Wrzesień 28, 2020, 03:10:49 am

Autor Wątek: Destiny  (Przeczytany 15391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Destiny
« dnia: Wrzesień 08, 2014, 16:38:18 pm »
relase : Destiny.PS3-UNLiMiTED
Soft : najnowszy rogero Cobra ze spoofem (inne gry online ,np. call of duty ghost - działa multi)

Problem : pobrany i wgrany patch 1.02, wracam do multimana aby zpatchować eboot'a . Loguje się do psn, właczam grę. Wyskakuje info że mam wpisać maila, wpisuje którego uzywam i na którym mam aktualne psn konto. Po czym mam odrazu błąd;
"problem reading game content. Please close and restart Destiny to try again" , jakieś pomysły !?

* znalazłem tutaj co samo :
http://www.ps3gameroom.com/ps3/showthread.php?20387-Destiny-PS3-UNLiMiTED/page5
ten sam błąd, piszą że na xbox działa, wiec jest żle zripowana wersja na ps3 :O
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2014, 16:48:57 pm wysłana przez Maniek »



PS3-Hack.com.pl

Destiny
« dnia: Wrzesień 08, 2014, 16:38:18 pm »

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Destiny
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 08, 2014, 17:08:35 pm »
No jest błąd i tyle, trzeba czekać na jakiś relase iMars albo Duplex bo fixem tego raczej nikt nie załatwi

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Destiny
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 08, 2014, 22:22:54 pm »
guys u need to take sku_config file from beta and transfer it to bles version, then take all packages from beta and drag into the bles packages a total of 247 files, BOOM no more problem loading game data, only servers are down

coś takiego znalazłem na shoutboxie consolecrunch - spróbuje za jakąś godzine i dam znać.

http://zeus.dl.playstation.net/cdn/EP0002/NPEB02021_00/NuBAjnMNJFLqDWTtKpnFexaVeYRXWinnclSGhlEBmpzOkgmCvrEZBvqAfKFcdROmTgOFRgXHCiNoWVAsQEdNMUBWuPdOPMXcedUZH.pkg wersja PSN, może ta działa
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 08, 2014, 22:26:51 pm wysłana przez mrowa52 »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Destiny
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 08, 2014, 23:18:31 pm »
również pobieram i sprawdzę

PS3-Hack.com.pl

Odp: Destiny
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 08, 2014, 23:18:31 pm »

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Destiny
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 09, 2014, 01:28:22 am »
Na PS3ISO piszą, że działa. U mnie się instaluje.

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #5 dnia: Wrzesień 09, 2014, 10:25:05 am »

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Destiny
« Odpowiedź #6 dnia: Wrzesień 09, 2014, 11:55:15 am »
Dalej błąd, Używam wersji ciągle tej starej , nie z psn, wgrałem fix'a gra się włacza, wyświetla info na dole po prawej że sprawdza miejsce, sprawdzę dane gry , wyświetla info że psn jest również po polsku , klikam tak, lub nie (bez różnicy) i błąd:
Error , expansion contetn to be damage or missing and cannot be loaded. Please re-download and try again. for more information.... search error code : boar at help.bungie.net

LOL :O

* w temacie napisali aby się zalogować na  EU or AUS Acc , jak to mogę zrobić? utworzyć nowe konto ?

* Jednak po ponownym włączeniu gry wyskoczyło aby pobrać 170 mb z psn , pobrało i instaluje grę na hdd
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 09, 2014, 12:20:51 pm wysłana przez Maniek »

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 09, 2014, 14:21:05 pm »
Jak instaluje na hdd to mysle ze teraz powinna qlac :)

Offline dd

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Wrz 2013
  • Wiadomości: 33
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #8 dnia: Wrzesień 09, 2014, 14:37:46 pm »

Offline marciniak

  • Wyjadacz
  • ***
  • Dołączył: Sie 2012
  • Wiadomości: 172
  • Reputacja: 9
Odp: Destiny
« Odpowiedź #9 dnia: Wrzesień 09, 2014, 15:18:56 pm »
Jest możliwość zagrania w to na single player ...offline?

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #10 dnia: Wrzesień 09, 2014, 15:54:20 pm »
Musisz być połączony z PSN

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Destiny
« Odpowiedź #11 dnia: Wrzesień 09, 2014, 17:10:30 pm »
potwierdzam Destiny śmiga idealnie :D

Offline mateush82

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Lis 2010
  • Wiadomości: 13
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #12 dnia: Wrzesień 09, 2014, 21:30:08 pm »
U mnie tez śmiga :)

Offline pitogo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #13 dnia: Wrzesień 09, 2014, 22:06:51 pm »
Jest możliwość zagrania w to na single player ...offline?
Podbijam pytanie, jest możliwość zagrania offline, albo czy jest nadzieja na coś takiego w przeciągu paru dni/tygodni/miesięcy?

Offline mrowa52

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 36
  • Reputacja: 1
Odp: Destiny
« Odpowiedź #14 dnia: Wrzesień 10, 2014, 00:42:28 am »
Nie ma i nie będzie, to jest gra MMO - nawet w nazwie macie ONLINE.

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Destiny
« Odpowiedź #15 dnia: Wrzesień 10, 2014, 10:53:51 am »
Znaczy mooże i jest szansa :) odpalenie servera na pc i dołaczenie do niego na ps3.
Albo odrazu na ps3 odpalenie servera i dołączene do niego. Ale to tylko teoretycznie :O
W praktyce zobaczymy czy ktoś będzie wstanie coś zrobić

Offline jonny2003

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Gru 2010
  • Wiadomości: 9
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 10, 2014, 13:52:50 pm »
potwierdzam Destiny śmiga idealnie :D
Na jakim firmware ci śmiga i jaka wersja gry(ew patch)?

Offline haski

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 12
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 10, 2014, 23:52:50 pm »
na 4.55 habib cobra edi  czarny ekran po podmienieniu plików z fixa

Offline Maniek

  • Vip
  • ****
  • Dołączył: Cze 2011
  • Wiadomości: 289
  • Reputacja: 3
Odp: Destiny
« Odpowiedź #18 dnia: Wrzesień 11, 2014, 00:13:40 am »
wersja gry jak w pierwszym poście , pobrany org patch psn 1.02, wróciłem do multimana który podmienił mi param. Skopiowany fix ze strony . Włączona gra

Offline ziko_tczew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #19 dnia: Wrzesień 18, 2014, 09:08:19 am »
Informacja dla tych wszystkich co się ciągle na Shoutboxie pytają czy grę można odpalić offline, Nie da się ponieważ gra wymaga stałego podłączenia do Internetu. Więc jak chcecie w nią pograć musicie mieć zainstalowanego SEN Enablera albo PSN Patch. I już na Shoutboxie nie pytajcie się o to.

Offline seba_diablo

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #20 dnia: Wrzesień 23, 2014, 21:36:23 pm »
 :)   gra pobrana z tego linku
http://nnm-club.me/forum/viewtopic.php?t=823699
3 pliki instalacyjne instaluje 1...2....3...
Gra działa :)
Habib 4.65

Offline kajojekb

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 10
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #21 dnia: Wrzesień 27, 2014, 22:56:40 pm »
Siema, mam problem z Destiny mianowicie po zainstalowaniu patcha 1.03 i wgraniu fixa wyskakuje mi ciągle ATTENTION Destiny servers are not available i to w obu wersjach od Unlimited jak i wersji z psn. Wie ktoś jaki powód tego? W GTA V po próbie połączenia też mi wyskakuje że Serwery chmury Rockstar są niedostępne i żebym spróbował później. Inne gry śmigają normalnie w multiplayer.


Czy płyta powinna być w napędzie? Bo chyba na COBRA było coś mówione że chyba nie? Jeśli ktoś wie niech mnie oświeci.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 27, 2014, 23:16:05 pm wysłana przez kajojekb »

Offline ziko_tczew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #22 dnia: Listopad 14, 2014, 22:21:32 pm »
Gra ktos w Destiny ?

Podacie linka do pobrania gry , bo mi po jakiejs aktualizacji wszystko sie z gra spieprzyło i teraz nie wiem jakiego mam pobrac i ktore fixy

Offline ziko_tczew

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Cze 2014
  • Wiadomości: 31
  • Reputacja: 0
Odp: Destiny
« Odpowiedź #23 dnia: Grudzień 07, 2014, 12:25:45 pm »
mam problem z destiny. Chce odpalic giere a tu mi taki komunikat wywala "problem reading game content. please close and restart destiny to try again"

Odrazu pisze ze gra to wersja BLES01857 UNLiMiTED i dorzucony jest ten fix. Kiedys na poczatku gra mi działa a teraz już nie. wie ktos jak to naprawić ?

Offline szczuru

  • Nowicjusz
  • *
  • Dołączył: Paź 2010
  • Wiadomości: 26
  • Reputacja: 2
Odp: Destiny
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 16, 2014, 02:27:27 am »
Mam ten sam problem. CFW 4.66. Gra odpalana z iso (+ird) przez WebMana i spatchowana przed uruchomieniem do 1.08 (bez patcha nie chciała w ogóle wystartować). Po instalacji wszystkiego wywala w/w błąd :(

//Edit

Problem rozwiązany. Gra nie lubi być odpalana z ISO. Po odpaleniu jej z dev_hdd0/GAMES + włączeniu External GameDATA wszystko śmiga :)
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2014, 12:17:14 pm wysłana przez szczuru »

PS3-Hack.com.pl

Odp: Destiny
« Odpowiedź #24 dnia: Grudzień 16, 2014, 02:27:27 am »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.