Wrzesień 29, 2020, 15:55:53 pm

Autor Wątek: Diablo 3  (Przeczytany 22646 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kojotek

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Diablo 3
« dnia: Sierpień 30, 2013, 15:25:14 pm »
Diablo 3
BLES01921
3.55kmeaw
EBOOT wsadzony chyba jedyny dostępny teraz, ten od oppoisso(czy jakoś tak)
MM 04.40
Błąd 8002b404

Witam.

Bardzo miło spędziłem wczoraj jakieś 8h przy Diablo. Podczas uruchamiania wyskoczył komunikat że muszę zaktualizować soft konsoli ale nie napisali tym razem na jaki minimalny. Dało się grę odpalić mimo to. Stworzyłem postać i heja. Podczas wyświetlania filmiku na początku właściwej gry, wyskoczył błąd 8002b404 ale nadal dało się grać normalnie. Podczas gry normalnie pojawiał się znaczek autozapisu....

Po odpaleniu gry dzisiaj, musiałem od nowa ustalać safe zone i gamma i zniknęła mi ostać. Tak jakby gra zupełnie niczego nie zapisała z tego co grałem wczoraj. Znowu pograłem kilka minut. Wyłączyłem, włączyłem i to samo:/
Teraz co, kwestia fixa czy jakiś inny problem?



PS3-Hack.com.pl

Diablo 3
« dnia: Sierpień 30, 2013, 15:25:14 pm »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 30, 2013, 18:46:38 pm »
a ze tak zapytam po co Ci fix do tej gry , u mnie dziala bez zadnych fixow

Offline kojotek

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 30, 2013, 19:23:05 pm »
Po to, że jak odpalam na oryginalnym eboot, podczas uruchamiania wywala błąd 80010017.
edit: na różnych wstawkach piszą że gra wymaga od 4,3 do 4,46 więc sorrry....
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2013, 20:09:32 pm wysłana przez kojotek »

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 30, 2013, 21:47:03 pm »
A sprawdź na tym fixie, być może jest to ten sam którego uzywasz, ale nie zaszkodzi sprawdzić:

 http://www.putlocker.com/file/E81D5732055155A0

P.S Z tego co wiem na 3.55 występują problemy z save.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2013, 21:48:35 pm wysłana przez morfeusz747 »


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

PS3-Hack.com.pl

Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 30, 2013, 21:47:03 pm »

Offline kojotek

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Paź 2012
  • Wiadomości: 4
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 30, 2013, 23:15:12 pm »
Niestety to ten sam.

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 03, 2013, 08:29:23 am »
Jest wogóle wersja PL tej gry ?

AnDrI

  • Gość
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 03, 2013, 16:49:10 pm »
Niestety kolego ale pora się przesiąść na CFW 4.46 i MM 4.46. Wtedy będzie wszystko hulało i ebooty nie będą potrzebne. Ja siedzie na Rogero 4.46 i MM 4.46 zassałem kiedyś Silent Hill'a Downpour, który miał już wgranego fixa na 3.55 i wyskakiwał mi ten sam błąd. Wgrałem oryginalny eboot i gra śmiga aż miło.

Offline epifan

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 2
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 03, 2013, 16:54:50 pm »
RoX
Tak, jest dzisiaj wyszła, nie wiem dlaczego ma 7GB zamiast 12 ale jeszcze dziś to opanuję.

AnDrI
Święta prawda, nie wiem dlaczego nie zablokuje się tu na forum Problemów z 3.55 :)
Na 4.46 jakoś nikt nie ma takich problemów dlatego, że WSZYSTKO DZIAŁA :)

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 340
  • Reputacja: 9
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 03, 2013, 21:03:25 pm »
Ale dlaczego blokować? Może Ciebie zablokować?
Kto chce siedzieć na 3.55 niech siedzi ma do tego wolny wybór. Po za tym fixy są cały czas robione i ludzie to wspierają, może nie tak bardzo odkąd "da się zainstalować CFW 4.xx +" ale jednak. Proszę mi tu nie pisać takich bzd***ych argumentów. (bo działa to zmień) xD






Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(


Offline epifan

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 2
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 03, 2013, 21:55:48 pm »
Ale dlaczego blokować? Może Ciebie zablokować?
Kto chce siedzieć na 3.55 niech siedzi ma do tego wolny wybór. Po za tym fixy są cały czas robione i ludzie to wspierają, może nie tak bardzo odkąd "da się zainstalować CFW 4.xx +" ale jednak. Proszę mi tu nie pisać takich bzd***ych argumentów. (bo działa to zmień) xD

Grozisz mi :))))). Argument, że na 4.xx wszystko działa a 3.55 jest jak najbardziej na miejscu, walka ze starym softem, który będzie miał coraz mniejsze wsparcie nie ma sensu. Aktualizacja trwa 5 minut i rozwiązuje wszystkie problemy tego działu.

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 04, 2013, 08:30:58 am »
RoX
Tak, jest dzisiaj wyszła, nie wiem dlaczego ma 7GB zamiast 12 ale jeszcze dziś to opanuję.

AnDrI
Święta prawda, nie wiem dlaczego nie zablokuje się tu na forum Problemów z 3.55 :)
Na 4.46 jakoś nikt nie ma takich problemów dlatego, że WSZYSTKO DZIAŁA :)

Podaj proszę numer ID gry w wer PL

Offline funthomas

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 04, 2013, 09:54:04 am »
BLES01922

Offline scooter

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 04, 2013, 14:16:05 pm »
gdzie można znaleźć polskiego diabła BLES01922 ??

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 04, 2013, 14:38:51 pm »
Dzięki teraz wiem co zasysać ?
Tu są zajebiaszcze transfery trzeba tylko utworzyć konto http://goldenshara.com/viewtopic.php?t=237845

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 04, 2013, 15:06:08 pm »
gdzie można znaleźć polskiego diabła BLES01922 ??


Chociażby u Nas na forum, szukanie nie boli
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=4604.msg111135#new


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline marcipeusz

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 62
  • Reputacja: 1
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 08, 2013, 14:56:32 pm »
Mój kolega musi siedzieć na 3.55 bo ma RSODa i przejście na 4.46 powoduje u niego ciągły problem z save. Więc siedzi na 3.55 i jak mu wyskakuje rsod to wgrywa tylko fixa i jedzie dalej a tak to musiałby robić downgrade z 4.46 na 3.55 , wgrać fix a potem znów przejśc na 4.46;p więc argument za działem 3.55 ;p
posiadane konsole
psone z modchipem
ps3 320gb rogero 4.55
ps4 500gb
nintendo Wii z Cfw

Offline hubcio007

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 27, 2013, 08:05:12 am »
Może ktoś wstawić ten fix do 3.55 - tamten niestety usunięty

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 27, 2013, 17:50:10 pm »
Może ktoś wstawić ten fix do 3.55 - tamten niestety usunięty
Odświeżyłem Fix-a
http://www.ps3-hack.com.pl/index.php?topic=1563.150

PS3-Hack.com.pl

Odp: Diablo 3
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 27, 2013, 17:50:10 pm »

Tags: Diablo 3 BLES01921 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.