Październik 01, 2020, 00:12:34 am

Autor Wątek: Wolfenstein the new order Eu  (Przeczytany 18661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Raizen

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: -1
Wolfenstein the new order Eu
« dnia: Maj 18, 2014, 22:50:54 pm »
Witam mam taki błąd gdy uciekam w czwartym rozdziale z kompanem po wyjściu na mały dziedziniec po wybiciu wszystkich nazistów kompan nadal kuca w tym samym miejscu, gdy dam zacznij od punktu kontrolnego / bądź zginę wcześniej przy ładowaniu wyskakuje komunikat: "Błąd podczas wczytywania danych zapisu, dane zapisu zostały stworzone na nowo" daje X jestem w punkcie kontrolnym i mam tylko nóż, i jak zginę to gra ładuje się w nieskończoność.

Rogero 4.55 v1.00
Gra na dysku Wewnętrznym.
Bles01909
« Ostatnia zmiana: Maj 18, 2014, 22:54:56 pm wysłana przez Raizen »


Proszę o linki nie wystawiane na torrentach.

PS3-Hack.com.pl

Wolfenstein the new order Eu
« dnia: Maj 18, 2014, 22:50:54 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 19, 2014, 09:30:17 am »
Nie wiem nawet co to za gra ale po opisie sądzę, że ponowne jej pobranie oraz na nowo zainstalowanie plików gry na konsoli rozwiąże problem.

Offline bartek1742

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 19, 2014, 11:09:48 am »
też mam problem z tą grą :p tylko że chodzi o okładkę, mm Jej nie widzi i nie moze jej pobrać -,-

Offline Raizen

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: -1
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2014, 13:01:35 pm »
Tylko ja instalowałem jeszcze raz i nie pomogło. Może ma ktoś save z początku 5 rozdziału?
Proszę o linki nie wystawiane na torrentach.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 19, 2014, 13:01:35 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 19, 2014, 20:11:38 pm »
Co do okładki to zawsze możesz ją wrzucić ręcznie ale nie uważam aby taki d**erel był istotny.

Odnośnie problemu podczas gry to pobierz na nowo grę i dopiero zainstaluj ponownie bo być może masz uszkodzone jakieś pliki gry "na płycie" (czyli te, które pobrałeś) a konsola instalując je u siebie kopiuje je z błędami.

Offline bartek1742

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 20, 2014, 18:11:33 pm »
niby nei problem ale jak mm wyrzuca mnie do XMB i jak włączam gre to tylko czarny ekran i nic -,-

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #6 dnia: Maj 20, 2014, 20:43:43 pm »
niby nei problem ale jak mm wyrzuca mnie do XMB i jak włączam gre to tylko czarny ekran i nic -,-

Na jakim dysku masz grę? jakieś opcje włączałeś w multimanie?

U mnie gra na dysku zewnętrznym plus zaznaczone BD mirror i dysk external i gra działa... Sama gra posiada liczne bugi... pograłem wczora z godzinę i chyba sobie dam spokój...

Offline bartek1742

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2013
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #7 dnia: Maj 20, 2014, 22:29:40 pm »
też mam na dysku zewnętrznym i zaznaczone bd a jednak nie działa

Offline Raizen

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 28
  • Reputacja: -1
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #8 dnia: Maj 21, 2014, 15:06:24 pm »
Już sobie poradziłem, a mianowicie pomógł mi użytkownik yokohama, jestem mu za to bardzo wdzięczny. ;D ;D ;D ;D
Proszę o linki nie wystawiane na torrentach.

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #9 dnia: Maj 21, 2014, 15:18:25 pm »
No to może napisz jak rozwiązałeś swój problem bo być może komus się to może jeszcze przydać... ?

Yokohama

  • Gość
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #10 dnia: Maj 21, 2014, 18:21:38 pm »
Np dziaje sie tak jesli masz kilka profili na konsoli..lub musisz przejsc np cala ta misje zeby byl nowy zapis i wtedy gra nie swiruje..lub pisz na priv wysle ci sprawne savy

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #11 dnia: Maj 21, 2014, 19:58:09 pm »
Podrzuci ktoś save z rozdziału 11? Może być też 9-10 w ostateczności. Wiesza mi się na Wczytywanie ustawień profilu i bez nowego savea nie rusze.

Dobra może być nawet niżej, nawet ten z rozdziału 5 bedzie lepszy niż zaczynanie od początku.
« Ostatnia zmiana: Maj 21, 2014, 20:10:45 pm wysłana przez mrowa52 »

Yokohama

  • Gość
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #12 dnia: Maj 22, 2014, 14:13:58 pm »
jak cos mam savy z 14 rozdzialu.pisac na priv jesli ktos chce

Offline mark717

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #13 dnia: Maj 25, 2014, 21:29:50 pm »
 Hej a ja jej wogole nie moge odpalic  bles 01909 rogero 4.55 i mm tez taki sam z plytka odznaczone bd i d**a czarny ekran ,probowalem wszystkiego ma ktos  jakis pomysl jak w to pograc

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #14 dnia: Maj 26, 2014, 11:09:04 am »
U mnie gra działa z dysku zewnętrznego plus zaznaczone BD mirror i dysk external...

Ile zajmuje twoja wersja gry? z jakiego dysku ją uruchamiasz? Posprawdzaj, czy gra zajmuje tyle  co po ściągnięciu na komputer...

Offline ciapus4

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 31
  • Miejsce pobytu: LDZ - TEO B
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #15 dnia: Maj 26, 2014, 22:08:38 pm »
Witam, Aa ja mam inny problem, zassałem kopie z paru źródeł i mam problem z plikiem "cs_c01_inthewater_hg.bik", nie chce mi się przekopiować na dysk zew. proszę o spakowanie tego pliku i udostepnieniu.

pozdro

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #16 dnia: Maj 27, 2014, 10:18:37 am »
Czy przypadkiem ten plik nie zajmuje powyżej 4gb i dlatego nie możesz go skopiować?

Ps. To nie jest dział z prośbami o wstawianie gier.

Offline ciapus4

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 31
  • Miejsce pobytu: LDZ - TEO B
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #17 dnia: Maj 27, 2014, 14:11:37 pm »
Nie, ten plik ma 17 Mb, i nie proszę o całą grę tylko o ten plik "cs_c01_inthewater_hg.bik"  ;)

Offline kapiszonka

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Maj 2011
  • Wiadomości: 19
  • Reputacja: 1
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 03, 2014, 15:04:10 pm »
ja sciągłam Wolfenstein: The New Order (2014) [PL] [EUR] gra odpaliła z zewnętrznego bez zaznaczania czegokolwiek a gdy trochę ja przejde w pózniejszszym czasie to sie okaze czy wszystko nadal będzie ok

Offline dexter74

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 18
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 08, 2014, 20:43:24 pm »
Podrzuci ktoś save z rozdziału 11? Może być też 9-10 w ostateczności. Wiesza mi się na Wczytywanie ustawień profilu i bez nowego savea nie rusze.


Mam DOKŁADNIE to samo. Help.

Edit.

OK. Ogarnąłem temat.

Po kolei.

Ściągamy ten program i instalujemy:
http://digiex.net/attachments/downloads/download-center-2-0/playstation-3-content/13521d1391529087-ps3-bruteforce-save-data-v4-4-2-download-bruteforce_save_data_v4.4.2.rar

Ściągamy te pliki i rozpakowujemy je tam, gdzie zainstalowaliśmy PS3 Bruteforce Save Data:
http://www.mediafire.com/download/xhqsoowwhy0qy7b/Wolfenestien_New_Order_Secure_Key.zip

Pobieramy i rozpakowujemy do jakiegoś katalogu save'y, np stąd:
http://www.nextgenupdate.com/forums/ps3-trophies-gamesaves/734910-wolfenstein-new-order-2014-z-platinum.html
(np. dla misji 11-tej będzie to Hidden in the deep)

Postępujemy wg tego poradnika:
http://1rei.wordpress.com/2013/10/02/jak-przypisac-savey-do-swojej-konsoli-playstation-3/

I to tyle. Działa, sprawdzone ;-)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2014, 22:52:37 pm wysłana przez dexter74 »

Offline Arturro_AA

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 12, 2014, 20:09:11 pm »
Witam. Mam problem z odpaleniem gry Wolfenstein New Order. Wersja Bles01909, dysk zewnętrzny, zainstalowane rogero  4.55. Zaznaczyłem BD mirror oraz dysk zewnętrzny. Po uruchomieniu w multimanie gra wraca do XMB i po uruchomieniu czarny ekran. Proszę o jakąś radę i z góry dziękuję.

Offline micuel2

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 30, 2014, 10:31:43 am »
Witam,
Mam również problem  z tą grą.  rogero 4.55 po odpaleniu pojawia sie czarny ekran i zawias konsoli. Ma ktoś jakieś rozwiązanie co do tego problemu??

Offline dwolski12

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2015
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 0
Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 12, 2015, 20:18:53 pm »
Witam
Trochę odgrzeje temat, potrzebuje save z 11 misji. Pomorze ktoś?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Wolfenstein the new order Eu
« Odpowiedź #22 dnia: Marzec 12, 2015, 20:18:53 pm »

Tags: czarny ekran 
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.