Witam, jestem nowy. Konto założyłem specjalnie by się kogoś poradzić. Mianowicie od niedawna mam PS3 Slim z zainstalowanym rogero, kilkanaście gier (działają). Otóż konsole kupiłem z zainstalowanym wcześniej wymienionym rogero i do tej pory grałem w gry, które były zainstalowane do momentu, kiedy sam postanowiłem coś ściągnąć i wrzucić. Wiem jak to działa, grę z pamięci USB (ja używam standardowego pendrive'a o pojemności 64 GB NTFS (czytalem i zastanawiałem się czy nie w tym leży proglem bo gdzieś była mowa o systemie plików FAT32, ale gra normalnie się kopiuje i odpala...)) np. kopiuje na dysk twardy konsoli i uruchamiam. I tutaj przy uruchamianiu wszystko ładnie działa do momentu instalacji. Otóż przy 98% instalacja zatrzymuje się i nic nie idzie z tym zrobić. Pytanie brzmi: czy to wina pobranej gry? Czegoś brakuje (dodam, że wszystko widzi, okładki itd. wszystkie pliki przekopiowane)? Czy chodzi o coś innego. Forum przeszukałem i przyznam, ze nie znalazłem nic na ten temat. Proszę o wyrozumiałość, jestem nowym, niedoświadczonym jeszcze użytkownikiem.