Luty 26, 2021, 10:32:28 am

Autor Wątek: Need for Speed The Run  (Przeczytany 92257 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline morfeusz

  • Weteran
  • Vip
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 457
  • Miejsce pobytu: Poznań
  • Reputacja: 28
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 14, 2012, 16:44:59 pm »
Nie mam pojęcia gdzie umieścić moje pytanie, wiec niech będzie tutaj.
Jak odblokować samochody z serii wyzwań w grze? nie mogę zdobyć lepszych czasów na tym co mam teraz  :o
Cały czas mam jakiś napis w stylu "pokonaj jeszcze 1 rekomendację Autologu" czyli tylko do odblokowania online ?

samochody odblokowywało się podajże w karierze, zbierałeś pkt itp.


Pomogłem?Dałem cennej wskazówki?Kliknij Zieloną Łapkę

PS3-Hack.com.pl

Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #30 dnia: Sierpień 14, 2012, 16:44:59 pm »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #31 dnia: Wrzesień 03, 2012, 16:59:21 pm »
Nie mam pojęcia gdzie umieścić moje pytanie, wiec niech będzie tutaj.
Jak odblokować samochody z serii wyzwań w grze? nie mogę zdobyć lepszych czasów na tym co mam teraz  :o
Cały czas mam jakiś napis w stylu "pokonaj jeszcze 1 rekomendację Autologu" czyli tylko do odblokowania online ?

samochody odblokowywało się podajże w karierze, zbierałeś pkt itp.

można wgrać dlc - gdzieś znalazłem w sieci - wgrałem do wersji PSN - dodatkowe samochody itp :) polecam - zawsze troszkę więcej do grania

Witam.
Udalo sie komus z Was odpalic NFS The Run z wew. dysku twardego? Mam wersje, w ktorej trzeba bylo tylko skopiowac EBOOT.BIN i plik SPRX - skopiowalem, ale gra nie dziala (resetuje sie do XMB). Znalazlem patch, gdzie pliki instaluja sie w folderze game (a nie GAMES) i odpala sie gre przez XMB, ale po skopiowaniu calego folderu DATA do nowo utworzonego folderu wyskakuje blad.
Czy jest w ogole mozliwosc odpalenia tej gry z wew. HDD?
Z gory dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam.

Offline gohuhg

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 3
  • Miejsce pobytu: Mirosławiec - Wałcz
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #32 dnia: Wrzesień 12, 2012, 09:48:02 am »
Witam mam ogólnie takie pytanie czy jak graliście w nfs the run to mieliście tak że jechało się jakby przez mgłę (wg mnie to jakiś bug)?? ja tak mam i się rozbijam później jest ta cofka co wraca do jakiegoś tam punktu i gra się zawiesza. Miał ktoś tak albo wie jak to zrobić?? bo jak pobieram patch przez konsole to już się nie uruchamia później (z reszta normalne).
PS3 Slim 160GB [CFW Rebug 3.55/4.11] + Intenso 1TB

Lepiej wyglądać na idiotę i milczeć, niż powiedzieć coś głupiego i rozwiać wszelkie wątpliwości ;)

Offline plowiec1

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 25
  • Reputacja: 0
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #33 dnia: Październik 04, 2012, 15:38:02 pm »
A ja mam pytanie: czy ktoś ustawił w ustawieniach sterowania padem możliwość skręcania strzałkami a nie gałkami. Jak w ustawieniach wciskam strzałkę lewo/prawo to i tak przypisuje mi gałke do skręcania. Mógłby ktoś to sprawdzić. Dzięki z góry.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #33 dnia: Październik 04, 2012, 15:38:02 pm »

ctgx

  • Gość
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #34 dnia: Październik 14, 2012, 19:48:50 pm »
Włącz multiMANA. Włącz na komputerze program do łączenia się przez serwer FTP (np filezilla) sprawdź IP konsoli. Konsole podłączasz poprzez LAN (szybciej) albo WiFi. Połącz się z konsolą i wrzuć te pliki na dysk wew. do folderu "package". Później wejdź w Install package i zainstaluj.
wrzucam do HDD/package i nie widzi go XMB

**
Panowie wrzucam plik do HDD/package ale XMB nie widzi go w instal package
« Ostatnia zmiana: Październik 14, 2012, 20:11:49 pm wysłana przez Maniek »

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #35 dnia: Październik 15, 2012, 09:45:41 am »
Sorry, że "odgrzewam Kotleta" ale będzie to niewątpliwie pomoc do tematu. Istnieje taki program jak PS3 Spliter, który to również podzieli plik "pkg" i po przekopiowaniu go do dev-hdd0 do folderu "Packages" połączy w całość. Następnie z folderu "instal packages" instalujemy sobie grę na dysku ( analogicznie dogrywając fixa, również z poziomu "instal packages" ).

kisxray

  • Gość
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #36 dnia: Listopad 01, 2012, 23:11:25 pm »
ok - zrobiłem wszystko - nawet zainstalowałem noego multimana - a więc za pomocą ps3splittera skopiowałem pliki na dysk konsoli, w katalogu "packages" mam teraz jeden plik .pkg klikam go w multimanie potem daje "tak i wywala  mnie do menu i tam wchodze do instal packages a tam pusto - nie bardzo wiem co robie źle .... proszę o pomoc z góry dzięki

Offline cafix

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Sty 2012
  • Wiadomości: 50
  • Reputacja: 0
  • Don't Look At Me Now
    • my site
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #37 dnia: Listopad 01, 2012, 23:34:00 pm »
działa z wewnętrzengo jak trzeba eboota pisac na PW

Offline thenat17

  • Początkujący Deweloper
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 4073
  • Miejsce pobytu: Warka/Warszawa
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • Moje PW jest od tylko ważnych spraw !!
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 01, 2012, 23:44:56 pm »
działa z wewnętrzengo jak trzeba eboota pisac na PW

wrzuć na forum w odpowiednie miejsce  ;)



Wspieraj Forum !!  ||   Usługi Forumowe <<  <<Zajrzyj !!

Offline erykG3

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 26
  • Reputacja: 0
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 02, 2012, 08:43:42 am »
Żeby zgrać przez pena musisz podzielić plik przez PS3Splitter. Wszystkie podzielone pliki wrzucasz do 1 folderu na pendraka (nie zmieniasz ich rozszerzenia po podzieleniu!). Teraz podłączasz pena do ps3, uruchamiasz multimana i wrzucasz cały folder przez menedżera plików do: dev_hdd0/packages (multiman scali pliki do 1 dużego). Po kopiowaniu, przechodzisz do tego folderu i wybierasz plik PKG naciskając 2 razy  x . Multiman zada Ci pytanie i po wybraniu TAK, przejdzie do menu XMB konsoli. Teraz tylko wchodzisz do Install Package Files i instalujesz bez problemu grę. Po instalacji możesz usunąć folder z dev_hdd0/packages.

kisxray

  • Gość
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 02, 2012, 21:26:51 pm »
więc robie wszystko jak w opisie.... Jak mam już jeden duży plik połączony (zajmuje ponad 9GB) klikamdwa razy x ,na pytanie daje tak i wychodzi do xmb konsoli - tam wchodze w install package (tam gdzie zawsze instaluje gry z dysku zewnętrznego a tam pusto.... help

Offline longeret

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Gru 2011
  • Wiadomości: 310
  • Reputacja: 10
  • Płeć: Mężczyzna
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 26, 2012, 08:16:48 am »
Wrzucasz Fixa razem z crackiem,  luzem na pendraka. Jeżeli masz już połączone pliki w całość PS3Spliterem to wchodzisz w multimana i w menadżerze wchodzisz w swojego pendraka, następnie kilkasz tam na swojego fixa z crackiem po czym pojawi się komunikat, jeżeli chcesz zainstalować ten plik pkg. to musisz przejśc do XMB, robisz to... i dopiero wtedy z pozycji install packages powinieneś już widzieć swojego fixa...

abukuba

  • Gość
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #42 dnia: Styczeń 18, 2014, 20:18:40 pm »
przerzuciłem wszytskie pliki do folderu packages, mm scalił w jeden plik i przy jego uruchomieniu wyskakuje mi komunikat "Cobra system requaired" Jakie może być rozwiązanie?

Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #43 dnia: Lipiec 21, 2014, 05:42:17 am »
Witam , nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj :)
Przejdę od razu do tego ze prawie wszystko robię dobrze mam już podzielone pliki wrzucone do hdd0/install package/ wychodzę do xmb install package widzi gre. Instaluje do 15 % i wywala błąd 80028564 ( czy jakąś tak)
ID Gry NPEB00851
CFW rogeo 4.46 v1
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1577
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #44 dnia: Lipiec 21, 2014, 06:16:55 am »
sprawdz gre czy dobrze sie sciagneła najlepiej jakbys przerzuciła ja w caloscie przez ftp lub dysk ntfs bo tak to nie wiadomo czy zle sie podzieliła czy gra jest uszkodzona

Offline ecchimaster

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Lip 2011
  • Wiadomości: 109
  • Miejsce pobytu: St-ce
  • Reputacja: 0
  • Płeć: Mężczyzna
  • One Kill
Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #45 dnia: Lipiec 21, 2014, 18:32:21 pm »
sprawdz gre czy dobrze sie sciagneła najlepiej jakbys przerzuciła ja w caloscie przez ftp lub dysk ntfs bo tak to nie wiadomo czy zle sie podzieliła czy gra jest uszkodzona
Próbowałem teraz i tak sam efekt. Wywala błąd jaszcze jakieś pomysły ?
Byłem,Jestem,Będę co chce, to zdobędę, bo takie jest moje orędzie

PS3-Hack.com.pl

Odp: Need for Speed The Run
« Odpowiedź #45 dnia: Lipiec 21, 2014, 18:32:21 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.