Grudzień 04, 2020, 02:41:16 am

Autor Wątek: Rogero 4.46 + Cobra 7.00  (Przeczytany 12555 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jan Van Kes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: Kalisz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • =D
Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« dnia: Kwiecień 16, 2014, 12:46:16 pm »
Witam mianowicie mam taki problem. Wczoraj zainstalowalem sobie cobre wszystko smiga , wszystko ok. Problem zauwazylem kiedy chcialem odpalic gre z dysku zew , właczylem gre i pojawil sie czarny ekran i tak jak sie pojawil to nie zniknal do poki nie zrobilem restartu. po restarcie gra smigala juz okej . kolejnym black screen sie pojawil kiedy chcialem wejsc na aplikacje youtube, zaktualizowalem YT i wszystko ok odpalam i znowu czarny ekran i nic nic ... przy wejsciu na playstation store to samo czarny ekran i pomaga przy tym tylko restart . Czy idzie to jakos zrobic  ? dzieki za odp :)



PS3-Hack.com.pl

Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« dnia: Kwiecień 16, 2014, 12:46:16 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 16, 2014, 14:42:42 pm »
Nie podałeś żadnej informacji, która pomogła by w diagnozie problemu więc pozostają standardowe rady typu wgranie ponownie CFW oraz odbudowa bazy w recovery menu.

Offline Jan Van Kes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Miejsce pobytu: Kalisz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • =D
Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 16, 2014, 15:03:30 pm »
wszystko jest okej tylko przeciez wejscie na ps store nie powinno konczyc sie black screenem i jedyne co mozna zrobic to reset konsoli. wczesniej mialem rebug 4.46 to nieweim czy bylo tak samo poniewaz nie wchodzilem na psn.. Tak to wszystko jest ok

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2014, 15:48:18 pm »
Tak jak mówię, masz dość "niestandardowy" problem i ciężko jest ustalić przyczynę dlatego można zrobić ten standardowe kroki czyli przeinstalować CFW jeszcze raz (wgrać na to co masz ponownie cobre) i jak nie pomoże to w recovery menu wykorzystać kilka opcji. Coś z tego zestawu powinno rozwiązać problem :)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 16, 2014, 15:48:18 pm »

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1575
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 16, 2014, 17:00:53 pm »
pen stor nie działa na Cobra 7,0 przy probie wejscia black scrine

Offline papryka2000

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lut 2014
  • Wiadomości: 20
  • Reputacja: 0
Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 25, 2014, 02:15:45 am »
Hmm sprawdz czy masz dobre połączenie elektroniki napędu z płyta główna tak sie dzieje gdy odepniemy napęd jest zawieszka MM tylko tyle mi przychodzi do głowy
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 25, 2014, 02:18:55 am wysłana przez papryka2000 »
Turbo język mistrz minetka!

PS3-Hack.com.pl

Odp: Rogero 4.46 + Cobra 7.00
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 25, 2014, 02:15:45 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.