Listopad 29, 2020, 15:06:35 pm

Autor Wątek: Race driver Grid  (Przeczytany 12248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 345
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Race driver Grid
« dnia: Maj 18, 2013, 18:26:18 pm »
Gra: Grid
Soft: Rogero 4.40 v1.03
Ściągnąłem ją sobie, wywaliłem plik ps3update.pup i podzieliłem jeden plik o rozmiarze 15 gb programem ps3 splitter na cześci po 3Gb pliki te przyjęły nazwę: "ps3_000.nfs.66600" , następnie wgrałem całość na pendrive naturalnie folder z grą był nazwany tak jak id gry i wrzucony do katalogu GAMEZ. Po wejsciu do multimana program poprosił mnie o skopiowanie danych gry do Cache więc zrobiłem to:

lecz po załadowaniu gry wyskakuje mi taki błąd:

Włożyłem płytę do napędu z myślą, że to pomoże i jeszcze raz załadowałem grę ale niestety ten sam błąd. Potem pomyślałem, że skopiuję grę z pendrive na dysk wewnętrzny lecz nic to nie dało dalej wywala ten sam błąd.


Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


PS3-Hack.com.pl

Race driver Grid
« dnia: Maj 18, 2013, 18:26:18 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1575
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 18, 2013, 19:29:10 pm »
z tego co pamietam to gra działała z wew.dysku ja przerzucałem przez ftp a u Ciebie to moze pliki sie kiepsko podzieliły sprawdz jeszcze raz lub przezuc przez ftp :)

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 345
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 18, 2013, 20:26:30 pm »
Ok spróbuję i napiszę jaki będzie tego finał  ;). Do FTP wystarczy sam multiman z włączoną w ustawieniach funkcją ftp czy jeszcze jakieś programy na ps3 trzeba instalować?
Edit:
Niestety nadal ten sam błąd, pewnie wersja gry jest zła i muszę ściągać od nowa :/.
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2013, 23:23:12 pm wysłana przez Dav91 »
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1575
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2013, 00:07:22 am »
sprawdz jeszcze czy w multiman masz właczona obcje "emulator BD"jest na samym dole w ustawieniach

PS3-Hack.com.pl

Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2013, 00:07:22 am »

Offline isklir

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 42
  • Reputacja: 2
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 19, 2013, 11:57:32 am »
Spróbuj ściągnąć najnowszego patcha do Grida miałem ten sam problem a po ściągnięciu patcha 1.03 i uruchomieniu gry z dysku wewnętrznego gra zaczęła chodzić  ;)

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 345
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 19, 2013, 13:09:40 pm »
Po wgraniu patcha dziala dzieki wielkie  ;D pkt pomógł dla ciebie  ;)
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2013, 13:14:09 pm wysłana przez Dav91 »
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 19, 2013, 22:41:58 pm »
kiedyś wgrywałem z org płytki prosto do wewnętrznego hdd.Po przejściu na rebugu 4.41 śmiga świetnie

PS3-Hack.com.pl

Odp: Race driver Grid
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 19, 2013, 22:41:58 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.