Styczeń 22, 2021, 18:09:07 pm

Autor Wątek: Grand Theft Auto V  (Przeczytany 10366 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Grand Theft Auto V
« dnia: Październik 12, 2013, 21:48:25 pm »
Witam .Pobrałem Grand Theft Auto V  Duplex .Przy próbie uruchomienia z dysku zewnętrznego USB po przejściu kilku obrazków  z gry .Konsola zaczyna kopiować pliki z grą  jest ich ponad 8400 MB traw to strasznie długo około dwóch godzin .Czy u was jest tak samo.



PS3-Hack.com.pl

Grand Theft Auto V
« dnia: Październik 12, 2013, 21:48:25 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 12, 2013, 21:57:23 pm »
gra sie jnstaluje na dysku wnetrznym ...... nie ktore gry tak maja sa to MB lub GB

ps: chyba z tymi 2 godz to przesadzies :)

Offline zepter

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 35
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 12, 2013, 22:21:18 pm »
To ,że kopiują się  niektóre gry z dysku USB na HDD konsoli mimo ,że są na dysku USB to wiem .Tylko pierwszy raz spotkałem się ,że przy próbie uruchomienia gry z dysku USB tak długo to trwa.W godzinę skopiowało się 4500MB i zostało 4000MB.
Kopiowanie skończyło się jest 23.35 a początek 21.30 jak by nie patrzeć dwie godziny.
Ciekawi mnie jak długo to trwało u was.
« Ostatnia zmiana: Październik 12, 2013, 23:36:50 pm wysłana przez zepter »

Offline luzaczek5

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 64
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 27, 2013, 19:49:06 pm »
wie ktos jak w gta5 wyjsc z gry?

czy robi sie to bezposrednio z domu wciskajac guzik ps (srodkowy na padzie)

kurcze nie moge znaleźć exit czy cos w tym stylu, uzywalem telefonu i nic, menu rowniez

PS3-Hack.com.pl

Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 27, 2013, 19:49:06 pm »

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 457
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 28, 2013, 00:05:31 am »
Łooo koleś, pierwszy dzień masz PS3?....Zapisujesz grę i wciskasz PS i zakończ grę i tyle. To nie PC, gdzie trzeba exit znaleźć ;D


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

Offline luzaczek5

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 64
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 28, 2013, 10:28:46 am »
tak właśnie robiłem, ale zastanawiało mnie tylko czy nalezy to robic z poziomu przebywania w mieszkaniu czy jest jeszcze jakiiś wyższy poziom i wtedy wyjść (tak jak to jest w innych grach) Wyjście na max poziom menu w góre i w dużej większości daje sie wyjście i powraca do xmba. Ale ok,  skoro tak to wporzadku

Offline IceDragon

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 28, 2013, 16:04:58 pm »
Nie dziwię się, że większość gier jest uproszczona do granic możliwości jak ludzie mają takie problemy.

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 02, 2014, 19:40:38 pm »
witam. mam problem, posiadam gre w wersji z psn i zaktualizowalem ja sobie dzisiaj do wersji 1.08 i teraz wyskoczyl mi komunikat, ze musze odnowic licencje w ps store mial ktos juz ten problem? jest jakis fix?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 02, 2014, 20:20:14 pm »

Offline Farfi

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 2
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 02, 2014, 21:48:28 pm »
niestety ale nie da sie tego 1.05 zainstalowac, wywala komunikat ze jest nowsza wersja

Offline zombal69

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 37
  • Miejsce pobytu: Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 22, 2014, 21:09:50 pm »
Właśnie zbanowali mi konto na GTA Online. Ktoś jeszcze dostał za samo granie na cfw?

Offline jacacity

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 46
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #11 dnia: Luty 12, 2014, 12:43:00 pm »
Podpinam do pytania wyżej .

Offline kajojekb

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 18, 2014, 19:58:11 pm »
Po czym stwierdzasz że masz bana?


Ja mianowicie mam problem z tym że stworzyłem sobie konto na SocialClub i połączyłem z kontem PSN, progressu w zakladce Michael Trevor i Franklin jest zero. Nie mogę stworzyć postaci bo ciągle pisze że chmura Rockstar jest chwilowo niedostępna.

Gra jest od Duplex.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Grand Theft Auto V
« Odpowiedź #12 dnia: Kwiecień 18, 2014, 19:58:11 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.