Październik 02, 2020, 00:40:24 am

Autor Wątek: Red death redemption  (Przeczytany 8430 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Red death redemption
« dnia: Sierpień 13, 2013, 17:23:53 pm »
Witam. Mam problem z rdr. Mam Rogero 4.46 i multimana 4.6. Gre podzielilem ps3 spliter wrzucilem na pendrive ale gry nie widac w multimanie. Gry wchodze w mmOS gra sie pokazuje ale nie wiem jak to zainstalowac. Mam konsole od paru dni i jestem zielony w temacie instalacji gier. Moze ktos cos pomoc??



PS3-Hack.com.pl

Red death redemption
« dnia: Sierpień 13, 2013, 17:23:53 pm »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 13, 2013, 20:53:21 pm »
Skopiuj na dysk konsoli...

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 14, 2013, 17:13:19 pm »
Skopiowalem ale i tak nic nie widac. Assasina wczoraj normalnie udalo mi sie zainstalowac. Moze jakas wersje zla pobralem. Sciagne inna i zobaczymy co bedzie.

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2013, 17:51:26 pm »
Wejdź w mmOS i skopiuj grę na dysk, podczas kopiowania,  multiman powinien scalić grę i gra powinna normalnie działać...

PS3-Hack.com.pl

Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 14, 2013, 17:51:26 pm »

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 17, 2013, 15:23:18 pm »
Pobralem Rdr z innego zrodla i tym razem multiman ja widzi,skopiowalem na dysk wewnetrzny ale niestety jak probuje ja odpalic to na chwile pokazuja sie pierwsze napisy Rockstar itp a pozniej gre wywala do xmb. Ktos ma jakis pomysl o co chodzi? Musze miec jakas gre oryginalna w napedzie?

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 17, 2013, 15:49:17 pm »
Tak... do tej gry wymagana jest oryginalna płyta w napędzie... Gierka nawiasem mówiąc ...cudowna... polecam walnąć parę drinków w saloonie :)

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 17, 2013, 16:06:04 pm »
No to musze jaka gre oryginalna zakupic:) Dobra dzieki za pomoc.

Offline jacacity

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 46
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 17, 2013, 18:38:36 pm »
polecam walnąć parę drinków w saloonie :)

,a myślałem że tylko Sheldon z "The Big Bang Theory" tam pije .... ;)

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 17, 2013, 22:28:26 pm »
Tak... do tej gry wymagana jest oryginalna płyta w napędzie... Gierka nawiasem mówiąc ...cudowna... polecam walnąć parę drinków w saloonie :)

Myślisz się, ja mam zepsute bd i działa;) jak i dlc z zombiaczkami. Coś źle robi po prostu.. ja bym proponował przez FTP przerzucić grę do dysku konsoli ja tak zrobiłem i wszystko śmiga aż milo :>

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #9 dnia: Sierpień 18, 2013, 08:52:00 am »
Tak... do tej gry wymagana jest oryginalna płyta w napędzie... Gierka nawiasem mówiąc ...cudowna... polecam walnąć parę drinków w saloonie :)

Myślisz się, ja mam zepsute bd i działa;) jak i dlc z zombiaczkami. Coś źle robi po prostu.. ja bym proponował przez FTP przerzucić grę do dysku konsoli ja tak zrobiłem i wszystko śmiga aż milo :>

Jak na 3.55 grałem w to to wymagana była płyta w napędzie... się nie mylę raczej... :)

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #10 dnia: Sierpień 18, 2013, 11:41:53 am »
Tak... do tej gry wymagana jest oryginalna płyta w napędzie... Gierka nawiasem mówiąc ...cudowna... polecam walnąć parę drinków w saloonie :)

Myślisz się, ja mam zepsute bd i działa;) jak i dlc z zombiaczkami. Coś źle robi po prostu.. ja bym proponował przez FTP przerzucić grę do dysku konsoli ja tak zrobiłem i wszystko śmiga aż milo :>

Jak na 3.55 grałem w to to wymagana była płyta w napędzie... się nie mylę raczej... :)

Na 3.55 Kmaewie tez grałem w ta grę na tej samej konsoli.

Offline Dav91

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 345
  • Miejsce pobytu: Białystok
  • Reputacja: 14
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #11 dnia: Sierpień 18, 2013, 12:14:21 pm »
Jaką masz wersje gry? Bo ja grałem bez płyty w BLES01294
Ps2 SCPH 50004 FMCB 1.94 64mb
Ps2 SCPH 70004 FMCB 1.94 64mb
Ps3 CECHK04 500GB + 80GB Rogero 4.46 Cobra 7.00
Ps4 CUH1116A 500Gb OFW


Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #12 dnia: Sierpień 18, 2013, 12:46:37 pm »
Nie wiem do kogo jest skierowane to pytanie więc odpowiem :)

Moja wersja gry RDR to BLES00680 i w tą że wersję grałem z oryginalną płytą w napędzie...

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #13 dnia: Sierpień 18, 2013, 17:17:38 pm »
Ja mam wersje BLES00680. kupilem oryginalna gre za 20 zl w MM i niestety jest to samo. Pojawiaja sie pierwsze napisy na chwile i wraca do xmb. Jakies inne pomysly? naped napewno dziala bo God of war z plyta dziala.

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #14 dnia: Sierpień 19, 2013, 11:11:34 am »
Moja wersja Red Dead Redemption to BLUS30418 a Red Dead Redemption Undead Nightmare to BLES01179 i obydwie działają bez płyty w napędzie.. może oryginalnego eboota znajdziesz? ew jak będę miał czas to wrzucec tu swojego i powiesz czy działa.. albo tak jak mówiłem wrzuć przez FTP na dysk KONSOLI
« Ostatnia zmiana: Sierpień 19, 2013, 11:14:10 am wysłana przez Empty »

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #15 dnia: Sierpień 19, 2013, 16:27:17 pm »
a gdzie tego ebota znalesc? Jak cos to usunac tam ten co jest i nowy wrzucic?

Offline oOdz1m3k

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2013
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 20, 2013, 22:11:35 pm »
Pobralem inna wstawke i teraz wszystko dziala. Temat do zamkniecia.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Red death redemption
« Odpowiedź #16 dnia: Sierpień 20, 2013, 22:11:35 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.