Wrzesień 25, 2020, 03:31:43 am

Autor Wątek: Dark Souls II  (Przeczytany 8858 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Dark Souls II
« dnia: Marzec 10, 2014, 19:32:08 pm »
Mam wersję BLUS41045-[DARK SOULS ] od iMars. Można do niej dograć / ustawić polskie napisy ?



PS3-Hack.com.pl

Dark Souls II
« dnia: Marzec 10, 2014, 19:32:08 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 10, 2014, 20:01:59 pm »
podobno wystarczy eboota i param podmienic z wersji pl do wer. eng.

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 10, 2014, 20:17:02 pm »
potwierdzam, u mnie działa bez zarzutu.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 10, 2014, 20:40:23 pm »
Moglibyście wrzucić eboot i param ?
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2014, 21:02:38 pm wysłana przez Eska16 »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 10, 2014, 20:40:23 pm »

Offline sektu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 10, 2014, 22:42:46 pm »
a co jeśli gra prosi o zainstalowanie firmware'u 4.53 ?
nic się nie schrzani jak dam tak?:P

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 10, 2014, 23:18:34 pm »
Nie powinno nic się stać. W razie czego można jeszcze raz zainstalować fixa.

Komentarz Moderatora Wprowadzanie w błąd, oczywiście, że się stanie bo straci w ten sposób "przeróbkę"!
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2014, 10:21:07 am wysłana przez Resterwers »

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #6 dnia: Marzec 10, 2014, 23:23:55 pm »
Nie instaluj! To zmieniu twój CFW na OFW który jest w plikach gry. Przy włączaniu gry MultiMan powinien cie spytać czy przerobić grę pod twój aktualny soft.

Offline spy

  • D4R3K
  • Administrator
  • Prezes
  • ******
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 774
  • Miejsce pobytu: Cambridge
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
  • wtf
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #7 dnia: Marzec 11, 2014, 01:15:14 am »
zadnych update softu nie robic jedynie jak gra po wlaczeniu moze chciec pobrac aktualizacje to mozna zrobic ale nie trzeba , tak pozatym to graficzna porazka :/

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #8 dnia: Marzec 11, 2014, 06:29:18 am »
No niestety muszę się zgodzić - design wrogów i lokacji znowu na mistrzowskim poziomie ale wykonanie już niestety nie. Mimo to wciąga jak diabli.

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #9 dnia: Marzec 11, 2014, 09:36:47 am »
Nie powinno nic się stać. W razie czego można jeszcze raz zainstalować fixa.

Brawo za takie podpowiedzi...  Tyle sie się trąbi na temat przypadkowych updatów softu,  a ty mu piszesz że nie powinno się nic stać...

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #10 dnia: Marzec 11, 2014, 10:19:09 am »
Być może koledze chodziło o potwierdzenie "przerobienia" gry pod niższy soft w MultiManie a nie aktualizację całego firmware tylko po prostu źle to ubrał w słowa :) Nie mniej jednak tak jak zostało to już powiedziane, nie aktualizuj softu do oficjalnej wersji pod żadnym pozorem.

Offline Eska16

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 45
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Gra Roku 2013 - GTA V
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #11 dnia: Marzec 11, 2014, 15:25:27 pm »
Aktualizacja oprogramowania nie wchodzi w grę;-) Chodziło mi tylko o podmianę eboota w grze tak żeby mieć polskie napisy w grze. Może ktoś udostępnić eboota tak żeby można było ustawić polskie napisy w grze ?
« Ostatnia zmiana: Marzec 12, 2014, 20:08:08 pm wysłana przez Eska16 »

Offline Stawskiszef

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #12 dnia: Marzec 16, 2014, 08:05:39 am »
Mi po wgraniu gry na internal wyskakuje coś takiego :
The game requires 4.53 firmware version
Do you want to change it to your current 4.46 version ?
Takie coś mi wyskakuje po włączeniu gry w multimanie ,ktoś mi powie czy mogę spokojnie wcisnąć yes czy raczej czeka mnie update CFW dodam ,że mam 4.46 Habib cobra.

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #13 dnia: Marzec 16, 2014, 08:36:43 am »
Dajesz tak i grasz ,MM pyta się czy ma przerobic pliki gry(eboota i param sfo) na Twoje CFW bo gra wymaga 4.53...żadne OFW ci się nie wgra...

Offline sektu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #14 dnia: Kwiecień 13, 2014, 23:32:18 pm »
Wie ktoś jak wgrać patch'a 1.03 na kopii zapasowej ?:D, mam glitcha z dragleic castle i nie mogę kontynuować rozgrywki :P

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #15 dnia: Kwiecień 14, 2014, 01:33:23 am »
najprościej włączyć na chwile połączenie sieciowe w konsoli i update sie pobierze przy włączaniu gry.

Offline sektu

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2013
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 14, 2014, 11:41:05 am »
nie zepsuje mi to przeróbki ?:D, wybacz, jestem trochę noobem w tych kwestiach :P

PS3-Hack.com.pl

Odp: Dark Souls II
« Odpowiedź #16 dnia: Kwiecień 14, 2014, 11:41:05 am »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.