Wrzesień 30, 2020, 23:46:14 pm

Autor Wątek: Beyond Two Souls  (Przeczytany 48647 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cinek3883

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Beyond Two Souls
« dnia: Październik 04, 2013, 11:15:37 am »
hey, ludzie na sieci piszą że w wersji iMars można odpalić napisy PL, mnie niestety nie pojawiają się polskie napisy do wyboru od samego początku kiedy pierwszy raz zainstalowalem, oznaczenie gry to BCUS98298, może tutaj ktoś pomoże...



PS3-Hack.com.pl

Beyond Two Souls
« dnia: Październik 04, 2013, 11:15:37 am »

Offline epifan

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 87
  • Reputacja: 2
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 04, 2013, 13:24:12 pm »
hey, ludzie na sieci piszą że w wersji iMars można odpalić napisy PL, mnie niestety nie pojawiają się polskie napisy do wyboru od samego początku kiedy pierwszy raz zainstalowalem, oznaczenie gry to BCUS98298, może tutaj ktoś pomoże...

To jakaś głupia zciema :)

W wersjli BLUS nie ma polskich napisów i są jakieś łatki, wszystko to nie jest zbyt wiele warte, poczekajmy, w weekend pojawi się wersja europejska BLES i będziemy mogli przełączać dubbing i literki ;).

Offline cinek3883

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2013, 14:24:31 pm »
co do dubbingu to nie ma to fakt ale napisy sa bo wlasnie gram od wczoraj w ta gre i mam caly czas napisy ale .... do momentu wylaczenia konsoli bo juz po restarcie gra jest w jezyku angielskim , wiac znow ponownie trzeba wyrzucic to co sie instalowalo na poczatku i znow wybrac napisy polskie i taka wlasnie jest zabawa z ta gra , wiem trzeba poczekac na full pl .

PS3-Hack.com.pl

Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 04, 2013, 14:24:31 pm »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 04, 2013, 14:59:14 pm »
dokładnie jak ktoś chce przechodzic z pl napisami to trzeba grę przejsc za jednym podejsciem(bez zapisywania) bo jak gra odczyta sejwa po ponownym uruchomieniu to automatycznie napisy pojawią się po ang. :P

Offline cinek3883

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 04, 2013, 16:03:32 pm »
no wlasnie tak probowalem zrobic, i nic nie dziala, usunalem wszystkie dane gry i save, probowalem nawet odpalic na nowym profilu gdzie save nie bylo i gra nie byla odpalana i to samo tylko ENG FR :(

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 456
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 06, 2013, 23:26:11 pm »
A wiec mozna spokojnie odpalic bez plyty w napedzie, oto sposob:

Sciagamy IRIS managera, linki w google, dodatkowo paczke http://www.mediafire.com/?r1306bp5166xjl3

Instaujemy IRIS managera.

Z konsoli kopiujemy(najwygodniej przez FTP, mozna przez filemenagera) do katalogu z paczka:
explore_plugin.sprx z /dev_flash/vsh/module/
libfs.sprx z /dev_flash/sys/external/

W katalogu wypakowanym z linka odpalamy patch_explorer_plugin.bat i patch_libfs.bat, zmieniamy nastepnie nazwe exporer_plugin_patched.sprx na explorer_plugin_446.sprx (446 to wersja softu jaka posiadamy).

Pliki libfs_patched.sprx i explorer_plugin_446.sprx kopiujemy do /dev_hdd0/game/IMANAGER

Odpalamy IRIS manager, wciskamy START, wchodzimy w tools, dajemy opcje DISC - LESS i dajemy YES.

Na grze dajemy SELECT i:
- Requires Disc = YES
- Direct Boot = NO
- Extern Boot.bin = NO
- BD Emu = MOUNT BDVD
- Ext/dev_hdd0/game = OFF

Podlaczamy dysk USB, wyskoczy, ze mount disk i gra smiga...


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline Zajcev

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 136
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 07, 2013, 21:11:35 pm »
Hej,

Mam Rogero CEX 4.41 v1.00 + najnowszy MM a mimo to dostaje black screena. Jest jakiś fix na to ? Gra jest na dysku wewnętrznym z płytą oryginalną w napędzie (GOW 3).
Rozwiązał ktoś taki problem ?

Chyba ze muszę zaktualizować sobie oprogramowanie konsoli... ?
Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru

PLAYSTATION 3 : 
CECH-2004B / Slim / 750 GB
Soft: Rogero 4.46 Cobra.7.00
CECHC04 / Piano Black / 4x USB 2.0/ Flash memory card reader / PS1/PS2 emulation / 750 GB
Soft:Rogero CEX 4.41 v1.00
- YLOD  :'(

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 07, 2013, 21:36:31 pm »
Bd-mirror zaznaczyłeś? jak gra wymagałaby wyższego FW od twojego to MM powinien spaczowac grę podczas pierwszego odpalania :P

Offline Zajcev

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 136
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 07, 2013, 21:45:36 pm »
Ta, pytał się o to. Dałem żeby działało na 4.41 a i tak mam BS.
Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru

PLAYSTATION 3 : 
CECH-2004B / Slim / 750 GB
Soft: Rogero 4.46 Cobra.7.00
CECHC04 / Piano Black / 4x USB 2.0/ Flash memory card reader / PS1/PS2 emulation / 750 GB
Soft:Rogero CEX 4.41 v1.00
- YLOD  :'(

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 07, 2013, 21:48:53 pm »
Bd-mirror zaznaczyłeś?

Offline Zajcev

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 136
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #11 dnia: Październik 07, 2013, 21:54:10 pm »
Właśnie nie:P
Poszukałem tego w opcjach (na TV CRT nie jest to takie proste...) i już się właśnie instaluje.

Dzięki za pomoc.
Człowiek bez religii jest jak ryba bez roweru

PLAYSTATION 3 : 
CECH-2004B / Slim / 750 GB
Soft: Rogero 4.46 Cobra.7.00
CECHC04 / Piano Black / 4x USB 2.0/ Flash memory card reader / PS1/PS2 emulation / 750 GB
Soft:Rogero CEX 4.41 v1.00
- YLOD  :'(

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #12 dnia: Październik 07, 2013, 21:58:50 pm »
Wiem że nie jest to takie proste(też gram na CRT)miłego giercowania ;)

Offline tony85

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #13 dnia: Październik 09, 2013, 09:08:12 am »
orientuje się ktoś kiedy bedzie wersja full pl znalazłemw necie druga wersje BEYOND   PS3CLUB ,ale też napisy.

Offline Chmielu

  • Ten Nieznany
  • HelpChat/Sb
  • Vip
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 340
  • Reputacja: 9
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #14 dnia: Październik 09, 2013, 11:13:35 am »
Polska premiera ma mieć miejsce 11 października więc jeszcze oficjalnie 2 dni musisz wytrzymać :) ja właśnie jestem w trakcie ściągania tej wersji CLUB ale chyba przerwę skoro nie ma dubbingu PL ehh szkoda.
Bardzo rzadko sprawdzam prywatne wiadomości, dlatego proszę się nie denerwować, że odpisuję późno albo w ogóle. ;(


Offline sergeron

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 30
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #15 dnia: Październik 09, 2013, 11:19:39 am »
Polski dubbing będzie miała wersja z UK, czyli BCES01121.

Offline masterhak4

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2012
  • Wiadomości: 22
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
  • http://www.ps3-hack.com.pl
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #16 dnia: Październik 09, 2013, 13:24:52 pm »
Polski dubbing będzie miała wersja z UK, czyli BCES01121.

Skąd to info ??

Offline gunia

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Kobieta
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #17 dnia: Październik 09, 2013, 13:30:22 pm »
Prędzej BCES01888

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #18 dnia: Październik 10, 2013, 19:57:23 pm »
tu macie wer. PL
http://xxxxxxx.pl/torrents-details.php?id=8692 czyli Beyond Dwie Dusze PL EUR PS3-ATM  BCES01888

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #19 dnia: Październik 11, 2013, 14:22:53 pm »
 Beyond Dwie Dusze PL EUR PS3-ATM  BCES01888 z polskim dubbingiem czy z napisami wersja ?

Offline MateuszMic

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 59
  • Reputacja: 2
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #20 dnia: Październik 11, 2013, 16:22:14 pm »
Dubbing i napisy.
MODERATORZE, jeżeli masz zamiar skasować mój post prześlij jego kopię na PW wraz z adnotacją, dlaczego został skasowany. Z góry dziękuję.

Offline gracz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #21 dnia: Październik 11, 2013, 17:52:57 pm »
Moze ktos wrzuci pliki potrzebne do podmiany jezyka ?? Bo od nowa sciagac cala gre to troszke lipa...

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #22 dnia: Październik 11, 2013, 18:11:15 pm »
trzeba sciagac cała gre nie ma oddzielnych plików pl

Offline RoX

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 25
  • Miejsce pobytu: Wawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • zbanowany
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #23 dnia: Październik 11, 2013, 19:11:03 pm »
na xxxxxxx w tej wstawce macie napisane jak zassać pliki pl i dub do wer. ang

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #24 dnia: Październik 12, 2013, 15:08:10 pm »
Mam problem z ta gra na rebugu 4.46.. bd-mirror zaznaczony ale bez plyty w napedzie bo mi nie dziala bdrom i dostaje black screena jest jakiś fix na to ? oprocz bawienia sie tym irysem ? bo nie chce mi sie bawic w jakies podmienianie w fw bo juz raz bricka zlapalem i nie chce wiecej...

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #25 dnia: Październik 12, 2013, 15:46:46 pm »
a patrzyłes na wew. i zew. dysku ??

Offline hugo75

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #26 dnia: Październik 12, 2013, 16:03:15 pm »
chyba nie ma na to sposobu musi być płyta w napędzie ja też mam ten problem mam uwalony napęd , ale mam nadzieje że za chwilę coś Multiman wymyśli i też będzie się dało na nim uruchomić bez płytki.

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #27 dnia: Październik 12, 2013, 17:35:15 pm »
a patrzyłes na wew. i zew. dysku ??

Tylko na externalu bo w ps3 niestety cale 500gb zawalone;(
chyba nie ma na to sposobu musi być płyta w napędzie ja też mam ten problem mam uwalony napęd , ale mam nadzieje że za chwilę coś Multiman wymyśli i też będzie się dało na nim uruchomić bez płytki.

Raczej nic nie wymysli ;/ jakby tak bylo to bym juz dawno gral w gowa 3 i wstapienie bo z tymi grami tez mialem problem i nie dalem rady...

Offline hugo75

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 0
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #28 dnia: Październik 12, 2013, 17:59:58 pm »
przecież się już da odpalić beyonda bez płyty w napędzie tylko , że przez iris managera 2.68u i właśnie chyba go zainstaluje bo też gdzieś mam na dysku GOW3 , którego nigdy nie udało mi się odpalić bez płyty a teraz jest szansa i zobaczymy czy ruszą te gierki. 

Offline Fallen

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Kwi 2011
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 1
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 12, 2013, 19:57:02 pm »
przecież się już da odpalić beyonda bez płyty w napędzie tylko , że przez iris managera 2.68u i właśnie chyba go zainstaluje bo też gdzieś mam na dysku GOW3 , którego nigdy nie udało mi się odpalić bez płyty a teraz jest szansa i zobaczymy czy ruszą te gierki.

to sprawdz tego GOW'a 3 ;)  i melduj czy zadziala taka sama metoda co na beyonda

PS3-Hack.com.pl

Odp: Beyond Two Souls
« Odpowiedź #29 dnia: Październik 12, 2013, 19:57:02 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.