Październik 19, 2020, 23:33:35 pm

Autor Wątek: PS 3 - Monitor  (Przeczytany 29470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline icetea00

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
PS 3 - Monitor
« dnia: Grudzień 18, 2013, 23:04:08 pm »
Witam

Chciałbym podłączyć  ps 3 do monitora ale mam mały problem .

 Łapcie zdjęcie ; screenSHU - The fastest screen capture ever. . Mam tylko taki slot dostępny . Jeśli kupie coś takiego to będzie działało ? ADAPTER PRZEJŚCIÓWKA DVI-HDMI HDMI-DVI GOLD 24+1 (3778740948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A jak źle , to co mam kupić aby działało ?

Czekam na odp , pozdrawiam .



PS3-Hack.com.pl

PS 3 - Monitor
« dnia: Grudzień 18, 2013, 23:04:08 pm »

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 18, 2013, 23:20:43 pm »
Witaj z tego co widze na fotce to raczej bym obstawial ze masz kabel vga



a jesli masz taki wlasnie kabel to raczej bym cie proponowal kupic taka przejsciowke



osobiscie taki posiadam i dziala bez zadnego problemu

Offline icetea00

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 18, 2013, 23:45:47 pm »
ok tak mam vga
a mogę link dostać do tej przejściówki ? 


Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 19, 2013, 00:02:02 am »

PS3-Hack.com.pl

Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 19, 2013, 00:02:02 am »

Offline icetea00

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 19, 2013, 14:48:32 pm »
Może mi ktoś wytłumaczyć  na czym to polega ?

tą przejściówkę wpinam gdzie ? bo mam jeden slot i podłączony vga do monitora jest . 

Edit:
A jeśli kupie coś takiego : http://allegro.pl/kabel-vga-hdmi-3m-gold-full-hd-d-sub-krakow-jakosc-i3733610838.html

I usunę ten kabel vga i podłącze to pod monitor i kabel hdmi do ps 3 , to będzie tak działało ?

Nie piszemy post pod postem edytujemy uzywajac "modyfikuj"
« Ostatnia zmiana: Grudzień 19, 2013, 17:28:41 pm wysłana przez maniek6666 »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #5 dnia: Grudzień 19, 2013, 17:32:11 pm »
Kabel ktory zaprezentowałes to po cenie mozna stwierdzic ze to nie rewelka ale jesli masz monitor vge i oczywiscie w ps3 co jest hdmi podpinasz i masz obraz na monitorze tylko na nie ktorych moze byc problem z obsługa

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 19, 2013, 18:38:50 pm »
Kabel ktory zaprezentowałes to po cenie mozna stwierdzic ze to nie rewelka ale jesli masz monitor vge i oczywiscie w ps3 co jest hdmi podpinasz i masz obraz na monitorze tylko na nie ktorych moze byc problem z obsługa

kabel ktory pokazal racze nie bedize dzialal bo mam taki sam i kicha ! ale ta przejsciowka co podawalem wyzej dziala na 100% wiec nie wiem po co on tak kombinuje jak juz podalem linka do tej przejsciowki :/

PS3-Hack.com.pl

Odp: PS 3 - Monitor
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 19, 2013, 18:38:50 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.