Październik 23, 2020, 13:13:22 pm

Autor Wątek: Hitman : Absolution  (Przeczytany 24978 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jeff

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Hitman : Absolution
« dnia: Listopad 17, 2012, 13:00:12 pm »
Witam.Mam tą gierkę w wersji Duplex , u mnie po odpaleniu black screen.Czy komuś udało się uruchomić ?



PS3-Hack.com.pl

Hitman : Absolution
« dnia: Listopad 17, 2012, 13:00:12 pm »

Offline norek30

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 272
  • Reputacja: 1
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2012, 13:06:46 pm »
Popraw w/g regulaminu -
 http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,11889.0.html

Bo post wyleci do kosza. Po za tym warn 20% za nieznajomość reg. -

http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,12073.0.html

Offline Jeff

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2012, 13:23:27 pm »
Ok.Już się poprawiam
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.30
Backup manager Multiman 04.11.12
dysk zew.
Opis problemu Black screen

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2012, 13:25:13 pm »
Sprawdź na wewnętrznym u mnie działa na nim bez problemu

PS3-Hack.com.pl

Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2012, 13:25:13 pm »

Offline Daykatana

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2012, 13:46:02 pm »
U mnie działa z zewnętrznego bardzo dobrze.

Offline disp3ns3r

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 17, 2012, 21:00:33 pm »
Mi tak samo nie dziala, mam 6 plikow walnietych. Ktos podesle na pw ?

Cytuj
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r05: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l02b\l02b_main.entity\a4511e5daed62e7f1ea00d9ac02a58dd.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r06: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l02c\l02c_main.entity\2419973f663bf12288facffaeadd24f9.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r10: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l02d\l02d_main.entity\1a98e1072c6e586187636b8f646645f3.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r19: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l04c\l04c_main.entity\4dd6634dc791907b3c7074e0a1cc27f4.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r20: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l04d\l04d_main.entity\b64e4fed26538b6ce37233a30b42add2.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony
! E:\Hitman.Absolution.PS3-DUPLEX\duplex-hitman_absolution.r23: Błąd CRC w BLES01403-[Hitman Absolution]\PS3_GAME\USRDIR\runtime\scenes\l04e\l04e_main.entity\bfb0e4d3c7a960ff5710067a9d39b9df.ps3_resourcelib.psarc. Plik jest uszkodzony

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 19, 2012, 12:45:02 pm »
U mnie działa z zewnętrznego bardzo dobrze.

u mnie tak samo bez kombinacji.


PS. w ciągu 1 godziny przeszedłem przez 6-9 map :D gra jest tak uproszczona ze szok, to nie jest hitman .... nawet na wysokim poziomie trudnosci.



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 19, 2012, 19:51:38 pm »



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline mark087

  • Marecki
  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 49
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 23, 2012, 23:17:51 pm »
sprawdzał ktoś czy działa bez płyty w napędzie?

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 24, 2012, 14:56:20 pm »
sprawdzał ktoś czy działa bez płyty w napędzie?

tak działa  ;)

pytanie z innej beczki. Mam wersje od Duplexa ale zasysam jednocześnie BLES01785 wer. PL z dub.
Jak przerzucić save od  wer. Duplex do PL ?

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 24, 2012, 17:08:49 pm »
wydaje mi sie, ze savy powinny sie zachowac;)

Offline Overdrive

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 73
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 24, 2012, 17:19:34 pm »
A mi sie wydaje ze save z wersji ENG nie zadziala na wersji PL.
Sam tak mialem w Call Of Duty Black Ops 2 - gra PL odpalila mi dopiero po wykasowaniu save ENG.
I w Hitmanie czuje bedzie tak samo, choc moge sie mylic.

Offline Matthan

  • NewsTeam
  • Vip
  • *****
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 227
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #12 dnia: Listopad 24, 2012, 18:20:30 pm »
Bo trzeba tego Save'a przerobić, a nie skopiować z innego folderu, do drugiego ;)
Playstation 3 Slim 500GB 2504b | 4.65.2 REX Rebug | 2 kontrolery DualSchock3 | 2 kontrolery Move + kamerka Eye | External 160GB

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #13 dnia: Listopad 24, 2012, 18:58:04 pm »
Bo trzeba tego Save'a przerobić, a nie skopiować z innego folderu, do drugiego ;)

zamieniam się w słuch  ;)

Offline Matthan

  • NewsTeam
  • Vip
  • *****
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 227
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #14 dnia: Listopad 24, 2012, 19:09:02 pm »
Wszystko jest na forum, wystarczy poszukać :)
Playstation 3 Slim 500GB 2504b | 4.65.2 REX Rebug | 2 kontrolery DualSchock3 | 2 kontrolery Move + kamerka Eye | External 160GB

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #15 dnia: Listopad 24, 2012, 19:46:26 pm »
Ja mialem podobna sytuacje z Assassinem 3. Usunalem wersje angielska, pozniej wgralem polska i zatrybilo. Savy byly. Moze przypadek...:)

Offline antonio350

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #16 dnia: Listopad 24, 2012, 23:23:15 pm »
Witam.Mam wersję BLES01785 PL na dysku zewnętrznym pokazuje mi że eboot jest 4.31.Jest to możliwe?

Offline marcin210886

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 63
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #17 dnia: Listopad 24, 2012, 23:26:25 pm »
Witam.Mam wersję BLES01785 PL na dysku zewnętrznym pokazuje mi że eboot jest 4.31.Jest to możliwe?


jest to mozliwe bo tak jest. gra dziala na chwile obecna pod cfw 4.30. i musi byc multiman 4.13 zaznaczony bdminor i multiman sam ci zmieni eboot pod 4.30 i gra dziala w 100%
nie piszemy capslockiem

Offline antonio350

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 24
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #18 dnia: Listopad 24, 2012, 23:36:13 pm »
Witam.Mam wersję BLES01785 PL na dysku zewnętrznym pokazuje mi że eboot jest 4.31.Jest to możliwe?


jest to mozliwe bo tak jest. gra dziala na chwile obecna pod cfw 4.30. i musi byc multiman 4.13 zaznaczony bdminor i multiman sam ci zmieni eboot pod 4.30 i gra dziala w 100%

Ok.Wszystko się zgadza gierka trybi.Miałem wersję od duplexa i tam był chyba 4.30 bo mi nic nie pokazywało.Dzięki marcin210886 :)

Offline szafa_18

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 1
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #19 dnia: Listopad 25, 2012, 02:06:34 am »
Na Rebug 4.21.1 z najnowszym multimanem też działa bez problemu wersja PL ;-)

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #20 dnia: Listopad 25, 2012, 15:38:18 pm »
Dobre wieści  ;D savy zostały z wer. duplex, trzeba tylko zmienić audio na dub. z Małaszyńskim.

Offline sylwesterek1000

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #21 dnia: Listopad 25, 2012, 15:59:26 pm »
hejka, i jak będzie z tym językiem polskim, ja mam wersję Duplex, soft 3.41 z jailbreakiem , gra śmiga ale po angielsku, niech się ktoś wypowie czy  można same pliki z polskim wrzucić, może jakiś link do nich ... :) 

Offline Jan Van Kes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: Kalisz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • =D
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #22 dnia: Listopad 25, 2012, 21:44:56 pm »
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.21
Backup manager Multiman 04.10
dysk zew.
Opis problemu :
- przy wypakowywaniu hitmana wyskakują błedy ( to nie jest te 6 plików uszkodzonych) tylko błąd za błedem.. wie ktos moze dlaczego i czy ma ktos jakies rozwiazanie ? dziekuje :)

Offline elviso

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 32
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #23 dnia: Listopad 26, 2012, 08:48:42 am »
Spróbuj zaktualizować MM do 4.13 i zaznacz BD Mirror.

Offline karoll__

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #24 dnia: Listopad 26, 2012, 17:46:44 pm »
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.30
Backup manager Multiman 04.10
dysk wew.
Opis problemu :
- Hitman z dysku wewnętrznego włącza się bez żadnego problemu, za to w 3 misji (Terminus) nie wczytują się tekstury i postać po przejściu uliczki spada w przepaść:/ może ktoś miał podobny problem lub macie pomysł na rozwiązanie :)
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2012, 18:36:51 pm wysłana przez karoll__ »

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #25 dnia: Listopad 26, 2012, 17:57:28 pm »
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.31
Backup manager Multiman 04.10
dysk wew.
Opis problemu :
- Hitman z dysku wewnętrznego włącza się bez żadnego problemu, za to w 3 misji (Terminus) nie wczytują się tekstury i postać po przejściu uliczki spada w przepaść:/ może ktoś miał podobny problem lub macie pomysł na rozwiązanie :)

zainstaluj może patcha do hitmana ? chyba już jest 1.01 albo pomyliłem gry (wybacz jeśli tak)



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline karoll__

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #26 dnia: Listopad 26, 2012, 18:39:48 pm »
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.31
Backup manager Multiman 04.10
dysk wew.
Opis problemu :
- Hitman z dysku wewnętrznego włącza się bez żadnego problemu, za to w 3 misji (Terminus) nie wczytują się tekstury i postać po przejściu uliczki spada w przepaść:/ może ktoś miał podobny problem lub macie pomysł na rozwiązanie :)

zainstaluj może patcha do hitmana ? chyba już jest 1.01 albo pomyliłem gry (wybacz jeśli tak)
Nie mam możliwości podłączyć ps3 do internetu jak narazie, a w necie znalazłem tylko do 3.55 :/ może to jest przyczyna. muszę jeszcze poszukać, chyba ze ktoś ma link do niego.


EDIT:
Pobrałem aktualizację 1.01 i teraz gdy skończy się filmik przed misją pojawia się czarny ekran i już nic nie da się zrobić, zostaje tylko reset. :(

+20 posty się Modyfikuje.zombie30
« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2012, 09:44:18 am wysłana przez zombie30 »

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #27 dnia: Listopad 30, 2012, 09:48:36 am »
Nazwa gry Hitman:Absolution
ID gry BLES 01403
Oprogramowanie konsoli Rogero 4.21
Backup manager Multiman 04.10
dysk zew.
Opis problemu :
- przy wypakowywaniu hitmana wyskakują błedy ( to nie jest te 6 plików uszkodzonych) tylko błąd za błedem.. wie ktos moze dlaczego i czy ma ktos jakies rozwiazanie ? dziekuje :)

podaj więcej nfo jakie błędy, wstawka skąd itp.

hejka, i jak będzie z tym językiem polskim, ja mam wersję Duplex, soft 3.41 z jailbreakiem , gra śmiga ale po angielsku, niech się ktoś wypowie czy  można same pliki z polskim wrzucić, może jakiś link do nich ... :)

nie da rady musiałbyś pobrać całą grę.
Jednego nie rozumiem jest niby pełne PL ale jak otwiera się Rozdziała to opis na planszy jest i tak angielski, chyba, że tylko u mnie jest tak

Offline masterhak4

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
  • http://www.ps3-hack.com.pl
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #28 dnia: Listopad 30, 2012, 10:34:23 am »
nie da rady musiałbyś pobrać całą grę.
Jednego nie rozumiem jest niby pełne PL ale jak otwiera się Rozdziała to opis na planszy jest i tak angielski, chyba, że tylko u mnie jest tak

U mnie jest to samo ta gra już tak ma włącz wyświetlanie napisów w grze i będziesz miał po polsku na dole opis kinowy :)

Offline zombie30

  • Extra Vip
  • ****
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 552
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #29 dnia: Listopad 30, 2012, 11:13:44 am »
Opis jest mi zbędny bo rozumiem co jest napisane mi chodzi o ich mały profesjonalizm zapłacili sporo kasy za Dubb. a takie nie doróbki textowe.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Hitman : Absolution
« Odpowiedź #29 dnia: Listopad 30, 2012, 11:13:44 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.