Październik 01, 2020, 21:06:49 pm

Autor Wątek: Lost planet 3  (Przeczytany 8378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline yoham

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 29
  • Reputacja: 0
Lost planet 3
« dnia: Sierpień 26, 2013, 01:04:33 am »
Lost Planet 3
ID-BLUS31020
4.30 Rogero
multiman 4.40

Po odpaleniu gry zawiesza sie na 1% przy sprawdzaniu danych gry.



PS3-Hack.com.pl

Lost planet 3
« dnia: Sierpień 26, 2013, 01:04:33 am »

Offline MateuszMic

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 59
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 26, 2013, 02:31:59 am »
Poczekaj, nawet 15 minut może stać na 1%.
MODERATORZE, jeżeli masz zamiar skasować mój post prześlij jego kopię na PW wraz z adnotacją, dlaczego został skasowany. Z góry dziękuję.

Offline yoham

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 29
  • Reputacja: 0
Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 26, 2013, 09:40:20 am »
Wrzuciłem grę jeszcze raz na dysk zew. W multimanie zaznaczyłem bdmirror. Następnie nastąpiła "Weryfikacja danych na usb"
Wyskoczyła informacja że gra wymaga oprogramowania 4.46 (mam tez taki spoofer zainstalowany i nawet nie moge go odinstalować) Pyta dalej czy chce zmnienić na moje oprogramowanie 4.30? Daje tak. Odpalam grę z XMB. Sprawdzanie wymaganych danych gry. Czekałem około 3 min. Poszło :) Następnie instalacja gry. Gra działa !!!!
Temat do zamkniecia

Offline Egooo

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 69
  • Reputacja: 0
Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2013, 13:33:12 pm »
Temat był miejsca do zamknięcia bo gdybyś zainstalował najnowsze CFW nie było by tyle bzd***ych pytań  :o

PS3-Hack.com.pl

Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2013, 13:33:12 pm »

Offline drakonia

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 106
  • Miejsce pobytu: Świdnica
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Korektor
Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2013, 11:47:28 am »
Twój komentarz jest zupełnie zbędny. Kolega miał problem i zapytał. Natomiast Twój post nic nie wnosi do tematu.
press play on tape then any key

PS3-Hack.com.pl

Odp: Lost planet 3
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2013, 11:47:28 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.