Październik 20, 2020, 22:19:09 pm

Autor Wątek: Call of Juarez Gunslinger  (Przeczytany 19082 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Call of Juarez Gunslinger
« dnia: Maj 23, 2013, 14:01:32 pm »
Witam!
Sciągnąłem grę w pkg (waży około 2gb) i gdy uruchamiam z XMB to pokazuje mi komunikat, że potrzebuje oprogramowania w wersji 4.30 - da się tą grę jakoś uruchomić na 3.55 kmeaw?



PS3-Hack.com.pl

Call of Juarez Gunslinger
« dnia: Maj 23, 2013, 14:01:32 pm »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 23, 2013, 18:20:07 pm »
Na CFW 3.55 do gier trzeba dogrywać fixa ... Masz taki soft i nie wiesz o tym?

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 23, 2013, 18:36:45 pm »
pokaż mi tego fixa.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2013, 19:15:43 pm »
Na ps3gameroom widziałem wstawke gdzie w tytule było 3.55 to chyba dziala  :P

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 23, 2013, 19:15:43 pm »

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 23, 2013, 20:59:39 pm »
Widziałem właśnie, ale rejestracja tam jest zablokowana. Mógłby ktoś rzucić link?

Offline matuch78

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 1
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 24, 2013, 10:03:44 am »
siwy1493 jestem na 3.55 zrobiłem tak i działa elegancko:
1.zainstaluj na PS3 grę: Call.of.Juarez.Gunslinger.PSN.PS3-COLLATERAL
2.Skopiuj plik edat do swojego profilu użytkownika na PS3 / dev_hdd0/home/0000000x/exdata /.
  (jak nie masz po 0000000x  folderu exdata w konsoli to po prostu skopiuj cały folder exdata razem z plikiem który się w nim
  znajduje "UP0001-NPUB31079_00-CJ4UNLOCKFULLKEY.edat" do konsoli)
3.potem zainstaluj: UP0001-NPUB31079_00-COJ4TRIALVERSION-A0101-V0100-PE.pkg ( bez tego gra nie ruszy ciągle się ładuje)
4.Install fix for 3.55: NPUB31079_COJ_GUNSLINGER_FIX101_[341-355].pkg
5.graj :)
 fixa znajdziesz np: na TPB. wybaczcie za punkt 2 ale inaczej nie umiałem tego opisać jak to zrobić w przypadku braku tego folderu :)

PATCH UPDATE 1.01:
Code:
 
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/tppkg/np/NPUB31079/NPUB31079_T0/b83900d7c3df7dbf/UP0001-NPUB31079_00-COJ4TRIALVERSION-A0101-V0100-PE.pkg
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2013, 10:25:24 am wysłana przez matuch78 »

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 24, 2013, 14:34:01 pm »
Właśnie chodzi mi o ten fix bo nigdzie nie mogę go znaleść wszędzie jakieś fejki...

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 24, 2013, 14:48:02 pm »
pokaż mi tego fixa.

Może ci jeszcze po browara skoczyć ?

Poszukaj sobie z łaski swojej, albo zmień soft na taki gdzie nie trzeba fixów używać ... ( np. Rogero 4.40 v 1.03 na nim większość gier zrobionych pod 3.55 działa bez żadnych problemów )

COJ Gunslionger to nowa gra jest i możliwe, że jeszcze nikt do tego fixa nie zrobił...

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 24, 2013, 15:41:01 pm »
Nie zrozumiałeś aluzji, chodziło mi o to, że NIE mogę go znaleść. Skoro kolega wyżej napisał że widział fix do 3.55 a następny napisał że mu chodzi na tym sofcie to chyba coś w tym musi być tak? Człowiek szuka pomocy a tu od razu z japą na niego, co za kraj...

Offline matuch78

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 1
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 24, 2013, 15:55:11 pm »
:) post do usunięcia przepraszam.
« Ostatnia zmiana: Maj 24, 2013, 16:36:10 pm wysłana przez matuch78 »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 24, 2013, 17:35:51 pm »
Nie zrozumiałeś aluzji, chodziło mi o to, że NIE mogę go znaleść. Skoro kolega wyżej napisał że widział fix do 3.55 a następny napisał że mu chodzi na tym sofcie to chyba coś w tym musi być tak? Człowiek szuka pomocy a tu od razu z japą na niego, co za kraj...

Nikt tu na ciebie z japą nie wyskakuje... jeszcze  :P

Na przyszłość lepiej precyzuj swoje wypowiedzi to nie będzie zgrzytów i niedomówień...

Zrób tak jak napisał matuch78 wtedy zobaczysz czy działa u ciebie i noł stress  ::)

Offline lolek23

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 24, 2013, 22:29:00 pm »
Witam
Panowie, zrobiłem tak jak napisaliście. Jednak mam tylko tryb demo:(

Offline siwy1493

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 25, 2013, 01:14:05 am »
Zrobiłem tak jak powiedział matuch i działa jak należy.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 25, 2013, 08:36:50 am »
Fix do 3.55 jest tutaj:
http://pl.rghost.net/46215794

Gra jest w polskiej wersji językowej czy tylko angielski ?

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 25, 2013, 09:26:21 am »
Witam
Panowie, zrobiłem tak jak napisaliście. Jednak mam tylko tryb demo:(

Zrobiłem tak jak powiedział matuch i działa jak należy.

lolek23 chyba coś musiałeś skonocić ... zrób wszystko jeszcze raz na spokojnie...

Offline lolek23

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 25, 2013, 11:32:57 am »
Niestety, nadal to samo.
Mam kilka kont na ps3 do każdego z nich skopiowałem ten plik. i Nadal NIC.
Mam pytanie czy jak instalowaliście plik, który jest fixem to wyskoczyło wam okienko, że ta wersja już istnieje i czy ją zastąpić?

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 25, 2013, 12:17:30 pm »
Z doświadczenia wiem(jeszcze jak byłem na 3.55) ze powinno tak wyskakiwać jak instalowało się fixa na 3.55 do gier z psn w formie pliku pkg ;)

Offline lolek23

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 25, 2013, 20:30:32 pm »
No niestety u mnie ten sposób nie działa

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Juarez Gunslinger
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 25, 2013, 20:30:32 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.