Październik 02, 2020, 00:11:13 am

Autor Wątek: nba 2k14  (Przeczytany 11395 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
nba 2k14
« dnia: Październik 20, 2013, 11:05:08 am »
cfw rogero 4.46 po wlaczeniu gry , gra sie zacina nie wiem co zrobic.



PS3-Hack.com.pl

nba 2k14
« dnia: Październik 20, 2013, 11:05:08 am »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 20, 2013, 14:10:43 pm »
Zacina się tylko na  tej grze?

Jeżeli tak to wywyal ją i wszystko związane z tą grą, po czym wrzuć ją na nowo...

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 20, 2013, 16:29:14 pm »
tak wszystkie inne gry smigaja a ta tylko sie zacina.
zrobie tak jak mowisz
zrobilem tak jak mowiles i dalej sie zacina
moze mi ktos pomoc gra sie scina sie podaczas wlaczenia jej. nie wiem co teraz robic
znaczy co mam zrobic ta tylko nba 2k14 sie scina a wszystkie inne smigaja
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2013, 20:34:43 pm wysłana przez owsu »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 22, 2013, 15:47:23 pm »
Nie pisz posta pod swoim postem tylko używaj opcji edytuj post...

Jeżeli konsola przycina się tylko na tej jednej grze to pewnie wina leży po stronie gry...
Możesz jeszcze spróbować coś pozmieniać w opcjach MM...

PS3-Hack.com.pl

Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 22, 2013, 15:47:23 pm »

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 23, 2013, 20:33:59 pm »
dalej nie dziala

Offline Maxteusz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 10, 2013, 17:54:19 pm »
Mam ten sam problem, czy komuś udało się go rozwiązać??

Offline marcin2801

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 07, 2013, 08:12:12 am »
cfw rogero 4.46 po wlaczeniu gry, czarny obraz, co można zrobić?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 07, 2013, 11:50:17 am »
właczyc bdmirror lub włozyc płyte do napedu

Offline marcin2801

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #8 dnia: Grudzień 07, 2013, 19:30:37 pm »
próbowałem tak i tak i dalej nic, dysk zewn i wew także

Offline mgrradar

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 374
  • Reputacja: 5
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #9 dnia: Grudzień 26, 2013, 02:13:01 am »
Witam
Mi gra sie odpala ale tnie sie tzn da sie grac ale wyglada to tak jak bym odpalil gre na pc na full detalach na komputerze 10 letnim :) tnie sie tylko ta gra
PS 3 Slim 640GB/500GB-USB ,3.55 TB, 2xpady ,2xMove ,Philips 40 9705

Offline klonos7

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 32
  • Miejsce pobytu: WKLP
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #10 dnia: Grudzień 26, 2013, 13:42:36 pm »
Musisz mieć połączenie z internetem inaczej nie włączysz gry, konsola może być zbanowana.
Też tak mam.

Offline mgrradar

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 374
  • Reputacja: 5
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 26, 2013, 18:58:00 pm »
moja czarnulka nigdy nie byla podlaczona do neta , wiec ban jest nie mozliwy :)
PS 3 Slim 640GB/500GB-USB ,3.55 TB, 2xpady ,2xMove ,Philips 40 9705

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 27, 2014, 20:05:19 pm »
ma ktos pomysl jak rozwiazac ten problem?

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #13 dnia: Luty 27, 2014, 20:08:00 pm »
U mnie ta gra działa bez najmniejszego problemu. Soft rogero 4.46 + cobra 7.00, gra na dysku zewnętrznym (bd mirror nie zaznaczony). Mogę podać wersję gry oraz przetestować czy odpala z wewnętrznego jeśli komuś zależy.

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #14 dnia: Marzec 03, 2014, 20:42:23 pm »
a skad pobierales gre podaj link ?

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 04, 2014, 10:18:30 am »
Szczerze to nawet nie pamiętam bo było to już spory czas temu :)

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #16 dnia: Marzec 07, 2014, 18:12:00 pm »
to podaj wersje gry

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #17 dnia: Marzec 07, 2014, 19:40:02 pm »
BLUS31204 - działa bez najmniejszego problemu (odpalam z dysku zewnętrznego).

Offline owsu

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #18 dnia: Marzec 08, 2014, 17:42:42 pm »
mam taka sama,  ale mi  zacina

Offline pitir

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 26, 2014, 19:54:54 pm »
Mam taki sam problem jak zalożyciel tematu i też mi się tylko ta gra zwiesza. Ktoś ma jakieś rozwiązanie na to?

PS3-Hack.com.pl

Odp: nba 2k14
« Odpowiedź #19 dnia: Marzec 26, 2014, 19:54:54 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.