Październik 01, 2020, 21:16:47 pm

Autor Wątek: Need For Speed Rival  (Przeczytany 8378 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Need For Speed Rival
« dnia: Listopad 17, 2013, 18:49:44 pm »
Witam,
mam problem z NFS Rival ponieważ potrzebuje nowego CFW, a ja mam 4.46 Rebug. Jeszcze jest napisane że potrzebuje 4.50 a ja sam nie wiem co zrobić. Pomożecie??



PS3-Hack.com.pl

Need For Speed Rival
« dnia: Listopad 17, 2013, 18:49:44 pm »

gearwar20

  • Gość
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 17, 2013, 18:52:17 pm »
multiman musi ci zfixować gre u mnie działa na cfw 4.21

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 17, 2013, 18:57:47 pm »
to zmaczy co "zfixować"?? Zejść na mirror i na któryś z dysków?? Czy jak??

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2013, 19:11:04 pm »
Normlanie gre uruchamiasz w MM i MM się pyta czy sfixować grę pod 4.50 i dajesz tak i grasz...

PS3-Hack.com.pl

Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 17, 2013, 19:11:04 pm »

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 17, 2013, 19:36:02 pm »
Świetnie hula, działa jak się należy dzięki za pomoc ;)

Offline Egooo

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 69
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 22, 2013, 07:28:13 am »
To masz fajnie mi żaden nie działa a pobrałem już 4 wersje mam cobra/roger 4.46 żeby webman działał ale NFS nie działa proszę o poradę bo nie znalazłem rozwiązania . >:(

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 22, 2013, 10:51:36 am »
Widzę, że jesteś już trochę na forum, a piszesz jak typowy świeżak...  ???

Opisz dokładnie co się dzieje to może ktoś ci będzie w stanie pomóc bo samo napisanie, że nie działa no to niestety niewiele mówi...

Offline Egooo

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 69
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 22, 2013, 11:05:11 am »
A co mam ci napisać ? że nie wiem czy jak ? człowieku 4 wersje pobrałem ponad 50gb nfs i przez kolegę Mateov co przekonał mnie do zmiany softu z zwykłego roger 4.50 v1 na cobra/roge 4.46 żeby webman działał ale NFS nie działa i nie pytaj mnie czy mam pozaznaczane bo mam pozaznaczane i działał przed zmianą softu więc winą jest sam soft albo MM nie wiem i dlatego pytam .

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 22, 2013, 13:14:30 pm »
coś ci się pomerdało bo ja się ciebie nie pytałem czy masz coś pozaznaczane..., ale już skoro przy tym jesteśmy to co pozaznaczałeś ....?

Ja ci nie będę pisał jak się problemy z grami opisuje bo już to sam powinieneś wiedzieć ... dwa lata na forum jesteś ... ogarnij się  w końcu...

Sam sobie odpowiedziałeś na właśne pytanie tylko jeszcze o tym nie wiesz... Możesz jeszcze sprawdzić, czy inne gry działają normalnie po zamienie softu BO TU znowu nikt wróżką nie jest i nie wie co się na twojej konsoli dzieje... człowieku.

I też nie raczyłeś nawet się minimalnie wysilić i napisać, czy grę próbowałeś uruchamiać z oryginalną płytą w napędzie i tu znowu szkalnej kuli należało by użyć...

Gra nie działa i już ... może konsole należy wymienić ? chcociaż obstawiam, że prędzej jej użytkownika...



Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 22, 2013, 14:30:19 pm »
Komentarz Administratora NIE DRAPAĆ SIĘ ;)

gra się odpala bez problemu na sofcie cobra7 , jeśli masz gre na zew wchodzisz w mm i dajesz kwadrat zaznaczasz - dysk zew , i dane gry z usb i potem odpalasz gre , mm podmieni ci eboota i tyle , teraz gra się zainstaluje i możesz odpalać z my games
« Ostatnia zmiana: Listopad 22, 2013, 14:44:25 pm wysłana przez spy »

Offline Egooo

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 69
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 22, 2013, 18:31:15 pm »
Hdd wew mam zaznaczone co trzeba i nie dziala zadna wersja. Zacina sie po filmke i tyle przed zmana softu dzialala

Offline kapiszonka

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 19
  • Reputacja: 1
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #11 dnia: Grudzień 01, 2013, 16:54:31 pm »
sam sobie odpowiedziałeś że przed zmiana softu działała to zmień sobie albo na rogero lub habib 4.50 najnowszy multiman i po kłopocie  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline redart

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 8
  • Reputacja: 0
Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 14, 2014, 17:43:56 pm »
Tez mam problem z NFS ... i wyglada to dziwnie ... najpierw mialem go na kompie i konsola pobierala sobie go to mialem blad a dokladnie zwieche jak wczytal trofea na 100%.

Przegralem na HDD wew. i to samo ... usunolem wsyztsko i znow instalacja ... po instalacji ponownie ten sam problem

ryszyl dopiero za trzecim razem ... tylko teraz najpierw zainstalowalem uruchomilem ( MM zmenil eboot ) potem dopiero zainstalowalem updaty ... i poki co gra rusza :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Need For Speed Rival
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 14, 2014, 17:43:56 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.