Grudzień 04, 2020, 08:13:57 am

Autor Wątek: Grand Theft Auto: San Andreas  (Przeczytany 13991 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paterak2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Grand Theft Auto: San Andreas
« dnia: Styczeń 30, 2013, 01:42:25 am »
Nazwa gry:Grand Theft Auto: San Andreas
ID Gry:NPUD20946
Oprogramowanie konsoli:CFW 4.30 Rogero
Backup Manager:Multiman 04.08.00
Kod błędu:80029513
Opis problemu: Stosuję się do instrukcji dołączonej do gry, ale gra nie uruchamia się.
Wszystko jest dobrze do momentu gdy chcę uruchomić grę. Uruchamiam Reactpsn 2.23, profil "aa" zmienia nazwę na "ReactPSN  1 rif 0 edat"  W instrukcji jest to przedostatni krok, ponieważ ostatni to uruchomienie gry.  Gdy gra jest uruchamiana pojawia się Kod błędu 80029513.



PS3-Hack.com.pl

Grand Theft Auto: San Andreas
« dnia: Styczeń 30, 2013, 01:42:25 am »

Offline kazmisz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 04, 2013, 15:39:44 pm »
złe robisz to w takim układzie, tutaj masz całą instrukcje jak to zrobić, generalnie sposób jest taki sam dla każdej gry czy to san andreas czy teletubisie i napad na marsa i spalanie chaty joł.

1.Put 'exdata' folder on the root of your FAT32 USB Device.
2. Install reACTPSN via package files/manager.
3. Create a new user profile on ps3 called 'aa' and login to it.
4. While exdata folder is present and usb device connected load 'reACTPSn' by pressing 'X'
(You no longer need to hold R1 for 9secs etc;this is now all automated )
5. Dependant on how many edats/raps in exdata folder this can take anywhere from 1-30mins ; eventually your ps3 will reboot
( for some reason on rogero 4.30cfw v2.03 after ps3 restarts I get corrupted data restore - skip restore by pressing 'o' and everything will be fine and more importantly
raps/edats are activated
6. Turn off Network connection , Log in to normal user profile and install game pkg's and you should be good to go!!!!
(this was tested on Rogero 4.30 v2.03)

NOTE: After all exdata has been activated for you ; you can remove/delete reACTPSN app from xmb It does not need to stay ; also you can remove exdata folder
from USB Device but I strongly blacklisted_site backing it up first along with act.dat in dev_hdd0/home/0000000*/exdata (the reACTPSN profile you named "aa").

Offline paterak2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 04, 2013, 22:36:57 pm »
Korzystałem z twojego sposobu oraz jeszcze 2 innych i nadal nie działa czy to San Andreas czy teletubisie, napad na marsa i spalanie chaty. Joł.
Jeszcze jakieś pomysły?
Przeszukałem wiele zagranicznych for i nadal nic.

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 340
  • Reputacja: 9
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2013, 08:28:41 am »
Poradnik, który podesłał user wyżej jest poprawny.
Jeżeli u Ciebie "nie działa" a jesteś pewien, że wszystko robisz okej. To być może musisz zrobić z "recovery menu" jakąś odbudowę bazy danych.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(


PS3-Hack.com.pl

Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2013, 08:28:41 am »

Offline kazmisz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 05, 2013, 10:32:51 am »
Ja mam akurat wersje san andreasa Eur. ale watpie zeby wersja usa byla zepsuta. A inne gry z psn ci hulają? czopka joł

Offline paterak2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 05, 2013, 15:29:57 pm »
Nie działa mi żadna gra aktywowana za pomocą reactpsn. Próbowałem z God Handem i GTA3 ;/ a odbudowa bazy danych wiąże się z utratą CFW ?
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2013, 15:33:53 pm wysłana przez paterak2 »

Offline kazmisz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 05, 2013, 16:09:47 pm »
Nie, nic nie utracisz, tylko cos mi sie zdaje, ze to nie o to loto, powiedz mi czy masz dobra wersje reactpsn.
Ale próbuj jak cos to pisz na bierząco.
czopka joł

Offline paterak2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #7 dnia: Luty 05, 2013, 16:46:58 pm »
Reactpsn w wersji 2.23, więc jest aktualna i kompatybilna z moim CFW. Spróbuję z tą odbudową bazy danych i napisze czy zadziałało.

Edit:
Niestety to nic nie dało, wyczytałem nawet gdzieś żeby po zakończeniu aktywacji skopiować plik .rap do "home/0000001/exdata" i to także nic nie dało.
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2013, 22:05:25 pm wysłana przez paterak2 »

Offline flesz89

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 07, 2013, 11:47:06 am »
Witam jestem nowym użytkownikiem zielonym w temacie mam san andreas w pliku pkg lec zajmuje on ponad 4 gb jak i czym moge go podzielic oraz scalic i jak wkleic licencje  wybaczccie ale jestem nowy prosił bym o instrukcje nadmienie iż posiadam rogero 4.40v1.03

PS3-Hack.com.pl

Odp: Grand Theft Auto: San Andreas
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 07, 2013, 11:47:06 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.