Październik 19, 2020, 23:48:27 pm

Autor Wątek: Grid 2  (Przeczytany 15904 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Grid 2
« dnia: Maj 30, 2013, 11:46:47 am »
Grid II
BLES01855-[GRID 2] 5,58 GB
CFW 3.55
Fix
BLES01855_Retail-Fix-341-355 by opoisso893
Po uruchomieniu gry pojawia się komunikat error disc. Udało się komuś uruchomić Grida II ?



PS3-Hack.com.pl

Grid 2
« dnia: Maj 30, 2013, 11:46:47 am »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 30, 2013, 11:55:41 am »
Cześć ja zrzucilem grę na dysk wewnętrzny konsoli i potem instalacja i poszło co prawda mam inny soft ale możesz spróbować , choć czytałem na innych forach ze podobno idzie z dysku wew z opcja bdmirror .

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 30, 2013, 12:01:59 pm »
zaznacz bd mirror,dysk zew.miałem to samo z tym ze na 4.40 i poszło,ja słyszałem że z wew. nie chce odpalić :P
jak nie odpali spróbuj z płytą w napędzie ;)
« Ostatnia zmiana: Maj 30, 2013, 12:03:52 pm wysłana przez marciniak »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 30, 2013, 14:02:11 pm »
z dysku wew. działa elegancko na 3,55 (BDmirror zaznaczony)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Grid 2
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 30, 2013, 14:02:11 pm »

Offline plowiec1

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 30, 2013, 15:01:13 pm »
I koniecznie musisz podmienić plik sdat z fixa.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 31, 2013, 08:24:29 am »
Bdmirror włączony. Gra przeniesiona na dysk wewnętrzny i teraz działa ;-)

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 10, 2013, 11:18:51 am »
U mnie gra się włącza obraz tytułowy się pojawia i ładuje bez końca.

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 10, 2013, 18:26:02 pm »
U mnie gra się włącza obraz tytułowy się pojawia i ładuje bez końca.
a ktorego fix-a masz zainstalowanego??ja mam ten co wrzuciłem w odpowiednim dziale z fix-ami

Offline popeknsz

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 14
  • Reputacja: 0
Odp: Grid 2
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 13, 2013, 16:19:31 pm »
Ten który wrzuciłeś jest już nieaktywny :(

PS3-Hack.com.pl

Odp: Grid 2
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 13, 2013, 16:19:31 pm »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.