tym razem uda sie to odpalic na czyms innym niz wyzszym CFW? Cholernie wazne by to odpalic, ostatni raz dobrze przy Hitmanie bawilem sie za czasow "dwojki". Czytalem pochlebne recenzje i sami Panowie wiecie. :>
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2012, 12:50:27 pm wysłana przez Maniek »



PS3-Hack.com.pl

Hitman Absolution
« dnia: Listopad 14, 2012, 18:39:51 pm »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX - da rade?
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 14, 2012, 18:42:47 pm »
po 1. nie istnieje fix 3.55
po 2. http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,1721.0.html czyli psizemy jak ma sie problem z grą a ty go niemasz.

po 3. duplex pewnie w ciągu 3 dni wyda fix jak to było w przypadku Darksiders 2 czy paru innych ostatnich gier.

i do tego czasu Zamykam. jak pojawi się fix, to pisać do > MODERATORA o odblokowanie wątku. Na razie działa tylko na CFW 4.xx



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX - da rade?
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 16, 2012, 12:49:58 pm »
już jest Fix :) sam będe dopiero testował w poniedziałek ..

Offline kuba380

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 16, 2012, 15:24:19 pm »
no może nie w temacie ale wiecie może która wersja jest PL ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 16, 2012, 15:24:19 pm »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 16, 2012, 16:01:30 pm »
no może nie w temacie ale wiecie może która wersja jest PL ?

żadna.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline kolor

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 17, 2012, 20:12:56 pm »
witam czy komus udało sie to odpialić mam z nią problem, moze ktos ma działający fix pod 3.55, wgrywałem jakieś z netu ale mam czarny ekran

Offline colino

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 17, 2012, 20:27:55 pm »
podajemy linki w temacie do tego utworzonym.zombie30 w tym linku masz pliki i cały folder scenes  to jest fix pod kmeaw 3.55 i działa na 100% miłej zabawy  p.s miałem ten sam problem szukałem 3 dni
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 11:22:51 am wysłana przez zombie30 »

Offline kolor

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 17, 2012, 20:45:04 pm »
jakie masz ustawienia w multiman, mi nadal nie chce holerstwo dzialac

Offline matuch78

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 1
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 17, 2012, 21:50:25 pm »
MM 1.16.10 nic w nim nie ustawiałem soft 3.55 Kmewa działa elegancko z dysku zew po wgraniu fixa z linka podanego przez colino :)

Offline bizi1978

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 16
  • Miejsce pobytu: Mińsk Mazowiecki
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 18, 2012, 19:24:06 pm »
Gra ruszyla ale po wyborze trybu gry jest filmik a potem wieczne wczytywanie.....
« Ostatnia zmiana: Listopad 18, 2012, 19:26:10 pm wysłana przez bizi1978 »

Angel

  • Gość
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 19, 2012, 13:06:07 pm »
Nazwa gry:Hitman Absolution
ID Gry: BLES01403
Oprogramowanie konsoli: 3.55 Kmaew
Backup Manager: Multiman najnowszy
Opis problemu: Gra na dysku zew. Eboot podmieniony, problem wystepuje nie tyle co z gra a z fixem, instaluje tego fixa lecz gdy go zainstaluje to pojawia sie "Dane uszkodzone" Jakies rozwiazanie?

Offline zizu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 19, 2012, 13:37:46 pm »
plyta w napedzie moze rozwiazac problem

Angel

  • Gość
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 19, 2012, 14:27:24 pm »
Niestety problem nadal występuje, próbowałem nawet z kilkoma fixami i nadal ten sam problem.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 19, 2012, 16:27:53 pm »
Musicie mieć panowie dobrego fixa co waży koło 90mb podmienić wszystkie pliki(troche tego jest)eboot itp, i jeszcze zainstalować plik pkg i dobiero porządnie działa bynajmniej u mnie ;)

ps.fix był podawany ale został przeniesiony do odpowiedniego działu
 :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 19, 2012, 16:31:01 pm wysłana przez marciniak »

Angel

  • Gość
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 19, 2012, 16:32:09 pm »
Musicie mieć panowie dobrego fixa co waży koło 90mb podmienić wszystkie pliki(troche tego jest)eboot itp, i jeszcze zainstalować plik pkg i dobiero porządnie działa bynajmniej u mnie ;)

ps.fix był podawany ale został przeniesiony do odpowiedniego działu
 :)

z Problemem uszkodzonych danych się uporałem, mam tego fixa o ktorym piszesz. Skopiowałem wszystko zainstalowalem fixa i niestety czarny ekran przy wlaczaniu gry.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 19, 2012, 16:49:01 pm »
poszło pw,jak nie działa to albo masz złą wersje gry albo zrobiłeś coś żle,tylko nie mów że podmieniłeś całe foldery a nie pliki?

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 19, 2012, 19:51:46 pm »



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline steew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 19, 2012, 22:43:39 pm »

działa OK
3.55-KMEAW
+
Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX
+
fix użytkownika "colino"
+
multiMAN ver 04.11.13 (20121118) z zaznaczona opcją (db mirror)


Offline macias_hit

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #18 dnia: Listopad 21, 2012, 13:18:02 pm »
Link od colinio nieaktywny, prosze o jakis inny o tej samej zawartosci.

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #19 dnia: Listopad 22, 2012, 11:42:37 am »

Offline ps3ludek

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #20 dnia: Listopad 22, 2012, 16:21:52 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #21 dnia: Listopad 22, 2012, 16:23:31 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?

nie ma jeszcze, choć ktoś pisał, że już w sklepie widział wersję PL, nawet RUS są wściekli bo u nich ma być 23 czyli jutro.

Offline kosmacz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 16
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #22 dnia: Listopad 22, 2012, 17:14:15 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?

nie ma jeszcze, choć ktoś pisał, że już w sklepie widział wersję PL, nawet RUS są wściekli bo u nich ma być 23 czyli jutro.

Ok ,ale jest pewne, ze wersja z audio RUS bedzie miala 100% wersje audio PL ?

na dzis widze tylko te wersje dostepne w sieci :

 BLES-01778 (Hitman_Absolution_EUR_MULTi3_PS3-SPLiT) z audio : ENG, GER, ITA
 
 BLES01403 (Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX) z audio : ENG


OT : ta sama sytuacja jest chyba z F1 2012 w wersji na RUS i przy okazji PL nigdzie nie ma na rosyjskich torrentach.
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2012, 17:16:36 pm wysłana przez kosmacz »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #23 dnia: Listopad 22, 2012, 19:40:10 pm »
W większości przypadków tak jest jako chyba region wschodni nas traktują, choć ostatnio pobrałem od Ruskich Of Orcs and Men i dziady chyba wywalili napisy PL bo była tylko po Rusku.

Offline lesheq

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #24 dnia: Listopad 22, 2012, 20:08:18 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?


Polska wersja ma ID BLES01785, a link do torrenta jest tu http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,353.30.html
Gra wymaga niestety FW 4.31  ???

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #25 dnia: Listopad 22, 2012, 20:52:11 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?


Polska wersja ma ID BLES01785, a link do torrenta jest tu http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,353.30.html
Gra wymaga niestety FW 4.31  ???


angielska 4.30,, myślę że trzeba albo skorzsytać w wersji polskiej z fixa 3.55 ,, albo z fixa 3.55+podpisać go do 4.21 albo zainstalować spoofera 4.31 (tylko szkoda że tego ostatniego nie ma na 4.30 :P jeszcze)



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #26 dnia: Listopad 22, 2012, 21:41:47 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?


Polska wersja ma ID BLES01785, a link do torrenta jest tu http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,353.30.html
Gra wymaga niestety FW 4.31  ???


nie wierzę, a dodający (filip95) jest znany z tego, że ściemnia, jak pobiore dam znać.

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #27 dnia: Listopad 22, 2012, 22:05:17 pm »
Czy ktoś spotkał się z wesją PL ? Jakie ma oznaczenie i gdzie występuje w "przyrodzie" ?

Polska wersja ma ID BLES01785, a link do torrenta jest tu http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,353.30.html
Gra wymaga niestety FW 4.31  ???


nie wierzę, a dodający (filip95) jest znany z tego, że ściemnia, jak pobiore dam znać.



też wiem że ściemnia, bo to pewnie PARAM.fso jest 4.31 a nie eboot :)


Jeśli ktoś miałby pliki PL to niech wystawi na jakiś hosting, to popracujemy nad spolszczeniem do wersji ENG :)
bo już mamy chętnych na to w dziale spolszczenia.
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2012, 22:17:48 pm wysłana przez thenat17 »



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #28 dnia: Listopad 22, 2012, 23:49:50 pm »
Jak by mial ktos z problemem uruchomienia na Kmeaw

1)Podmien pliki
2)wyjdz z multimena (naciskajac o )
3)zainstaluj pkg
4)wejdz w multimena
5)najezdzasz na gre wciskasz kwadrat (po lewej) zaznaczasz BDmirror
6)nacisnij start (gry wyskoczy komunikat naciskamy "tak")
7)uruchamiamy gre

fix w dziale z nimi
« Ostatnia zmiana: Listopad 23, 2012, 00:38:59 am wysłana przez zombie30 »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #29 dnia: Listopad 23, 2012, 09:22:46 am »
Niestety nie będzie osobno spolszczenia wydanie PL jest oddzielnie i tylko nasz język jest w tym ID, RUS też mają osobno.

Acha w PARAM tej wstawki PL jest 4.30 już z łatką 1.01 ale podobno nie można uruchomić więc.... idzie jak krew z nosa.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Hitman Absolution
« Odpowiedź #29 dnia: Listopad 23, 2012, 09:22:46 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.