Marzec 01, 2021, 16:20:58 pm

Autor Wątek: Problem z montowaniem obrazów przez multimana  (Przeczytany 5320 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline panawara

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« dnia: Wrzesień 10, 2014, 13:27:19 pm »
Cześć,
Mam CFW Rogero 4.55 v1.00. I multimana 4.60.
Ostatnio coś pokombinowałem w Cobra CFW Tools i multiman przestał montować obrazy. Ściślej nie mam w XMB tej ikonki "Playstation 3", którą się klika po montowaniu obrazu.
Dodam, że BD-ROM w multimanie jest aktywny.

Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać?



PS3-Hack.com.pl

Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« dnia: Wrzesień 10, 2014, 13:27:19 pm »

Offline benio996

  • Początkujący
  • **
  • Dołączył: Wrz 2014
  • Wiadomości: 74
  • Reputacja: 5
Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 10, 2014, 13:47:53 pm »
może zainstaluj ponownie multimana ,jak bez zmian to przywróć system plików ps3
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2014, 13:49:40 pm wysłana przez benio996 »

Offline panawara

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 10, 2014, 13:51:55 pm »
też o tym myślałem, ale nie chce formatować dysku

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2014, 14:00:27 pm »
Podstawowe pytanie, dlaczego używasz programów Cobra CFW Tools skoro soft, który posiadasz nie jest z plikami Cobra?
Wgraj sobie ponownie softa i powinno działać (może być ten sam).

PS3-Hack.com.pl

Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 10, 2014, 14:00:27 pm »

Offline panawara

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Wrz 2014
  • Wiadomości: 3
  • Reputacja: 0
Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 10, 2014, 15:40:04 pm »
rzeczywiście pomogło. pojawiła się ikonka playstation 3 po montowania obrazu, dzięki. :) już nie będę kombinował z cobrą :D

PS3-Hack.com.pl

Odp: Problem z montowaniem obrazów przez multimana
« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 10, 2014, 15:40:04 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.