Styczeń 27, 2021, 05:03:01 am

Autor Wątek: Multiman przestał montować obraz  (Przeczytany 10611 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline damcio90

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Multiman przestał montować obraz
« dnia: Czerwiec 22, 2014, 22:55:41 pm »
Po dwóch dniach przerwy odpalilem konsole( była odłączona od prądu ) i wtedy zaczał się problem. . Przy wybraniu gry w MM wraca do XMB i widzi tylko gre która znajduje sie w napędzie. Wcześniej wszystko ładnie działało. Mam najnowszego MM , Bd Room jest zaznaczony, zrobilem nawet Przywracanie Bazy Danych jak ktoś poradzil na tym forum jednak nic to nie dalo. Przy probie włączenia gry God Of War w MM wyskakuje aby nagrać gre na dysk wew mimo iz plik jest podzielony a gra wczesniej dzialala normalnie. Czy ktoś sie orietnuje co moze byc nie tak ?



PS3-Hack.com.pl

Multiman przestał montować obraz
« dnia: Czerwiec 22, 2014, 22:55:41 pm »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 22, 2014, 23:45:03 pm »
Nie masz włączonego emulatora BD albo posypało Ci się CFW. Zainstaluj ponownie to samo co masz teraz i wróci do normy.

Offline damcio90

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 23, 2014, 17:39:59 pm »
Emulator włączony, czyli CFW. Moge odrazu nagrac nowe bezpośrednio na te które już mam ?

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 23, 2014, 18:09:38 pm »
a multiman ponownie instalowałes ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 23, 2014, 18:09:38 pm »

Offline damcio90

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 23, 2014, 18:21:31 pm »
Tak, Instalowalem nawet z kilku źródeł dla pewności. I wszedzie ten sam problem

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 23, 2014, 18:55:02 pm »
Tak, możesz zainstalować to samo co masz. Ja polecam zainstalować Rogero 4.46 Cobra (w dziale newsy fajny poradnik).

Offline damcio90

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 23, 2014, 19:26:23 pm »
ma ktoś sprawdzony link z Rogero 4.46 Cobra ? bo ten z poradnika z newsa od morfeusza nie da sie coś pobrać ?

PS3-Hack.com.pl

Odp: Multiman przestał montować obraz
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 23, 2014, 19:26:23 pm »

 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.