Witam,
Mam następujący problem, niegdyś siedziałem głębiej w temacie jailbreak'u, cfw etc. jednakże tyle się działo przez ostatni rok, że ciężko mi znaleźć złoty środek w wyborze CFW. Obecnie posiadam ostatniego rebuga który wyszedł czyli 4.46 do tego posiadam SEN Enablera ze spoofem 4.55. Przez ostatnie 2 miesiące wgl nie miałem nawet czasu pograć online, ale ostatnio mnie pokusiło o granie i .. właśnie update softu. Wiem, że wyszła już nowa wersja SEN Enablera razem z 4.60, ale martwię się, żę sam spoof to za mało, bo rebug 4.46 jest trochę przestarzały i martwię się o kwestię bana. Od momentu instalacji rebuga i kolejnych wersji SENa do załóżmy kwietnia, grałem bezproblemowo w GTA V , Fife czy CoDa i brak bana do dziś. Mam też małe obawy wobec Cobry bo nie wiem z czym się je WebMan i jakie ma nastawienie w zmienianiu IDPS+MAC (oryginalne niestety ban ,więc musze emulować inne).
Czy mogę dalej korzystać z Rebuga(mały sentyment) + SENa z spoofem do 4.60 bez praktycznie ryzyka jak to miało miejsce przez ostatni rok, czy zmienić na Cobre i pokobinować. Btw jaka jest szansa bana przy spoofie 4.60, wyszły jakieś nowe zabezpieczenia dla emulatorów IDPSów ?