Styczeń 23, 2021, 02:12:18 am

Autor Wątek: Call of Duty Ghosts  (Przeczytany 8919 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline graba6

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 1
Call of Duty Ghosts
« dnia: Listopad 26, 2013, 19:08:49 pm »
Witam kolegow i kolezanki  mam maly problem sciagnolem ta gre w 2 wersjach pol/ruska i eur wrzucilen najpierw jedna a potem druga na konsole i zadna nie chce mi sie odpalic multi man widzi je i niby fleszuje do softa rogero 4.31 ale gierka i tak nie odpala.Posiadam softa rogero 4.31 i  multiMAN_ver_04.50.04_BASE_CEX

Nie piszemy post pod postem. Posty edytujemy uzywamy do tego "modyfikuj"

edit:
ktos mi pisal o jakims db mirror ale nie mam pojecia gdzie go sie wlancza ani o co chodzi.prosze o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2013, 19:50:49 pm wysłana przez morfeusz »



PS3-Hack.com.pl

Call of Duty Ghosts
« dnia: Listopad 26, 2013, 19:08:49 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Call of Duty Ghosts POMOCY !!
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 26, 2013, 19:49:45 pm »
bdmirror właczasz w multiman naciskajac na grze kwadrat i po lewej masz dodatkowo wybierasz dysk na ktorym sie znajduje.
Włacz Sobie jeszcze spoofer 4,50 tez w mm przechodzac do zakładki XMMB / ustawienia / i na samym dole masz "wersja frivare system"


Offline Radinho19

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 29, 2014, 16:57:56 pm »
Witam. Mam problem z odpaleniem gry. Moj soft rogero 4.55 wersja gry BLES01948 w pliku jest również update 1.02. Właczam grę a tam cały czas ciemny obraz. Co robić?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 29, 2014, 16:57:56 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 30, 2014, 22:11:15 pm »
Zaznacz BD Mirror, jeżeli nie pomoże włóż płytę do napędu. Jeżeli dalej nie będzie działało to ściągnij inna wersję gry.

Offline maxkolo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 08, 2014, 02:07:49 am »
ja mam problem z rakieta w 12 misji mianowicie chodzi o ta pod woda gdzie trzeba wysadzic łódź podwodna po wystrzeleniu przelacza na ten komputerek i wybucha nie dolatuje do celu nieda sie sterować pomóżcie

Offline pszczolka-1981

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Paź 2011
  • Wiadomości: 55
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 10, 2014, 12:45:44 pm »
panowie mam problem tego typu że w misji jak siedzą na krzesłach i gada z nimi Rorke nie wiem który przycisk trzeba wciskać aby sie uwolnić. Na ekranie pojawia się kwadrat i symbol ręki.A ja nie wiem który przycisk odpowiada za tą rękę. dajcie info.

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 22, 2014, 21:12:24 pm »
problem z dlc do gry, pobrałem chyba wszystko co jest możliwe z netu, większość lub może wszystkie z ps3gameroom.com

Niby skiny do broni, dodatkowe sloty postaci również działają, lecz w multi kiedy trafiam na mapkę z dodatku "Call.of.Duty.Ghosts.Onslaught.DLC.PS3-DUPLEX" mam w menu wczytywania brak tekstur(ekran wygląda jak pole szachowe) + zawiesza się konsola

Jakieś pomysły ?
**
Dobra sprawa wyjaśniona , zainstalowałem ponownie te same pliki i gra działą :) widać za pierwszym razem jakiś błąd musiał być
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2014, 22:09:02 pm wysłana przez Maniek »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Call of Duty Ghosts
« Odpowiedź #7 dnia: Kwiecień 22, 2014, 21:12:24 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.