Grudzień 04, 2020, 03:26:42 am

Autor Wątek: Assassin’s Creed: Revelations  (Przeczytany 60872 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline steew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #60 dnia: Wrzesień 08, 2012, 19:04:12 pm »
wgraj inny (pełny) fix
fixy
http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/104431-nl-play-station-3-games.html
lub
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php/topic,11118.msg85532.html#new

uruchamianie - multiman v04.04.04 lub multiman v04.05.00

takie pliki i foldery
PARAM.SFO
ASSASSIN_ISO\
multi\
EBOOT.BIN
mp_scimitar_fin.self
pr_scimitar_final.self
UPLAYBROWSER.PPU.SELF

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #60 dnia: Wrzesień 08, 2012, 19:04:12 pm »

Offline miwen

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • PS3 320 GB, 3.55 Kmeaw, Multiman, Gaia
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #61 dnia: Wrzesień 09, 2012, 12:45:25 pm »
Ponowiłem instalację, wstawiłem nowego fixa (chociaż we wcześniejszym miałem taki sam komplet plików i katalogów) i teraz kolejna amba. Po uruchomieniu z Multimana pojawia się komunikat: "There's a problem with the disc you are using. It may be dirty or damaged" - płyta oryginał jakaś tam jest i chodzi normalnie, jak ją wyjmę to komunikat ten sam.
Ręcę rozkładam  >:(

Offline steew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #62 dnia: Wrzesień 09, 2012, 13:37:44 pm »
ten BLES01466 (7.3 gb) Polska wersja, działa OK (bez płyty w napędzie)
https://dl.dropbox.com/u/57125852/Link/Ripped_Assassins_Creed_Revelations.BLES-01466.txt
lub z BLES01467 NIE Polska wersja, działa OK (bez płyty w napędzie)
http://www.ps3iso.com/ps3-game-downloads/104431-nl-play-station-3-games.html

uruchamianie - multiman v04.04.04 lub multiman v04.05.00
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2012, 13:49:04 pm wysłana przez steew »

Offline luzaczek5

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 64
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #63 dnia: Wrzesień 10, 2012, 12:30:23 pm »
Gra przegrana na dysk zewn. w katalogu gry Bles01466 podczas próby uruchamiania z mm , bd mirror itd. zauważyłem ze katalog PS3_GAME przerzuca sie automatycznie luzem na usb. w killku grach tak miałem. znika z katalogu bles i przenosi sie cały katalog PS3_GAME luzem na usb. czy to jakis błąd. Bo majac na usb np. 2-3 gry katalogi PS3_GAME moga się dublować:(

co może być przyczyną.

Drugie pytanie czy ta wersja instaluje cos na dysku. Bo podczas prby uruchamiania wszystko ładnie przechodzi, dochodzi do "jest nowa wersja tej gry..., zaktualizyj ja do 1.4 itd.... daje na o (nie) i wyskakuje ze brakuje miejsca 2gb . Fakt na konsoli mam około 500 mb wolnego. Tylko czy grając z dysku zewnętrznego cos się instaluje na twardziela ps3??


Prosze o porady i pomoc


PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #63 dnia: Wrzesień 10, 2012, 12:30:23 pm »

Offline steew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #64 dnia: Wrzesień 10, 2012, 12:51:03 pm »
instaluje na twardziela ps3?? tak - ok 3 GB

Cytuj
bd mirror
nie jest potrzebny

Offline luzaczek5

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 64
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #65 dnia: Wrzesień 10, 2012, 15:10:43 pm »
no własnie tak mi sie wydawało:)

czyli wszystko ok:)


a co z przenoszeniem sie katalogu ps3_game? jak to wyjasnic i czy mial ktos cos takiego?

dzięki
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2012, 16:17:02 pm wysłana przez luzaczek5 »

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #66 dnia: Październik 15, 2012, 14:48:09 pm »
i jak tam z tymi wspomnieniami Desmonda? Udalo sie z tym cos zrobic, aby dzialalo?:)

Offline bolec125

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 106
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #67 dnia: Październik 20, 2012, 08:15:15 am »
Wcześniej pisałem o tym iż mam black screen, problemu tego nie rozwiązałem lecz informuję każdego że winna była wersja gry z torrenty.org mam teraz inną wersję i działa bez jakichkolwiek problemów.

Offline Biwin

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #68 dnia: Listopad 03, 2012, 17:30:27 pm »
Wiadomo już co zrobić aby działały dzienniki desmonda ?

Zainstalowałem update 1.04 pkg. do mojej wersji gry wraz z fixem do folderu game/BLESO1466 tak jak opisali na stronie http://www.ps3iso.com/fixes/151131-assassins-creed-revelations-eboot-patch.html. Pliki w folderze GAMES/BLES01466/PS3_GAME podmieniłem plikami z fixa od DUPLEX. Nie grałem jeszcze w revelations i nie wiem czy to pomoże na ten problem.
Moje pytanie teraz, czy jest ktoś kto może potwierdzić czy ten update 1.04 faktycznie naprawia problem z dziennikami desmonda ?? Albo czy jest jakiś inny sposób aby to naprawić ??

Moja wersja BLES01466
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2012, 17:34:47 pm wysłana przez Biwin »

Offline pszem

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 1
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #69 dnia: Kwiecień 07, 2013, 22:40:52 pm »
Wita, mimo że temat od dawna nieoglądany pozwolę sobie zapytać szanowne grono, czy udało wam sie uruchomic ac revelations na rogero 4.40?  Mimo iż skończyłem grę jeszcze na kmeaw 3.55 to chciałbym do niej wrócić  jednak już bez downgrade'u softu. Na najnowszym rogero tak jak zreszta na 4.31 gta wyswitla tylko info o niebezpieczeństwach 3d i kończy sie czarnym ekranem wieszając konsolę.
Czy ktokolwiek uruchomił ten tytuł na nowhm rogero?
Pozdrawiam

Offline yo!3k

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 57
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #70 dnia: Kwiecień 19, 2013, 00:11:30 am »
gra->narzedzia danych gier -> i tam usunac wszystko zwiazane z Assasins Creed R. i wtedy wejsc w multimana i zrobic aktualizacje;)
jesli nadal nic to usunac rowniez w gra savy;)

Offline pszem

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 1
Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #71 dnia: Maj 17, 2013, 23:38:06 pm »
Dziękuję za odpowiedź,  będę testował w wolnej chwili, mam nadzieje że obędzie sie bez kasowanie savów :D

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin’s Creed: Revelations
« Odpowiedź #71 dnia: Maj 17, 2013, 23:38:06 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.