Październik 22, 2020, 05:01:00 am

Autor Wątek: Diablo III Reaper of souls  (Przeczytany 19809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline trucik

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lip 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Diablo III Reaper of souls
« dnia: Sierpień 16, 2014, 21:35:10 pm »
Nazwa gry: Diablo III Reaper of Souls
ID Gry: BLUS-31437
Oprogramowanie konsoli: Cobra 7.0 rogero 4.60
Kod błędu:* brak
dysk wew/zew: wew
Płyta w napędzie: sport champion (testowane też przy braku płyty)
Opis problemu: Włączam ja w Multimanie i od razu bez pytań o podmianę plików wyrzuca mnie do XML'a. Po próbie uruchomienia w XML'u mam czarny ekran i nic nie mogę zrobić, nawet wyłączyć konsoli.



PS3-Hack.com.pl

Diablo III Reaper of souls
« dnia: Sierpień 16, 2014, 21:35:10 pm »

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 17, 2014, 14:34:27 pm »
Podłącze się do tematu.

Wie ktoś jak przenieść postacie z DIII do DIII UE??

Offline DiaBel

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 6
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 17, 2014, 15:42:17 pm »
Tez pytanie jak przenieść postać z D3 do D3 RS

Offline cornflakes

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sie 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 18, 2014, 09:58:36 am »
U mnie gra się włącza bez problemu, płyta zawsze w napędzie, nie zaznaczałem żadnych opcji w multimanie, dysk zewnętrzny.

A co do przeniesienia postaci, powinno je automatycznie wczytać podczas pierwszego uruchomienia. problem zapewne w tym że Diablo macie wersje euro (ja mam bles01921) a ten RoS do pobrania to wersja us - blus31437. U mnie w RoS trzeba było zmienić w pliku PARAM.SFO "BLUS31437" na "BLES02035" nie wiem czemu akurat tak :P i to tyle, postacie się wczytają.

UWAGA:
Jeżeli już odpaliliście RoS a zapewne tak bo inaczej byście nie pytali :P to przed zmianami w PARAM najpierw usuńcie dane gry RoS, ten taki mały pliczek w XMB się znajduje, oraz zapis również jeśli już stworzyliście, oczywiście stracicie postać którą już nalevelowaliście w RoS ;)


P.s
Też u was nieprawidłowo wyświetla ilość życia w głownym menu postaci? oraz w ogóle nie wyświetla wytrzymałości przedmiotów? :/
« Ostatnia zmiana: Sierpień 18, 2014, 10:00:49 am wysłana przez cornflakes »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 18, 2014, 09:58:36 am »

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 19, 2014, 09:05:56 am »
Działa dzięki za pomoc :)

Offline maniek6666

  • Administrator
  • Szef Forum
  • ******
  • Dołączył: Wrz 2011
  • Wiadomości: 1571
  • Miejsce pobytu: Stodoła u Waldka
  • Reputacja: 96
  • Płeć: Mężczyzna
  • MANIEK
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 19, 2014, 22:37:35 pm »
(ja mam bles01921) a ten RoS do pobrania to wersja us - blus31437. U mnie w RoS trzeba było zmienić w pliku PARAM.SFO "BLUS31437" na "BLES02035" nie wiem czemu akurat tak :P i to tyle, postacie się wczytają.
zapewne dlatego poszło ze eu na eu a us na us wersje gry

Offline damcio90

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 7
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 21, 2014, 23:31:16 pm »
u mnie po aktualizacji wyskakuje bład 80010009 i wywala do XMB ktoś się orientuje czemu nie dziala?

Offline Demon09

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 30, 2014, 11:43:04 am »
Witam. Mam podstawe BLES01921 i zadna z wersji- BLES02035, BLES02036, BLUS31437 nie widzi sava z podstawy. Po zmianie w param.sfo pokazuje uszkodzone dane. Ma ktos jakis pomysl?

Offline DiKei

  • Eph of IT
  • Weteran
  • Początkujący
  • ***
  • Dołączył: Cze 2012
  • Wiadomości: 83
  • Miejsce pobytu: Kielce
  • Reputacja: 4
  • Płeć: Mężczyzna
  • Eph of IT
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #8 dnia: Sierpień 30, 2014, 16:11:06 pm »
Bo trzeba wgrać w DIII Update 1.03, następnie wyeksportować postać(W Opcjach pojawi sie taka funkcja) a następnie odpalić DIII RoS, wgrać 1.01 i to wszystko.

Offline manis

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Lut 2011
  • Wiadomości: 2
  • Reputacja: 1
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 05, 2014, 09:39:04 am »
Rozwiązał ktoś problem z czarnym ekranem ?

Offline Fish

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2011
  • Wiadomości: 19
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 05, 2014, 09:50:40 am »
A ktoś też ma trofea w tej grze od 0% ? Bo myślałem że te z Diablo 3 się zintegrują a teraz trzeba jakby od nowa grę przechodzić :)

Offline Nobody

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2012
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 17, 2014, 11:46:25 am »
Mnie gra działa ale tylko jeżeli ominę instalacje patcha 1.02, bo jak go zainstaluje to mam taki sam problem jak ty trucik :( Narazie usuwam patcha i gram bez niego ale może ma ktoś na to jakiś sposób?

Offline Sojuz

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Mar 2014
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 03, 2016, 08:53:12 am »
Diablo miałem ostatnio na dysku z pol roku temu, a teraz wrzuciłem sobie wczoraj i na systemie 4.78 (spy) zaczęło odwalać dziwne rzeczy.
Na starych postaciach nie da się grać - wybieram postać, startuje, powrót do xmb
Założyłem nową postać to cały pierwszy poziom grałem bez problemu i przy wchodzeniu na 2 wywala mnie do xmb.
Żadnego błędu nie wyświetla, jest black screen i pojawia się xmb.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Diablo III Reaper of souls
« Odpowiedź #12 dnia: Luty 03, 2016, 08:53:12 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.