Wrzesień 28, 2020, 05:54:07 am

Autor Wątek: God Of War 3  (Przeczytany 17108 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
God Of War 3
« dnia: Kwiecień 25, 2013, 15:53:47 pm »
Witam mam ps3 z zainstalowanym Rogero CFW 4.40 v1.03 i nowego multimana 04.30.00 i gra God Of War 3 nie chce mi sie włączyć... dokładna wersja to  God of War III EUR-JAILBREAK 39.52gb  BCES00510   zainstalowałem także aktualizację do gry EP9000-BCES00510_00-PATCH00000000000-A0103-V0100-PE  ale gra nie działa chodzi dokładnie o to że gdy włączam gre w Multimanie to normalnie ją widzi i potem włączam ją w XMB i przez 10 sekund jest czarny ekran i wywala do XMB i tak w kółko, dodam że zaznaczyłem opcje bd mirror w MM ale nic nie dało, ps3 mam dopiero pare dni a zalezy mi bardzo na tej grze, proszę o pomoc :)



PS3-Hack.com.pl

God Of War 3
« dnia: Kwiecień 25, 2013, 15:53:47 pm »

Offline epifan

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 2
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 25, 2013, 16:10:43 pm »
sprobuj wyrzucić aktualizację i uruchomić.

niestety muszę Cię rozczarować - gra w porównaniu z poprzednią częścią jest na prawdę średnia.

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 25, 2013, 16:16:14 pm »
No ale już wcześniej bez aktualizacji gra nie działała a z aktualizacją też nie działa... a ps3 miałem 3 lata temu więc tą grę juz przeszedłem ale zalezy mi tera żeby przejść wszystkie części GOW  jeszcze raz, no ale nie działa co chwila wywala do XMB ... coś czytałem że trzeba mieć płytę w napędzie żeby gra sie uruchomiła czy to prawda ? czy tylko na 3.55 cfw trzeba mieć a na Rogero nie ? prosze o pomoc.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2013, 17:44:18 pm »
Sprawdz czy masz wszystkie pliki w usrdir?mi jednego brakowało i działo mi sie tak samo jeszcze na 3.55
płytke trzeba to napewno a co do komentarza epifana 3 jest najlepsza ze wszystkich odsłon ale każdy ma swoje zdanie :P
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2013, 17:47:16 pm wysłana przez marciniak »

PS3-Hack.com.pl

Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 25, 2013, 17:44:18 pm »

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 25, 2013, 18:54:49 pm »
W tym folderze usrdir mam wszystkie pliki sprawdzałem dokładnie i teraz GOW 3 i GOW Wstąpienie mi nie działają w ogóle może to faktycznie wina tego że płyty nie mam w napędzie... będe musiał kupić jakąś byle jaką

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 25, 2013, 19:18:37 pm »
Na 100% wina tego że nie masz płytki w napędzie ,kup jakąś z platyny za 30 zł i gitara 8)

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 25, 2013, 20:43:35 pm »
Ok jutro za 10zł kupie byle jaką org gre na ps3 i powinno działać zresztą napisze tu jeszcze  :)

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 26, 2013, 15:50:51 pm »
OK kupiłem dziś org gre i dalej GOW 3 nie działa .... płyta jest w napędzie Rogero CFW 4.40 v1.03 aktulizacja gry zainstalowana, później skasowałem ją i dalej nie działa ciągle przez 10 sekund czarny ekran i wywala do XMB a pliki gry mam wszystkie napewno więc czemu mi nie działa ??

Offline jurasek071

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2013
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #8 dnia: Kwiecień 28, 2013, 21:06:16 pm »
Cześć
Mam ten sam problem . Mam uszkodzony laser ale na na stronie http://www.pshomebrew.net/wiki/PS3_Backup_Compatibility_List_G . jest info ze nie jest potrzeba płyta przy odpalaniu . Wgrany dzisiaj Rogero CFW 4.40 v1.03 . może ktoś ma na to lekarstwo .

Offline pawel1902

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #9 dnia: Kwiecień 28, 2013, 22:53:57 pm »
Ok gra działa już na dysku zewn i wewn z płytą w napędzie winą tego wszystkiego było ftp coś sie musiało źle skopiować przy wysyłaniu gry nie wiem bardzo dziwne później wgrałem grę na dysk zewn i gra zadziałała może brakowało jakiegoś pliku lub coś nie wiem, musiałem grę pobrać na nowo i wypakować na dysk zewn i wtedy zadziałała.

Offline Ranalf

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 18, 2013, 10:43:25 am »
Witam.Mam problem z GOW 3 oraz GOW Wstąpienie.Według tego co się doczytałem próbowałem z płytą w środku z dysku zew i nie chce się uruchomić.Nic nie usuwałem więc co źle skopiowałem na dysk.Kopiowanie odbywało się z jednego dysku zew na drugi zew.Gry nie miały większych plików niż 4 gb bo zapewne by się nie skopiowały na dysk.Do GOW 3 wgrałem oryginalnego EBOOTA i też nic nie dało.Może jakieś rady.Nie próbowałem jeszcze skopiować gier z dysku zew na wew.Gry to BCES00510 oraz BCES01741.

Offline Ranalf

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 18, 2013, 19:28:25 pm »
Pewnie dostanę ostrzeżenie za dwa posty jeden po drugim to od razu sorry :) Skasowałem tamte piraty i pożyczyłem od kolegi oryginalną grę God Of War 3 i ku mojemu zaskoczeniu również nie działa.Najpierw zgrałem ją z płyty na dysk i próbowałem uruchomić z dysku wew bez płyty i nic z płytą też nic więc postanowiłem uruchomić tylko z płyty i również nic.Może ktoś mi wytłumaczyć czy to trzeba jakiegoś fix-a bo jestem zielony.Mam Rogero 4.40 dalej już nie pamiętam a nie chce kogoś w błąd wprowadzać.Proszę o pomoc bo żeby oryginalna gra z płyty nie działała to już coś nie tak np. fife13 z oryginalnej płyty chodziła.Czekam na podpowiedzi.Z góry dzięki :)   
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2013, 19:37:18 pm wysłana przez Ranalf »

Offline Ranalf

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 19, 2013, 19:38:51 pm »
Pomoże ktoś czy nie mam szans uruchomić tej gry.Niech ktoś napisze że się nie da to dam sobie spokój a tak czekam.Z góry dzięki za odpowiedź nawet negatywną.

Offline Kasztura

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 15
  • Miejsce pobytu: Opole
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 09, 2013, 22:28:58 pm »
Gra na bank działa, sam mam tą samą wersje co ty. Mam org. płytkę w napędzie i w opcjach gry zaznaczone tylko "Wymagana płyta z grą" czy jakoś tak to się nazywa.

Offline lasyk

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 12, 2013, 17:08:11 pm »
Siema. Z tą grą coś jest zdecydowanie nie tak. Ona zwyczajnie chyba nie chce działać na nowych CFW. Opiszę mój problem.
Otóż włączam grę i po 2 ekranach z napisami koniec przygody z GOW. Czarny ekran i tak wisi. Z obrazu usuwałem TYLKO języki (niemiecki, francuski, hiszpański itd) prócz polskiego i angielskiego. Próbowałem wszystkich opcji w MM. BDmirror, wymagana płyta w napędzie, ustawienie dysku wewnętrznego i dalej nic. Rogero 4.46, nowy MM i oczywiście płyta w napędzie. Ponoć bez problemu śmiga na kmeaw 3.55 i jakichś jeszcze innych starszych CFW. O co tu chodzi? Ma ktoś jakiś pomysł?

Offline litman83

  • PS3 FOREVER
  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 67
  • Miejsce pobytu: Pardubice
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #15 dnia: Styczeń 13, 2014, 21:44:42 pm »
I jak znalazl ktos na to odpowiedz?Bo ja teraz sie mecze

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #16 dnia: Styczeń 13, 2014, 22:06:48 pm »
Specjalnie odpaliłem ps3 żeby potwierdzić że działa ...na KMEAW 3.55 kiedyś działała i teraz u mnie na CFW Habib 4.46 v2.05 dysk zew.+płyta w napędzie działa bez żadnego problemu więc to nie jest żaden problem z CFW 4.xx
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2014, 22:16:30 pm wysłana przez marciniak »

Offline sektu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #17 dnia: Luty 09, 2014, 09:58:15 am »
Nie chciało działać bez płyty. Z płytą bez problemu, pozdrawiam.

Offline pill999

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2015
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 24, 2015, 22:51:51 pm »
Nie chciało działać bez płyty. Z płytą bez problemu, pozdrawiam.

mi odpala bez płyty, wersja pobrana forum nie ma u mnie dźwięku dialogów ;p muzyka jest ale jakąkolwiek wersję językową wybiorę kratos nic nie mówi :\ jakieś pomysły?

//EDIT: sądząc po pliku SPANISH jednym jedynym i rozmiarze 21gb to jest chyba wersja hiszpańska :D ściagam nową 40gb non-ripped i napiszę czy działa czy nie
« Ostatnia zmiana: Lipiec 25, 2015, 07:25:29 am wysłana przez pill999 »

Offline dr0gi

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2012
  • Wiadomości: 256
  • Reputacja: 0
  • Pomagam na PW i GG
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 25, 2015, 14:07:03 pm »
Jezeli ktoś potrzebuję mogę wrzucić inną wersje lecz nie będzie w niej polskiego języka

Offline pill999

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2015
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 25, 2015, 17:22:28 pm »
release od JAILBREAK EUR działa normalnie z dźwiękiem, co prawda 40 giga ale śmiga :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: God Of War 3
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 25, 2015, 17:22:28 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.