Wrzesień 21, 2020, 00:39:51 am

Autor Wątek: GTA V  (Przeczytany 23274 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline maciek49

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
GTA V
« dnia: Wrzesień 20, 2013, 12:55:41 pm »
Witam, mam pytanie. Dziewczyna kupiła mi GTA V. Jednak mam 3.55, czy da radę odpalić grę? Płyta chce oczywiście aktualizować system, ale wiadomo, że nie chcę tego robić.

Nie wiem, może skopiować grę na dysk,a potem jakoś zainstalować?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2013, 13:02:38 pm wysłana przez maciek49 »



PS3-Hack.com.pl

GTA V
« dnia: Wrzesień 20, 2013, 12:55:41 pm »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: GTA V
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 20, 2013, 13:30:29 pm »
Jak siedzisz jeszcze na 3.55 to żeby gra ci odpaliła po skopiowaniu w MM na dysk wew. czy tam zew. jak takowy posiadasz musisz dograc fixa na 3.55 takowy jest bo widziałem :P

Offline maciek49

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 20, 2013, 13:37:01 pm »
o dzięki wielkie, to szukam fixa. Tylko nie mam najnowszego multimana, czy to jest problem? Wszystkie gry odpalam na gaia manager.

youtube.com/watch?v=lzVNrXWo67s&feature=youtube_gdata coś takiego?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2013, 14:24:43 pm wysłana przez maciek49 »

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: GTA V
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2013, 15:18:37 pm »
Nie wiem co tam jest bo YT zawsze kłamie. U nas na forum jest fix w odpowiednim dziale.


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

PS3-Hack.com.pl

Odp: GTA V
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 20, 2013, 15:18:37 pm »

Offline maciek49

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 20, 2013, 15:44:03 pm »
Grę wrzuciłem na wew, potem zamiana plików i działa :)
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2013, 16:38:20 pm wysłana przez maciek49 »

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 20, 2013, 18:36:49 pm »
Mam jeszcze pytanie. Czy posiadając oryginała i stosując się do instrukcji z poradnika o zabezpieczeniu przed banem, można go łatwo wyłapać czy raczej można na luzie grać online?

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: GTA V
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 20, 2013, 18:53:54 pm »
Stosując się do poradnika szanse są mniejsze, ale nie zerowe. GTA Online dopiero od 1.10 jakby co.


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 20, 2013, 19:45:09 pm »
Wiem, wiem ale pytam się właśnie na przyszłość żeby wiedzieć czy mogę spokojnie zagrać tego 01.10

RockyOne

  • Gość
Odp: GTA V
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 22, 2013, 12:24:00 pm »
Nie chcąc robić nowego tematu piszę tutaj.
Panowie mam wersję PSN. Odpaliłem ją i wszystko pięknie śmiga. Chcę jednak wgrać DLC i tutaj sprawa się nieco komplikuje.
Po zmianie PARAM.SFO gra nie chce odpalić - wyskakuje błąd (niestety nie pamiętam numeru, ale chyba coś z 8 z przodu).
Wie ktoś, albo widział w necie jak uruchomić DLC GTA V do wersji PKG na CFW 3.55 ?
Będę naprawdę wdzięczny.

Offline irdiora42

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 24, 2013, 20:18:54 pm »
Siema
Spotkal sie ktos moze z problemem przy misji z torturami ?
Dokladnie chodzi mi o zawieszenie sie konsoli za kazdym razem :/
ver od duplex i jedyny fix co znalazlem do niej

Offline Matthan

  • NewsTeam
  • Vip
  • *****
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 227
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: GTA V
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 25, 2013, 22:57:09 pm »
Również używam wersji od Dupleksa i przy tej misji po prostu nie pomijałem żadnych cutscenek z Trevorem, wtedy gra się nie cieła.
Playstation 3 Slim 500GB 2504b | 4.65.2 REX Rebug | 2 kontrolery DualSchock3 | 2 kontrolery Move + kamerka Eye | External 160GB

Offline irdiora42

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 26, 2013, 16:14:21 pm »
nic wlasnie teraz nie omijalem a tak samo i w tym samym momencie zacina :/
probowalem dojsc na nogach juz do celu przed tym zacieciem i sie udalo tylko jak dochodze ze musze jechac na lotnisko to juz nie mam jak dojsc na nogach bo trzeba ciezarowka ;d

Offline Matthan

  • NewsTeam
  • Vip
  • *****
  • Dołączył: Lut 2012
  • Wiadomości: 227
  • Reputacja: 7
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: GTA V
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 26, 2013, 17:20:17 pm »
Wydaję mi się, że to przez fiksa. Nie lepiej zainstalować Ci będzie 4.46 CFW, np. od Rebuga?
Playstation 3 Slim 500GB 2504b | 4.65.2 REX Rebug | 2 kontrolery DualSchock3 | 2 kontrolery Move + kamerka Eye | External 160GB

Offline hugo75

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 26, 2013, 20:59:19 pm »
wpisz w google i ściągnij tego fixa  BLES01807_Retail-Fix_341-355_by_opoisso893 lub tego GTA5_EU_EBOOTFIX341-355_by FUGAZI i zamień zamiast tego od duplexa po pierwsze nie będziesz miał logo duplex na początku wczytywania gry i może będzie działać normalnie.   

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: GTA V
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 27, 2013, 00:18:52 am »
na forum jest fix ;)

Offline irdiora42

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 27, 2013, 15:19:34 pm »
 zainstalowalem 4.46 i to samo te fixy tez nic nie podzialaly :/
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2013, 16:05:42 pm wysłana przez irdiora42 »

Offline KlapusX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lip 2012
  • Wiadomości: 27
  • Miejsce pobytu: Niemcy
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Hackaday
Odp: GTA V
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 27, 2013, 16:34:21 pm »
Mam jeszcze pytanie. Czy posiadając oryginała i stosując się do instrukcji z poradnika o zabezpieczeniu przed banem, można go łatwo wyłapać czy raczej można na luzie grać online?

daj link do poradnika ;D

Komentarz Globalnego Moderatora  5% ostrzeżenia, za brak używania szukajki. Poradnik jest przyklejony i widoczny
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 28, 2013, 19:11:09 pm wysłana przez morfeusz »
PlayStation 3 Model NO. CECH-2003B DATA CODE0A

Offline hawthor

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 11
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 27, 2013, 17:44:29 pm »

Offline StoQ

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: GTA V
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 27, 2013, 22:39:00 pm »
dobra a ja mam inne pytanie.. jak to zainstalowac. sciagnalem te 17gb na dysk kompa i dysk konsoli jest fat32 :/ i d**a za duzy plik. probowalem splitterem to zrobić ale w ogóle on nie znajduje pliku z gra. Pewnie przez to że to pkg. Czy muszę ogarnąć jakiś dysk ntfs? czy da się to jakoś ogarnąć? :D

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: GTA V
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 28, 2013, 12:06:06 pm »
dobra a ja mam inne pytanie.. jak to zainstalowac. sciagnalem te 17gb na dysk kompa i dysk konsoli jest fat32 :/ i d**a za duzy plik. probowalem splitterem to zrobić ale w ogóle on nie znajduje pliku z gra. Pewnie przez to że to pkg. Czy muszę ogarnąć jakiś dysk ntfs? czy da się to jakoś ogarnąć? :D
przez ftp lub jak powiedziałes dysk sformatowany na ntfs

PS3-Hack.com.pl

Odp: GTA V
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 28, 2013, 12:06:06 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.