Wrzesień 25, 2020, 03:29:11 am

Autor Wątek: Crysis 3 Nie ma dźwięku  (Przeczytany 20235 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pawel33911

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Crysis 3 Nie ma dźwięku
« dnia: Marzec 13, 2013, 17:58:43 pm »
Witam!!!
Crysis 3 to nowo wydana gra i ściągnąłem polską wersję tej gry BLUS30976-[Crysis 3]. Zainstalowałem Fixa 3.55 wszystko fajnie chodzi, przy włączaniu gry klikam polski język i nie ma żadnych zacięć w grze pełna po polsku ale przy filmach głosu nie słychać, inne dźwięki słychać a głosu mówionego nie. W grze jak gram to głos słychać ale na przerywnikach filmowych nie. I jeszcze jak ktoś przechodził grę to jak Psychol się dowiaduję kto zdarł z niego kombinezon i jest dialog z tą gościówą to słychać głos Psychola z tej osoby co go torturowała nie ( nie będę pisał kto zdarł kombinezon bo zepsuję wam całą zabawę :) ). Co mam zrobić!!! Zależy mi żebym miał ten dźwięk to mogę wczuć się bardziej w grę i też trochę c**jowo jak nie ma dźwięku w takich momentach gry :( (jeśli chcecie więcej informacji to piszcie to podam) Co mam z tym zrobić ? Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem albo wie jak temu zaradzić.
Proszę o POMOC !!!!
Pozdrawiam, pawel33911.



PS3-Hack.com.pl

Crysis 3 Nie ma dźwięku
« dnia: Marzec 13, 2013, 17:58:43 pm »

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 340
  • Reputacja: 9
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 14, 2013, 07:46:26 am »
Gdzieś przeczytałem, że to powód iż brakuje folderu "audio" przez co wstawka dostała nuke'a ale nie dam sobie na 100% ręki uciąć. Sam jeszcze u siebie nie włączyłem Crysisa ale mam tą samą wersję ściągniętą co Ty. Może ktoś inny coś dopisze.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(


Offline bartek04

  • zawsze gdy dziękujesz klikaj na łapkę zieloną:))
  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 213
  • Miejsce pobytu: dom
  • Reputacja: 8
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 14, 2013, 08:47:59 am »
zła wstawka może być
miałem tak samo z wwe 12 i 13

Offline pawel33911

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2013, 21:02:50 pm »
Panowie. Wybrałem język tym razem English i dźwięk na filmikach jest więc nie wiem czemu na polskim nie ma. English to chyba oryginalny język w tej grze a nie sprawdzałem innych języków. Jak będę miał czas to sprawdzę a wy piszcie co o tym myślicie :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 14, 2013, 21:02:50 pm »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 15, 2013, 13:17:09 pm »
...a jaki masz język w konsoli ustawiony? Nie wiem, czy akurat w tym tkwi problem, ale przypominam sobie, że w Uncharted 3 miało to jakieś znaczenie i podobne problemy tam występowały z dźwiękiem...

Offline pawel33911

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 15, 2013, 18:44:39 pm »
Oczywiście że mam Polską język ustawiony. Ale nie sądzę żeby to było przyczyną. Jak dowiesz się dokładniej do coś popróbujemy :) 

RockyOne

  • Gość
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 16, 2013, 09:28:24 am »
Głosy miałem w całej grze - jedynie zabrakło go chyba w tym filmiku jak wyciągają mnie z tego pudła gdzie byłem zamrożony (na początku), ale potem wszystko było już ok; tam gdzie Psychol dowiaduje się kto z niego zdarł kombinezon i w momentach gdy wczytuje się gra - tylko tam nie było dubbingu.
Trochę szkoda, że nie można było usłyszeć głosu aktorów jak się wczuwają w role postaci w owych momentach - ale napisy są - całą trylogię zrozumiałem i to jest najważniejsze :)

Wersja gry - BLUS30976 - na tej grałem.

Offline pawel33911

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2011
  • Wiadomości: 15
  • Reputacja: 0
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 16, 2013, 19:36:07 pm »
Skąd pobierałeś fixa i ile waży. Porównam go ze swoim :)

Offline dwarazyjot

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 91
  • Reputacja: 0
Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 17, 2013, 09:00:36 am »
Nalezy pobrac wersje

Crysis.3.MULTi.9.REPACK.PS3-UNLiMiTED

podobno w niej jest poprawiony brak audio aczkolwiek  podchodzi to pod miejska legende bo tego releasu nigdzie nie idzie dostac. Jakby ktos mial niech sie na PW odezwie.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Crysis 3 Nie ma dźwięku
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 17, 2013, 09:00:36 am »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.