Październik 24, 2020, 08:01:14 am

Autor Wątek: problem z MultiMan'em  (Przeczytany 4930 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline spiewak111

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
problem z MultiMan'em
« dnia: Lipiec 06, 2014, 16:08:19 pm »
  Witam, mam problem z MultiMan'em. Mam już na konsoli Rogera v 4.55 i ściągnąłem zgodna wersje do niego. Jednak po instalacji, gdy go uruchamiam Multi odpala się i pokazuje tylko czarny ekran, tak cały czas, nie ma żadnej reakcji. Co zrobić?



PS3-Hack.com.pl

problem z MultiMan'em
« dnia: Lipiec 06, 2014, 16:08:19 pm »

Offline xde999

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 23
  • Reputacja: 0
Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 07, 2014, 16:43:03 pm »
Reinstall jak nie działa to spróbuj ten
http://www.sendspace.com/file/oq4irc - Full
http://www.sendspace.com/file/ky0eld - Base

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 07, 2014, 16:47:13 pm »
prawdopodobnie masz podpiętego pada na ładowanie do usb i wtedy nie odpali mm.odepnij wszystko z usb i powinno ruszyc

Offline spiewak111

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2013
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 07, 2014, 17:15:38 pm »
Robiłem tak, przeczytałem właśnie ostatnio, że problemem może być brak napędu i rozwiązaniem może być IRIS, ale on żeby go uaktywnić trzeba podmienić pliki a bez MM nie mam jak tego zrobić.

PS3-Hack.com.pl

Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 07, 2014, 17:15:38 pm »

Offline mateov

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 1086
  • Miejsce pobytu: POLSKA
  • Reputacja: 59
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 07, 2014, 17:18:03 pm »
to na twoim miejscu zainstalował bym soft z bdb czyli bypass lub zainstalował bym cobre i byś miał ftp z webmana z pkg i masz po problemie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2014, 17:19:35 pm wysłana przez mateov »

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2014, 21:53:18 pm »
Zainstaluj soft z wyłączonym sprawdzaniem napędu bluray i bluetooth (szukaj pod pojęciem BD/BT PATCH). Jeżeli powodem jest niesprawny napęd to w ten sposób na pewno załatwisz problem.

Przy próbie wgrania zwykłego softu na konsolę z niesprawnym napędem możesz otrzymać błąd i nie uda Ci się wrzucić zwykłego CFW.

PS3-Hack.com.pl

Odp: problem z MultiMan'em
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 07, 2014, 21:53:18 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.