Wrzesień 20, 2020, 07:04:15 am

Autor Wątek: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]  (Przeczytany 8167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dragon7

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Kwi 2013
  • Wiadomości: 5
  • Reputacja: 0
Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« dnia: Listopad 10, 2014, 08:52:40 am »
Witam, czy ktoś rozwiązał problem, działa polskie napisy ale nie mam dźwięku może ktoś wie o co z tym chodzi ??



PS3-Hack.com.pl

Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« dnia: Listopad 10, 2014, 08:52:40 am »

Offline mgs

  • Stały Bywalec
  • ***
  • Dołączył: Sty 2011
  • Wiadomości: 143
  • Reputacja: 5
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 10, 2014, 18:55:49 pm »
Dowolna, oryginalan plyta musi byc w napedzie.

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 11, 2014, 12:06:20 pm »
mam problem z uruchomieniem, mam Cobre 7.00 i 4.55 Multimana, zmienione mam ustawienia (jak zawsze) na zewnętrzny, BD Mirror i już po uruchomieniu robi się czarny ekran. To co musiałbym zrobić??

Offline mariposita

  • Nowy użytkownik
  • *
  • Dołączył: Sty 2014
  • Wiadomości: 1
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2014, 12:41:53 pm »
U mnie był ten sam problem na nowym sofcie rebug przez multimana większość gier się wiesza. Spróbuj IRISMAN wszystkie gry działają.

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 11, 2014, 12:41:53 pm »

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 25, 2014, 11:31:02 am »
ale jajca, przy sekwencji 6 "Nie nam, nasz Panie" misji dojścia do Świątyni Prekursorów (czyżby to był bug??), gdyż dochodzę do trzeciego punktu zapadam pod skały i jestem w wodze :D a strażnicy mnie widzą, wstawają i do wody, dało by się coś z tego zrobić ??

Offline Resterwers

  • Global Moderator
  • Szef Forum
  • *****
  • Dołączył: Cze 2010
  • Wiadomości: 1175
  • Reputacja: 76
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 25, 2014, 20:08:47 pm »
U mnie po podmienieniu pliku językowego są normalnie napisy i dźwięk niezależnie od tego czy mam płytę w napędzie. Grę odpalam z dysku zewnętrznego ale na wew. podejrzewam, że będzie to samo.

Offline rachmiel007

  • Najsłabsze ogniwo
  • *
  • Dołączył: Sie 2013
  • Wiadomości: 17
  • Reputacja: 0
Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 06, 2014, 12:39:41 pm »
pięknie super działa, thx za info ;)

PS3-Hack.com.pl

Odp: Assassin's Creed: Rogue [PL] [USA]
« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 06, 2014, 12:39:41 pm »

Tags:
 


Close
Witaj gość, zaloguj się aby mieć pełen dostęp do forum.